19 aprilie 2020

CHEMARE LA DERATIZARE!



Structurile statului român au ajuns atât de infestate cu sabotori şi trădători încât nu mai poate fi vorba de aplicat "măsuri simple", pe ici - pe colo, ci trebuie trecut la demolare şi reconstruire.

4 comentarii :

Riddick spunea...

https://www.mareaunire.org/

Riddick spunea...

https://www.facebook.com/groups/653395322077675/

Anonim spunea...

" Structurile statului român au ajuns atât de infestate cu sabotori şi trădători încât nu mai poate fi vorba de aplicat "măsuri simple", pe ici - pe colo, ci trebuie trecut la demolare şi reconstruire." Am un amendament : sa treci la demolare este simplu , sa CONSTRUIESTI in loc ALTCEVA , asta-i oleaca mai complicat mai ales cand N-AI CU CINE !In plus , nu uita ca , a reconstrui este una iar a construi... altceva .Respect si-ti urez sa ai o saptamana cat mai buna si cu multa sanatate caci , in final doar asta este ceea ce conteaza !

Riddick spunea...

Pâi nu cred că trebuie "re"construit dacă asta înseamnă a relua aceleaşi anomalii. M-am referit cu "re"-ul la "numele" structurii, nu la "asemănare".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: