13 octombrie 2020

Lumea în care trăim

3 comentarii :

Anonim spunea...

La MY ANGRY RANTS chestia cu IOHANOFILISMUL , aia-i d e nota 10 !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI :' Ce ar urma la Bucureşti, de se vrea blocarea oraşului?! " Pai este simplu : au vazut ca Bucurestiul este locul de unde pornesc d e obicei ...agitatorii , facatorii d e rasmerite , " REVOLUTIONARII " asa ca-n 1989 !Figura de la Iasi...ai indreptateste sa sufle... si-n iaurt . Ce ne facem daca maine poimaine ...de SF. Dumitru vor venii cateva sute de mii de insi de prin toate colturile tarii , care vor avea pretentia de-a se inchina Sfantului Ocrotitor al Bucurestiului ? Nu-i mai bine sa fie pregatiti pentru un caz de ceva ? NU UITA CA AZI , AFLAM DACA-I ALBA SAU NEAGRA LA SECTORUL 1 : TUDORACHE SAU...CLOTILDE !!! P.S. Da' ce-am aflat : NICUSOR ESTE INFECTAT CU COVID DUPA ATATEA LUPTE SECULARE PENTRU A AJUNGE PRIMAR GENERAL ?? P.P.S. AM CAPS LOCK-UL BLOCAT ASA INCAT ,SCUZA-MI MODUL IN CARE TASTEZ ,SPER SA-L POT REPARA AZI !

Riddick spunea...

La "rants":

Sper să nu fie doar o percepţie eronată. În PSD, PnL şi USR(minus... PLUS, acolo nu se aplică), câte-o "mână nevăzută" rade de pe viitoarele liste candidaţii strident antiromâni sau compromişi prin iohanofilism (da: sic! ). Răpciugi precum Raeţchi-Ţahal (PnL) şi Dăncilă (PSD, blocată de... filiala Teleorman). Iar la USR rage Clotilde Armand, mai pronunţat dintr-un cor anti-Barna recent asamblat. Bun, nu vreau să zic că "totul" e înspre bine, listele rămân în continuare infestate masiv, dar parcă cineva se ocupă de "corifeii" anti-România. Mbun, s-o ţină aşa, şi chiar mai mult...

-------

Dacă pelerinii sau "pseudo-pelerinii" vin şi sunt nonviolenţi "şi nici nu-şi fac nevoile în public", nu există vreun temei legal sau administrativ spre a li se interzice participarea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: