07 septembrie 2020

LET’S POISON SOMEBODY


Russia Observer:

(Overheard by our secret source in the Kremlin)

– What a day! The Americans are really putting the boots to Merkel on Nord Stream, we’ve got demos in Khabarovsk and now Batko’s screwing up. Some days it’s just too much.

– We gotta come up with something to take people’s minds off things, Boss.

– Yeah, but what? No military anniversaries coming up. Do we have any new weapons which we can show?

– Not unless you count the re-done Bear.

– Nah, that won’t work – the Americans will just say it’s obsolete. Why it’s almost as old at their B-52!

– How about a video of the Tsar Bomba?

– Always good to remind the neo-cons that they may have Big Democracy but we’ve got Big Bomb. But I want something else.

– We could do a video of pretty girls singing that they’re Putingirls.

– Didn’t Obama did that? That’s as fake as the reset was.

– Wait Boss! I’ve got it. Let’s poison somebody! That’ll change the headlines. Sure worked that last few times.

– Hmmmm, sounds good, keep talking.

– We’ll poison that Navalniy guy…

– Who?

– You know, the guy the Americans think you’re obsessed with.

– Isn’t he in France, in a lunatic asylum?

– No, the other guy.

– Oh yeah, I think I remember. OK so we poison him, then what?

– Well, he won’t die of course – our poisons are no good – and, after a day or two we let him go to some NATO country and they’ll say he was poisoned.

– Well, that will certainly change the headlines, let’s do it.

– OK Boss, and while people are obsessed with that, we can swing a few elections in the West.

– Ah yes, gotta remember to talk to Xi and coordinate our efforts. I’m still pissed off that he thinks he can fix a US election. He can do Japan, Australia, Korea and the others. That’s what multipolarism is – you do yours, we do ours.

8 comentarii :

Riddick spunea...


"Batko"=Lukaşenko, din Belarus (batiuşka / tăicuţa, taica, tătucu')

Riddick spunea...


"the re-done Bear" = versiunea modernizată a bombardierului strategic Tu-95 ("Bear" / Ursul, în nomenclatorul NATO), prevăzut a rămâne în dotare până prin 2040; primul zbor în 1952, introdus în serviciul activ în 1956

Anonim spunea...

E un titlu de mare exceptie si se aseamana cu acel bener din 1990 luna Iunie , afisat pe zidul Universitatii Bucuresti : " ANGAJEZ LUNETIST " ! Pentru ce era nevoie d e lunetist { atunci doar banuiam } azi , datorita lui Alexandru Grigorevici Lukasenko si trupelor sale OMON , am vazut din plin : impotriva tuturor acelora ce-si permit sa puna la indoiala corectitudinea unor alegeri ORGANIZATE DE GUVERN . La noi...pe cand ? " LET’S POISON SOMEBODY " mai bine era scris : LET'S POISON EVERYBODY si-mi aminteste de " politica " ceausista care , doar cianura n-a incercat-o pe acest popor roman !!! Nu-i pot intelege neam pe nenorocitii astia : cum ajung la putere se tin cu " ghearele si cu dintii " { pentru a aminti de un roman al lui Julius Fucik } de ea si , ar omora pe oricine ar indraznii sa spuna : PASLI CIOLAVECE , PASLI IN TVOIU MATAI !!! P.S. M-am saturat sa-l mai astept pe Vladimir Vladimirovici Putin { cred ca si bielorusii } sa ia masuri impotriva acestui caine turbat si ma-ntreb : de ce nu actioneaza in nici un fel ?!? In Cecenia , Ukraina si mai ales in Moldova de peste Prut a actionat in secunda doi iar in Bielorusia se lasa rugat ? Care-o fi dedesubturile in acest caz caci , am aflat de pe sursele alora de la Sputnik ca , nici pe aia autoexilata la Tibilisi n-are de gand s-o puna in locul banditului asta ?! P.P.S. AM observat ca-n cateva cazuri ai folosit caractere slave si te rog sa ma-nveti si pe mine cum s a fac figura asta daca te pricepi nu de alta dar mi-ar fi de mare folos sa pot tasta asa cum inteleg aia . Multumiri preaplecate !

Anonim spunea...

Apropos de DUDA . Ce-mi e Matteo Salvini ce-mi e Boris Jhonnson sau Nigel Farage ??? Se incadreaza cu totii in profilul alora { avem si-n Romania specimene dintr-astea , sa dam si ... la export } ce vor cu tot dinadinsul sa ajute o batrana sa tranverseze strada...chiar daca aia dorea de fapt sa-si astepte moartea acolo unde era !La cat de injurat este Salvini in presa din cizma , ma mir ca inca nu-i desfiinteaza caci { in primul rand ca poate } , aia nu-s altceva decat ziaristi iar al este Il CAPITAN , cam asa cum Berlusconi era numit Il Cavaliere diferenta constand in faptul ca , Berlusconni era totusi un NUME pentru Europa iar asta...

Riddick spunea...


Lukaşenko a căzut între scaune, a jucat la două capete şi acum nici ruşii (guvernul) nu-l mai vor. Părerea mea e că nu va înţelege "omeneşte" şi va fi lichidat, apoi va urma un guvern de mână forte, eventual militar. Asta dacă Putin nu mai joacă ţurca, la fel ca-n cazul Ucrainei.

Lterele le-am luat cu copy/paste, din texte în chirilice de pe net sau din alfabetul chirilic, tot de pe net.

Salvini şi Johnson sunt similari, nu însă şi Farage. Salvini o fi înjurat de presă, dar este popular printre italienii eurosceptici, deşi el este un impostor. După cum am scris la DUDĂ:

Încă o autodeconspirare a lui Salvini, "euroscepticul", "naţionalistul" mereu pe linie cu Licuriciul. După declararea susţinerii pentru pseudo-preşedintele Guaido din Venezuela, a urmat susţinere pentru facţiunea globalistă în războiul din Libia, iar acum poziţie anti-chineză. Să vedem când se va trezi electoratul naţionalist italian, de sub hipnoza Salvini. Câţi infiltraţi la vârf - mulţi dintre ei uşor detectabili - vor mai fi parazitând mişcările naţionaliste, eurosceptice?

"Asta se spune în cancelariile europene, Italia este văzută drept a cincea coloană chineză, calul troian al dictaturii chineze. Fiecare euro din investiţiile chineze în infrastructurile sensibile trebuie analizat şi chiar blocat în anumite cazuri."

"Deodată", Salvini se face purtătorul de cuvânt al cancelariilor străine. Pâi da, trebuie numai capital eschimos. Afirmaţiile au fost făcute cu prilejul forumului The European House - Ambrosetti, un think-tank italian globalist cu iz de Bilderberg. Ca şi acolo, ziariştii şi televiziunile nu au acces la lucrări. Pe lângă multe alte greşeli, actualul guvern italian nu a comis-o şi pe aceea de a se conforma liniei anti-Huawei dictată de la Washington.

Anonim spunea...

Nu stii cum sa faci sa scrii ruseste?
Pai, la fel cum ai facut pentru Hebrew Language Keyboard. Sau pentru English, daca atunci cind ti-au dat laptopul pe inventar era deja setat pe Hebrew. Daca erau amindoua gata setate, cauta prin Settings:

Region & Language, Add an Input Source,

apoi cauta si selecteaza Russian si... gata.

Sau poti sa il intrebi chiar pe ala care iti coordoneaza activitatea de dezinformare. Ori tocmai el e cel care te-a pus sa il intrebi pe Riddick, ca sa incerce sa afle ce OS foloseste individul asta cu gura cam mare?

Shalom.

Riddick spunea...


Şalom!

N-am avut nevoie decât pentru anumite cuvinte sau expresii. Nu-mi bat capu' la mai mult.

Anonim spunea...

@Anonim Omule...anonim { ca si mine dealtfel } eu stiu sa vorbesc , sa citesc si sa traduc ruseste de pe vremea razboiului { pardon : A ACTIUNII DE POLITIE !!! } din Koreea .Am avut in urma cu vreo zece ani o tastatura ce avea caractere slave , tastatura pe care , am primit-o CACADOU din partea unui amic , un inginer rus { asa se recomanda el pe-atunci insa... erau evidente stelele de sub sub halat } , caruia ai eram partener de sah pe vremea cand munceam cu sapa la Krivoi Rog ...tempi pasanti . Din pacate s-a paradit de multa vreme si de aceea am cerut indicatii lui Riddick considerand ca se pricepe mai bine decat subsemnatul . Am gasit niste bloguri din Rusia iar aia...au despre Putin si regimul lui fix aceleasi pareri pe care le avem si noi romanii nu numai despre Putin si...chiar nu mi-ar pare rau sa pot incerca un dialog cu ei "vorbind " pe limba lor . Sper c-ai prins ironia !N-am spus ca NU STIU SA SCRIU RUSESTE ci ca NU STIU CUM SA FAC SA FOLOSESC LITERELE , CARACTERELE SLAVE atat si nimic altceva ! Iti multumesc si dumitale pentru indicatiile "pretioase " si , daca sti ceva in acest sens , spune-mi si mie : cine-mi este ala ce-mi coordoneaza activitatea de...dezinformare ??? Nu de alta dar...s-o stiu si eu !Iar daca am intrebat ceva vreodata despre ce " ce OS foloseste individul asta cu gura cam mare " { CREDE-MA PE CUVANT DE ONOARE : NICI MACAR OS NU STIU CE-I } am facut-o strict pentru a putea sa-ti vizitez mustaria { chiar imi placea ce si cum scriai insa nu-mi puteam face o parere doar din scurtele-ti comentarii } si nu pentru a-ti zice ceva de mama sau pentru a te " raporta forurilor superioare " .Daca dupa citirea raspunsului meu ti-a trecut supararea atunci : SHALOM !!!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: