19 septembrie 2020

Ehe...


Textul de mai jos nu "intră" uniform la rubrica pastila R, unde voi pune doar titlul postării, cu link (e prima oară când pun link acolo). Parţial, apărea altă mărime de font la alineate, dacă va fi la fel şi la texte mai scurte, vom vedea un alt efect al "îmbunătăţirilor".

*   *   *

Noul layout/aspect intern al platformei Blogger/Google, "îmbunătăţit", complică semnificativ* postarea şi updatarea. L-am menţinut cât am putut pe cel vechi, dar mă trezeam "trecut dincolo" parţial, la updatarea unor postări mai vechi. Nu mai funcţiona linkul "update" din dreptul postării găsite în lista internă iar dacă dădeai click pe "creion" ori pe "cheie" (linkuri de update vizibile doar ca admin) te arunca în pagină ori pop-up de updatare pe noul format Blogger. Aşa că am reintrat în noul format (intrasem de câteva ori şi am ieşit - nu mi-a plăcut) şi de data asta nu mai găsesc linkul "Întoarceţi-vă la vechiul aspect Blogger". Nu mai este. Oricum, la fiecare schimbare apărea mesaj "În următoarele luni vom trece toţi utilizatorii Blogger la noul format". Aşa că întâmpin de pe acum** ce ar fi urmat "atunci". Dar cred că vor urma multe***, inclusiv shutdown-uri "din centrala Google". 
pe măsură ce tot "descopăr" noi dificultăţi şi anomalii consumatoare de timp, termenul mi se pare blând - consider că este vorba despre o măsură deliberată a platformei, care prevesteşte "eliminări"
** multiple clickuri pentru a vedea toate instrumentele de lucru, 2-3 clickuri succesive pe linkuri pop-up pentru a intra pe un link intern din schiţă sau din postarea redeschisă pentru updatare ("scapi" doar cu două dacă dai - pe linkul pop-up - click dreapta la "deschideţi în pagină nouă" - NU se deschide aşa "din prima" deşi în postarea "la gata" aşa era setat...)
*** uitasem ce era mai important: se pare că nu mai pot fi încărcate decât clipuri YouTube (de-al lui Google), ori clipuri deja descărcate în calculator; nu ai alte opţiuni, embed code nici măcar de la de la YouTube "nu-i luat", în loc de clip apare html-ul (text) - deci cenzură, nu poţi de la alt motor video, ori de pe siteuri de unde n-ai opţiunea descărcării

*   *   *
Concluzionez la fel ca şi în cazul "lipsei partidelor-alternativă" - în mare parte (de nu cumva cea mai mare...) este şi vina noastră, "provideri conservatori", admini/autori şi cititori, că ne-am culcat pe-o ureche, crezând că Inamicul nu va reacţiona, că "ne va tolera la nesfârşit pe Platformele Lui". În plus, oare ce anunţă restricţiile? (nu numai astea, ci şi botniţele şi alte chestii recente, la nivel mondial). Pâi... ceva nasol şi iminent.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Explica-mi si mie { dumneata sau altcineva mai deschis la mintea din cap } , cum si de ce mama dracului , sa dormi pe asfaltul din Piata Victoriei in loc sa dormi in patul si-n casa ta ??? Unde ma-sa s-a mai vazut asa ceva...fireste in afara euromaidanului de la Kiev insa , acolo era deja altceva , acolo era altcineva care-si bagase botul ? Explica-mi si mie , omul de la care se asteapta votul si increderea in politicieni , omul de la care toata lumea se asteapta sa fiu ascultator vis a vis de oamenii intelifgenti ai acestui pamant... cum sa-nteleg chestia asta cu ... " De azi înainte rămânem în protest maraton în Piața Victoriei. Așteptăm pe toți românii de bună credință alături de noi. Dreptate pentru România!” Fara suparare insa , Marian Munteanu { NICI MACAR EL } n-a avut nici macar o secunda o astfel de idee , pe atunci GENIALA SI UNICA IN EUROPA SI-N LUME mai ales ca , insasi ideea de ocupare si amplasare de corturi pe platoul din fatza Nationalului ai apartinea de fapt { asa spun "sursele " adica inclusiv Ion Cristoiu } cuiva de la taranisti care-a si ajuns , dupa ce-au murit Coposu si Diaconescu , presedinte al PNT-CD . Chestia cu "STIE CA VOR VI LASATI " este la fel de adevarata precum si ailalta chestie din '90 AU FOST LASATI si banuiesc ca principiul este cam acelasi : SA FIARBA IN SUC PROPRIU . Cate corturi sant in fatza la Victoria si cam cati ocupanti ? Evident au spatele asigurat caci , daca lui dumneaeu sau lui dumneata ne dadea prin mintea capului sa instalam un cort sau doua acolo ,pentru a protesta impotriva vanarii de catre italieni a ciocarliilor si privighetorilor bascha a bufnitelor cu coada alba , sau a partidelor de vanatoare de la BALC organizate d e catre PROPRIETARUL acelui loc numit Ion Tiriac , mergi la pariu ca-n secunda doi eram deja saltati !?! Chestia asta insa , nu-l priveste pe George Simion caci el reprezinta... AUR . Le-o da si alora de dorm pe asfalt cate ceva mai consistent in afara promisiunilor ? Inca o data intreb : OAMENI NEBUNI ,CUM MORTII MA-II SA DORMITI PE ASFALT , IN MIJLOCUL PIETEI CAND AI O CASA , AI UN PAT ? Dar-ar Dumnezeu ca figura asta sa vi se intample zilnic caci o meritati din plin CRETINILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Si astia s e considera influenceri , s e considera revolutionari ai metodelor protestelor si revolutiilor ? ASTIA-S OAMENII NOI ??? Ptiu face-ti CRUCEA CAT MAI MARE ca Dracu-i batran !!!

Riddick spunea...


Un cort se fixează cu ţăruşi (de lemn sau metalici), ori cu bolovani grei ca "ancore". Bănuiesc că n-au adus bolovani cu ei, ci au găurit asfaltul şi apoi betonul cu bormaşini cu percuţie cu acumulatori. Sau prin batere, dar aş avea îndoieli, trebuie pitoane de alpinism din oţel special (poate-or avea...).

Se vede din avion: SCENARIU.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: