08 iunie 2020

În care Stan-Laptop ne lămureşte


... că CholaqUE doar a aruncat pastila, n-are cu adevărat de gând să şi facă.
"PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării! Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta."
V.S.: "Pâi nu ştii cum? Pe bune?! Chiar nu ştii cum? [...] Uite, el spune, foarte clar căăă nu votează starea de alertă. [...] Deci, ăăă, omu' spune, uite... te rog săăă... notează-ţi. E un om adevărat, a zis bă, pân'-aici, gaa-ta, ne-am săturat de stare de alertă, nu mai, gata. Da, mă, pe cuvânt, uite, zice... ["sonor" Ciolacu] Ce-ai făcut mă, cum nu vei mai vota o stare deee... "lipsa explicaţiilor"?! Pâi, imediat: "Băăăi! şo! ia d-aici! ţi-am explicat?" / "Da, să trăiţi!" / "Marş!" Şi t-t-t-ttt, pe butoane... [= la aparatele de vot de la parlament, cu "DA"]  Auzi mă, el nu spune "nu mai votăm starea de alertă", zice "lipsa explicaţiilor", mă. [...] Tu cu cine crezi c-or să vorbească ei ca să le explice? Ia de-aici ["sonor" Ciolacu: "o să contactăm şi specialiştii"].

M.T.&V.S.: Hăhăhăhăhăăă!

M.T.: "Hăhăhă... aaa-uliuuu! [...] M-am săturat să vină să-mi dea lecţii specialiştii, care sunt nişte securişti, mai vechi sau mai noi, care sunt la ordinele vechii şi noii Securităţi. Serios...". [...] 

V.S.: "Tu îţi dai seama că băiatul ăsta, fratili tău, vine public şi spune gulgutele astea?"


Cicalaca cichi cea,
Cicalaca cichi cea

Un comentariu :

Riddick spunea...

Marcel Ciolacu, relativ recent: „Nu vom demara procedurile de demitere prin moțiune de cenzură în perioada stării de alertă sau de necesitate, pentru a nu provoca haos”.

Mai clar de-atât...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: