22 martie 2020

Flagrant: pretextul pentru dizolvarea "temporară" a parlamentului - FALS!


"A treia zi, după Scripturi", senatorul Chiţac de la PnL a "înviat"

Dacă ar fi avut coronavirus, i-ar fi trebuit minim zece zile pentru aşa ceva. Poate chiar şi parţial la terapie intensivă ("la aparate", cum zicea fii-sa). Dar s-a jucat sceneta asta, cu participarea amiralului ("r.") Chiţac, şi a parlamentarilor PSD care i-au votat "online" kraut-ului guvernul LOrban II/III şi decretul.

E clar, se joacă la intimidare, nici nu se mai feresc sau să-ncerce să-şi controleze fluxul minciunilor. Ăla n-a avut nimic (eram sigur de la-nceput). NI-MIC. Mascarada aia cu împărţirea a 400 de mărţişoare şi pupăturile lui fotografiate cu colegii era ticluită dinainte, pentru credibilizarea scenariului "parlamentul contaminat".

Vorbim despre subminarea puterii de stat şi înaltă trădare, în formă calificată, continuată, şi cu circumstanţe agravante (prin participare în grup, neîndeplinind cu rea-credinţă îndatoririle funcţiei publice, folosind funcţia publică spre a disemina informaţii false, şi deturnând mijloace şi instituţii ale statului).

3 comentarii :

Anonim spunea...

Aia de pe centura { aia despre care vorbea Ion Cristoiu } care stie ca are sifilis si le " daruieste " tuturor cate ceva , aia-i RIDICATA URGENT SI-N PLUS ESTE JUDECATA SI CONDAMNATA LA FEL DE URGENT C'ASA-I LEGEA . " Amiralul " asta de carton , asta-i inca liber ? Si-atunci ce pretentzie mai au astia ca prostimea sa faca altceva decat vede la astia din fruntea bucatelor si-a trupelor !!!

conumishu spunea...

Și eu am crezut că se vrea, iar la noi cu vîrf.

Se pare, totuși, că situația, medical vorbind, e nasoală rău și va deveni mult mai gravă peste tot.

Virusul (una sau mai multe tulpini, nu e clar) e devastator cînd ajunge în plămîni și, dacă nu te omoară, te nenorocește.

Italia nu va fi un caz singular dacă nu apar, ca prin minune, scheme de tratament și chiar, rapid de tot, un vaccin.

Că s-a vrut, că e o întîmplare, că au eliberat un pericol care nu mai poate fi controlat, medicii nu sunt nebuni sau complici pe o scară atît de mare, au fost depășiți, iar selecția nu se va rezuma la care dintre bătrîni și bolnavi cronici să renunți, vine și handicaparea celor care erau în putere.

Se pare că m-am înșelat în credința mea că imunizarea naturală va acționa fără greș, prețul ce va fi plătit e mare. Îmi păreau o demență cifrele avansate la americani cu privire la intențiile de producție a ventilatoarelor mecanice. Vorbim de zeci și sute de mii. Toți cei care vor ajunge în situația de a fi conectați la ele vor fi marcați pe viață, dacă vor supraviețui. Au nevoie de ele și pentru că e posibil ca același pacient să rămînă conectat cu săptămînile la aparat. Chinezii au scăpat ușor. Dacă e gata și la ei.

Riddick spunea...

@Anonim:

Măcar aia de pe centură mai... dăruieşte "şi-ncă ceva" (ptiu!), ăştia ce mama dracu' dăruiesc?! Prostimea vede, nu-i atât de proastă pe cât cred ăştia. Totuşi, de unde vine termenul: de la "prastoi celavek" (pe ruseşte простой человек, adică "om de rând", în sensul de ne-nobil, ne-bogat...).

@conumishu:

Nu neg "componenta medicală", aici am arătat o altă schemă, cu care se merge în paralel. Efectele sunt grave, mai ales "când mai ai şi altceva".

Nu am încredere în vaccinuri în general, acum nici atât. Cine garantează că ce n-a reuşit boala nu "termină" vaccinul? Sunt destule cazuri şi mărturii, la noi denigrate drept "teorii ale conspiraţiei" dar prin alte părţi cu ele s-au câştigat procese şi s-au acordat despăgubiri iar în Japonia autorităţile au interzis anumite vaccinuri (nu "pe afecţiuni", ci ca listă nominală de produse).

Treaba devine serioasă, iar la chinezi mai sunt reveniri ale contaminării.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: