02 august 2020

Există un Plan, şi mai multe alte Planuri



CVT făcea aluzie la relocarea israelienilor. Un fel de contingency plan pentru eventualitatea că-n Middle East s-ar încheia şarada. Pe surse, ca teritorii principale de relocare - în Europa - ar fi vizate România şi Ucraina (pentru "relocarea de masă"). Însă în Ucraina încă nu era îndeplinită principala condiţie prealabilă: un regim politic în acord cu Planurile. Doar trei ani au trecut după 2011 şi am văzut EuroMaidanul de la Kiev şi lovitura de stat globalistă din Ucraina. Pe care Putin a tolerat-o inexplicabil, deşi semnele prevestitoare ale iminenţei sale erau vizibile de mai bine de un an iar gravitatea ei pentru Rusia n-avea nevoie de demonstraţie. Ar trebui să ne dea de gândit explozia "imobiliarelor" în oraşele mari din România, "cine va ocupa atâtea locuinţe?". Cât să fie de mare cererea internă?!

Uitasem să adaug că în sală "la Kalergi-Iohannis" se aflau Popa Ciobotea ("Patriarhul Daniel"), Cazanciuc şi Corlăţean (de la PSD). Şi nu numai ei, e inutil să-i mai înşir şi pe cei de la PnL, USR....

4 comentarii :

Gabriel spunea...

Stai liniștit că nu se încheie nicio șaradă și nici nu cred să se înghesuie ei în România și Ucraina. Mult mai probabil ar emigra în SUA, unde nu-i așteaptă vreun zid că nu-s mexicani. Se contruiește în draci pentru că economia de piața nu funcționează în realitate. Uită-te numai câte clădiri de birouri se fac tocmai când s-a descoperit că putem lucra și de acasă. Toți corporatiștii pe care îi știu lucrează de acasă, majoritatea n-au mai trecut pe la birou din martie.

Riddick spunea...

Despre România "ca destinaţie" am aflat din surse online RO, despre Ucraina am citit mai ales din surse online străine. "Galiţia", ring a bell?

Ciudat, în Ucraina regimul rezultat din EuroMaidan "a dat drumul" la fascişti/banderişti (бандерiтсы), să se manifeste public cu simbolistica "Armatei Insurecționale Ucrainene", inclusiv în armata ucraineană introducându-se salutul din AIU, cea colaboraţionistă (cu al Treilea Reich), "Slavă Ucrainei!" (Слава Україні!). Ca să deruteze populaţia în privinţa naturii reale a regimului.

Gabriel spunea...

Galiția e istorie, vorbim de o situație veche de un secol. Dacă au colonizat cu secole în urmă zona respectivă invitați/încurajați de regii Poloniei și de habsburgi, nu înseamnă că vor fi mulți evrei atât de săriți de pe fix încât, având de ales între Galiția și SUA, să aleagă Galiția. Povești, nimic altceva.

Riddick spunea...

Totuşi cred că există "rezervări, în caz de". Până la urmă, e şi normal să întocmeşti Planuri B. Ce nu-i normal e să iei "drept ceva cuvenit" acceptul şi efortul (eventual) din partea statelor-"gazdă".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: