02 august 2020

Există un Plan, şi mai multe alte Planuri



CVT făcea aluzie la relocarea israelienilor. Un fel de contingency plan pentru eventualitatea că-n Middle East s-ar încheia şarada. Pe surse, ca teritorii principale de relocare - în Europa - ar fi vizate România şi Ucraina (pentru "relocarea de masă"). Însă în Ucraina încă nu era îndeplinită principala condiţie prealabilă: un regim politic în acord cu Planurile. Doar trei ani au trecut după 2011 şi am văzut EuroMaidanul de la Kiev şi lovitura de stat globalistă din Ucraina. Pe care Putin a tolerat-o inexplicabil, deşi semnele prevestitoare ale iminenţei sale erau vizibile de mai bine de un an iar gravitatea ei pentru Rusia n-avea nevoie de demonstraţie. Ar trebui să ne dea de gândit explozia "imobiliarelor" în oraşele mari din România, "cine va ocupa atâtea locuinţe?". Cât să fie de mare cererea internă?!

Uitasem să adaug că în sală "la Kalergi-Iohannis" se aflau Popa Ciobotea ("Patriarhul Daniel"), Cazanciuc şi Corlăţean (de la PSD). Şi nu numai ei, e inutil să-i mai înşir şi pe cei de la PnL, USR....

4 comentarii :

Gabriel spunea...

Stai liniștit că nu se încheie nicio șaradă și nici nu cred să se înghesuie ei în România și Ucraina. Mult mai probabil ar emigra în SUA, unde nu-i așteaptă vreun zid că nu-s mexicani. Se contruiește în draci pentru că economia de piața nu funcționează în realitate. Uită-te numai câte clădiri de birouri se fac tocmai când s-a descoperit că putem lucra și de acasă. Toți corporatiștii pe care îi știu lucrează de acasă, majoritatea n-au mai trecut pe la birou din martie.

Riddick spunea...

Despre România "ca destinaţie" am aflat din surse online RO, despre Ucraina am citit mai ales din surse online străine. "Galiţia", ring a bell?

Ciudat, în Ucraina regimul rezultat din EuroMaidan "a dat drumul" la fascişti/banderişti (бандерiтсы), să se manifeste public cu simbolistica "Armatei Insurecționale Ucrainene", inclusiv în armata ucraineană introducându-se salutul din AIU, cea colaboraţionistă (cu al Treilea Reich), "Slavă Ucrainei!" (Слава Україні!). Ca să deruteze populaţia în privinţa naturii reale a regimului.

Gabriel spunea...

Galiția e istorie, vorbim de o situație veche de un secol. Dacă au colonizat cu secole în urmă zona respectivă invitați/încurajați de regii Poloniei și de habsburgi, nu înseamnă că vor fi mulți evrei atât de săriți de pe fix încât, având de ales între Galiția și SUA, să aleagă Galiția. Povești, nimic altceva.

Riddick spunea...

Totuşi cred că există "rezervări, în caz de". Până la urmă, e şi normal să întocmeşti Planuri B. Ce nu-i normal e să iei "drept ceva cuvenit" acceptul şi efortul (eventual) din partea statelor-"gazdă".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: