24 septembrie 2020

Au apărut în altă parte

Tot mă-ntrebam unde "au dispărut" Ilie Şerbănescu, Mircea Dogaru şi moderatorii, Titi Sultan şi Miron Manega. Sunt acum la KTV (Kapital TV), fiindcă vechea gazdă 6TV a cedat presiunilor Sistemului exercitate prin CNA (unde majoritatea este PSD-ALDE!). Nu i s-a mai prelungit licenţa de emisie, sub pretextul publicităţii mascate şi promovării "conspiraţionismului" (asta ultima este cel mult "o obiecţie la stil", nefiind normată vreo măsură legală ori administrativă "pe conspiraţionism"). De fapt deranjau cei patru numiţi la început, şi care au dispărut şi de pe canalul YouTube al userului 6TV. Unde au rămas alt gen de conspiraţionişti, cei agreaţi, antici şi acceptaţi: mediumi, vraci, astrologi, răspopiţi şi masonul Oreste. Cu ăştia, pot relua liniştiţi cererea de prelungire a licenţei (refuzul implica o "revizuire", înaintea revenirii cu cererea). Sper să apară şi Miron Manega la KTV, care este un post tv regional (cu sediul în Petroşani) dar cu acces la satelit.

Rămâne de găsit Stan-"Laptop", care nu mai apare la Marius Tucă Show, cel pe stil nou, acum la Aleph News (cu capital israelian). Nu-i o întâmplare, au trecut săptămâni şi au venit zeci de invitaţi agarici la Tucă: numai nu şi Stan-"Laptop".


11 comentarii :

Anonim spunea...

Nu-nteleg un lucru . Si dl. Ilie Serbanescu { fost ministru al dezvoltarii intr-un guvern al CDR daca nu ma-nsel } si dl. Mircea Dogaru { seful al de sindicat militarilor in retragere si rezerva } ai " injurau " pe liberali...ca la balamuc iar asta cam pe toate drumurile . A se citi : pe la toate televiziunile unde erau invitati . Cu rare exceptii ai luau la refec pe PSD-ALDE si atunci cand faceau asta era...cu ochi si cu sprancene adica , stiau si copii ca-i ... la ordin . Asa incat acest CNA care aproba sau revoca licentele de emisie TV cui vor ei , fie n-a stiut despre cine era vorba fie...au luat o imensa plasa avand in vedere ca acum , Ilie Serbanescu sau Mircea Dogaru reprezentau big gun's tintite fix catre " politica " guvernului liberal . Dl. col. rez. Dogaru era , MAI ALES ACUM CU SCANDALUL REFUZULUI LUI LORBAN +CATU +PNL+KWJ DE-A MARII PEBNSIILE CU 40% , ei bine ,dl. Dogaru ar fi fost un fel de FAT MAN gata de-a fi lansat catre acel Nagasaki de la Palatul Victoria . Doamne cat ar mai fi amenintat el cu protestele de strada ale militarilor in retragere si-n rezerva...Chiar asa , nu te-ai intrebat pentru ce { mai ales ACUM } n-au mai fost acestia invitati ai doamnei Kretulescu , Lili Ruse , Sabina Iosub sau macar la dl. Manastire ??? Asta reprezenta intr-adevar artilerie d e calibru mare in oricare emisiune a oricarui post .Ia vezi , poate afli totusi dedesupturile acestui secret .Iar Radu Herjeu care-a fost un umil promterist pe la una dintre antene , in secunda doi trebuia sa-i depuna demisia caci asemenea gafa... Valentin Stan , ce dracu s a faca ala caci la cat de gura s parta este n-ar fi pregetat sa arate ca { a mai facut asta d e cateva ori in perioada premergatoare venirii la putere a liberalilor astia nemernici }, si cresterea salariilor profesorilor si cresterea alocatiilor si mai ales cresterea pensiilor nu-au fost altceva decat bombe cu ceas , bombe cu intarziere , bombe nedetectabile de catre amatorii liberali veniti la Victoria . In orice caz nu de catre Sica si mai ales de catre bivolul ala sasesc din grajdul de la Cotroceni . Acele bombe plus COVIDUL , le-au explodat pe rand in fatza nenorocitilor astia care se laudau ca-s pur si simplu prieteni cu Dumnezeum si ca sub inteleapta lor conducere va curge pe Dambovita River doar honney si milk ca sa bea toti golanii !!! S-a dovedit insa ca , impotriva amatorismului si-a incompetentei crase nu poti lupta .Decat un somer de lux precum nenorocitul asta de LOrban mai bine puneau PM pe homelesul ala { fost profesor de matematica sau filozofie } ce-si face veacul la intrarea de la Metrou-Unirii 2 si , merg la pariu ca ne era mai bine !

Riddick spunea...


Pâi explicaţia este blatul PSD-ului şi al mass-mediei "pro-PSD" cu Sistemul ("cu Iohannis ", "cu PnL"). Aia cu 40% venea din urmă, "fusese deja lansată", iar PSD-ul "nou", euroreformat, se face c-ar susţine-o.

Să vedem acum câtă minte are votantul - pune botul la vrăjeala PnL, că "nu se poate 40%"?

Anonim spunea...

Frate , mai se gasesc prosti care , mai ales in fata unui reporterasi si-a unei camere , sa afirme ca...PNL+ CATU si SICA MANDOLINA au dreptate si daca vrei , ma pot face avocatul diavolului si sa fac aceeasi afirmatie . Singura problema este ca , LEGEA cu aia 40% a venit din partea PNL !!! Pai si-atunci cum mortii ma-tii de mai ai tupeul sa mananci cacat si s-arunci magareatza in spatele PSD-ului care-s la fel de nenorociti si populisti pana-n maduva oaselor ? Blat zici dumneata ? Eu zic alianta criminala caci asta e !

Anonim spunea...

DUDA ZILEI Riddick dumneata esti om serios ??? Faci comparatie intre un tigan nenorocit , care-a trait toata viata lui de pe urma si-n umbra numitului V.I.P. FLORIN SALAM ca-l stie lumea mai dihai decat pe Schubert { el , Nelu Stoian neavand nici macar " talentul " dea-i face bakestage lui frate-sau } si Paul Goma care , TOATA VIATA LUI n-a facut altceva decat sa arate romanilor si lumii intregi...ADEVARATA FATZA A COMUNISMULUI ??? Te anunt cu respect ca , cu mai bine sase luni inainte sa plece si sa moara nitzel , Paul Goma nu mai scrisese NIMIC impotriva nimanui asa incat , chiar nu vad de unde si cum , sa-si fi gasit locul in acele ...planuri globale ? Nu era totusi un Alecsei Anatolievichi Navalnai si traia din ce agonisise in urma cartilor vandute pe-afara adica din mai nimic .Era doar un amarat numit PAUL GOMA . Nu uita ca , avea si doi copii carora...trebuise sa le dea mancare afara de coarda aia de nevasta-sa care-l parasise dupa vreo cativa ani de trait in Germania sau Franta cu spaima zilnica c-ar putea sa-i pice vreo bomba in strachina cu ciorba .

Anonim spunea...

Si aia de la MY ANGRY RANTS e tare ! Singurul amendament este acela ca , nu-i vorba despre metoda " manusha neagra " ci despre metoda ...IOSEFINNI .Intrebare : te duci sa-ti "exprimi dreptul fundamental la vot " ??? Eu , din pacate si-o spun cu regret , taman azi imi prezint teza de doctorat in Educatie Sexuala teza avand titlul : MUIE ...LA TOTI !!! Respect si...sa nu uiti sa spui sincer pe cine l-ai votat , chiar daca-i vorba doar despre orasul unde traiesti .O duminica placuta iti doresc in continuare si te anunt ca la Bucuresti bura pe la 5 dimineata . Sa dea Dumnezeu ca de la ora 8 si pana la ora 24 sa ploua cu clabuci !!!

Riddick spunea...

"Am tratat" chestiunea decesului suspect "de COVID" al fratelui lui Salam exclusiv legată de presupunerea plauzibilă că ar fi "grupuri de lucru" care s-ar ocupa de discreditarea contestatarilor Minciunii Covid, asasinându-le apropiaţii sub masca "decesului de COVID".

Pe Goma îl "păşteau" demult, acum au avut un pretext - era internat cu altceva, dar... "a luat COVID". Desigur, nu am dovezi, dar ar putea fi adevărat.

 https://www.dcnews.ro/fratele-lui-florin-salam-a-murit-in-aceasta-seara--era-infectat-cu-covid-19_773516.html

Merg la vot, dar votez cu îndoială. Nu spun cu cine.

Anonim spunea...

Inca odata mi-amintesc fara s a vreau de PAMFLETUL MITOCANILOR si-ti zic merci ca l-ai publicat 23 august 2020
PAMFLETUL MITOCANILOR

Mă piş pe banii voştri, mitocani
De unde aveţi, mă, atîţia bani?
Ce aţi muncit? Ce dracu-aţi inventat?
Şi cîte Premii Nobel aţi luat?
Din muncă şi din cinste nu se poate
Să strîngi aşa averi nemăsurate.
Un om normal nu face în trei vieţi
Comorile pe care voi le-aveţi.
Şi-atunci, cum încropiţi grămezi de bani
În ţara tot mai plină de sărmani?
E clar că din afaceri necurate
Pentru că voi furaţi pe deşelate.
Furaţi la şase mîini, cum are Budha
Nu ştie nici vecinul, şi nici ruda.
Ce minte rea aveţi, şi inventivă!
Furaţi orice, şi grîul din colivă.
Şi zahărul din ceai, chiar şi acidul
Din borviz, dacă asta vrea partidul.
Partidul... Paravan pentru Mafie...
Ce dreaptă? Care stîngă? Bani să fie!
Partidele-s o gaşcă interlopă
Care-a speriat întreaga Europă.
E plină fiecare puşcărie
De hoţi ce-au şterpelit o butelie
Ori două pîini, un cablu, o carcasă
N-aveau ce da copiilor la masă.
Iar voi? Întreaga ţară aţi furat-o
Pe buze tot cu UE şi cu NATO.
Aţi dat "tainul" la toţi veneticii
Prostindu-ne cu foc de artificii.
Paragina-i regină. Jaf total.
Parc-a trecut războiul mondial.
Şi ca un animal înfometat
Aţi stat la pîndă, aţi adulmecat
Şi colţii i-aţi înfipt în beregată
Nu aţi avut nici mamă, şi nici tată.
Iar prada aţi tîrît-o în bîrlog
Făcînd mişcări de şarpe, sau hîrciog.
Pămînturi, codrii, şcoli, chiar şi spitale
Retrocedări vizibil ilegale
Neruşinaţi şi lacomi aţi furat
Cu acte false si complici la stat.
Invazia lăcustelor e-o glumă
Faţă de blestemata voastră ciumă.
Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe
Doar portofel şi maţe hrăpăreţe.
Mă uit la voi cu scîrbă şi sictir
Ce tare mirosiţi a cimitir!
La cea dintîi revoltă mai nasoală
Voi veţi fi primii tăvăliţi prin smoală
Scuipaţi în ochi, la stîlpul infamiei
Şi azvîrliţi în fundul puşcăriei.
Aşa că fie-mi, dar, îngăduit
Să vă dispreţuiesc la infinit.
Nu sînteţi oameni - sînteţi mărunţiş
Pe banii voştri şi pe voi: mă piş!

CORNELIU VADIM TUDOR, 31 decembrie 2013, Bran

Aceste cuvinte ar trebuii scrise pe fatzada fiecarei sectii de vot din tara iar votantii , ar trebuii sa stea , sa le citeasca si-abia dupa aceea sa mai voteze pe cineva...DACA vor mai vota ! Ma rog , asta-i parerea mea deci , nu te supara pe mine .

Riddick spunea...

E tare. :-)

Riddick spunea...

Dacă era vorba despre nevasta lui Goma, eu ştiam că rămăsese văduv destul de recent (câţiva ani) şi avea un singur băiat. Mai ştiam că la Paris locuia cu nevasta şi poate şi cu fiul. Nu ştiu despre vreun divorţ sau vreo separare sau vreun alt copil, fie şi nelegitim.


"[...]Paul Goma nu mai scrisese NIMIC impotriva nimanui asa incat , chiar nu vad de unde si cum , sa-si fi gasit locul in acele ...planuri globale ? Nu era totusi un Alecsei Anatolievichi Navalnai si traia din ce agonisise in urma cartilor vandute pe-afara adica din mai nimic .Era doar un amarat numit PAUL GOMA . Nu uita ca , avea si doi copii carora...trebuise sa le dea mancare afara de coarda aia de nevasta-sa care-l parasise dupa vreo cativa ani de trait in Germania sau Franta cu spaima zilnica c-ar putea sa-i pice vreo bomba in strachina cu ciorba."

Anonim spunea...

"Noi nu construim socialismul împreună cu burghezia, ci fără ea şi împotriva ei !" (Gheorghiu-Dej, preluare după Lenin). Noi, cei de acum: cu cine vrem să pornim Noul Război de Independenţă? Cu reprezentanţii vopsiţi ai "burgheziei coloniale"?!" Nici de-acu' in 1000 de ani nu mi-ar fi dat prin cap sa spun asta si singura hiba pe care-o vad este ca , si-n Rusia Sovietica a lui Vladimir Ilici Ulianov si-n Republica Populara Romana a lui Gheorghe Gheorghiu- Dej , socialismul A FOST CONSTRUIT CU AJUTORUL NEPRECUPETIT AL...BURGHEZIEI . Te anunt cu respect ca insusi Petru Groza era un BURGHEZ si tot asa a si murit . Inmormantarea lui a fost una tipic burgheza si doar calestile au lipsit dupa dorinta expresa a ...repauzatului in Domnul . Fireste ca-ti pot enumera nume de burghezi care-au construit socialismul alaturi de Anna -Luca si cu Dej pana poimaine la ora asta insa...ma dor creierii din mintea capului , pur si simplu simt ca-mi pocneste capul de nervi dupa...porcaria de la alegerile de ieri asa incat...Totusi , nu ma pot abtine sa nu-ti adresez o intrebare , poate aiurea : dumneata chiar crezi ca Nicusor Dan a castigat pe bune ? Fireste Firea-Pandele si-au batut joc de bucuresteni si au facut ce-au dorit la PGMB vreme de patru ani grei insa...ceva pute acolo . Cat de tampit sa fie cineva care sa mai creada in promisiunile unui politician mai ales ca , daca nu de dinainte , cel putin in ultimii treizeci de ani am invatat cu totii adevaratul sens al aceli expresii " populare " A PROMITE-I O NOBLETE , A TE TINE D E CUVANT O PROSTIE ! Si nu uita : unul a promis iar altul a spus despre celalalt ca...n-a facut nimic , el insusi nefacand nimic . Adica doi escroci , simplu ca bonjour .Parerea mea fireste iar la durerea de nervi ai capului pe care-o am...chiar nu mai pot gandi limpede .Respect si-o seara buna in continuare .

Riddick spunea...

Fraza este mai mult o directivă decât o descriere fidelă a "acţiunii".

Eu zic că cei doi sunt din aceeaşi tabără, Firea era în echipa anti-Dragnea, apărea pe liste de semnături pentru debarcarea "tiranului", cu Grindeanu şi cu alţii.

PSD atunci a pierdut, când n-a încheiat socotelile cu ăştia, inamicii interni.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: