08 iunie 2020

În care Stan-Laptop ne lămureşte


... că CholaqUE doar a aruncat pastila, n-are cu adevărat de gând să şi facă.
"PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării! Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta."
V.S.: "Pâi nu ştii cum? Pe bune?! Chiar nu ştii cum? [...] Uite, el spune, foarte clar căăă nu votează starea de alertă. [...] Deci, ăăă, omu' spune, uite... te rog săăă... notează-ţi. E un om adevărat, a zis bă, pân'-aici, gaa-ta, ne-am săturat de stare de alertă, nu mai, gata. Da, mă, pe cuvânt, uite, zice... ["sonor" Ciolacu] Ce-ai făcut mă, cum nu vei mai vota o stare deee... "lipsa explicaţiilor"?! Pâi, imediat: "Băăăi! şo! ia d-aici! ţi-am explicat?" / "Da, să trăiţi!" / "Marş!" Şi t-t-t-ttt, pe butoane... [= la aparatele de vot de la parlament, cu "DA"]  Auzi mă, el nu spune "nu mai votăm starea de alertă", zice "lipsa explicaţiilor", mă. [...] Tu cu cine crezi c-or să vorbească ei ca să le explice? Ia de-aici ["sonor" Ciolacu: "o să contactăm şi specialiştii"].

M.T.&V.S.: Hăhăhăhăhăăă!

M.T.: "Hăhăhă... aaa-uliuuu! [...] M-am săturat să vină să-mi dea lecţii specialiştii, care sunt nişte securişti, mai vechi sau mai noi, care sunt la ordinele vechii şi noii Securităţi. Serios...". [...] 

V.S.: "Tu îţi dai seama că băiatul ăsta, fratili tău, vine public şi spune gulgutele astea?"


Cicalaca cichi cea,
Cicalaca cichi cea

Un comentariu :

Riddick spunea...

Marcel Ciolacu, relativ recent: „Nu vom demara procedurile de demitere prin moțiune de cenzură în perioada stării de alertă sau de necesitate, pentru a nu provoca haos”.

Mai clar de-atât...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: