13 octombrie 2020

Lumea în care trăim

3 comentarii :

Anonim spunea...

La MY ANGRY RANTS chestia cu IOHANOFILISMUL , aia-i d e nota 10 !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI :' Ce ar urma la Bucureşti, de se vrea blocarea oraşului?! " Pai este simplu : au vazut ca Bucurestiul este locul de unde pornesc d e obicei ...agitatorii , facatorii d e rasmerite , " REVOLUTIONARII " asa ca-n 1989 !Figura de la Iasi...ai indreptateste sa sufle... si-n iaurt . Ce ne facem daca maine poimaine ...de SF. Dumitru vor venii cateva sute de mii de insi de prin toate colturile tarii , care vor avea pretentia de-a se inchina Sfantului Ocrotitor al Bucurestiului ? Nu-i mai bine sa fie pregatiti pentru un caz de ceva ? NU UITA CA AZI , AFLAM DACA-I ALBA SAU NEAGRA LA SECTORUL 1 : TUDORACHE SAU...CLOTILDE !!! P.S. Da' ce-am aflat : NICUSOR ESTE INFECTAT CU COVID DUPA ATATEA LUPTE SECULARE PENTRU A AJUNGE PRIMAR GENERAL ?? P.P.S. AM CAPS LOCK-UL BLOCAT ASA INCAT ,SCUZA-MI MODUL IN CARE TASTEZ ,SPER SA-L POT REPARA AZI !

Riddick spunea...

La "rants":

Sper să nu fie doar o percepţie eronată. În PSD, PnL şi USR(minus... PLUS, acolo nu se aplică), câte-o "mână nevăzută" rade de pe viitoarele liste candidaţii strident antiromâni sau compromişi prin iohanofilism (da: sic! ). Răpciugi precum Raeţchi-Ţahal (PnL) şi Dăncilă (PSD, blocată de... filiala Teleorman). Iar la USR rage Clotilde Armand, mai pronunţat dintr-un cor anti-Barna recent asamblat. Bun, nu vreau să zic că "totul" e înspre bine, listele rămân în continuare infestate masiv, dar parcă cineva se ocupă de "corifeii" anti-România. Mbun, s-o ţină aşa, şi chiar mai mult...

-------

Dacă pelerinii sau "pseudo-pelerinii" vin şi sunt nonviolenţi "şi nici nu-şi fac nevoile în public", nu există vreun temei legal sau administrativ spre a li se interzice participarea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: