23 martie 2020

Colaps societal, sfârşitul lumii aşa cum o ştim (acum)

Mircea Hamza

Se pare că sistemul mondial s-a gripat. Urmează colapsul și fiecare e pe cont propriu.
Voi, ăștia care stați tot timpul cu nasul în telefon, tabletă sau computer, ce știți sau puteți să faceți cu creierul și mâinile voastre? Puteți să schimbați o priză sau un întrerupător? Să desfundați o chiuvetă? Să băgați ață în ac și să vă coaseți ciorapii rupți?
Șansa e a celor care, din nimic, încropesc ceva care le asigură supraviețuirea. Am văzut un tip care nu avea mâini din naștere și care, în stradă, făcea jucării cu picioarele: tăia lemnul cu fierăstrăul, bătea cuie și asambla jucăriile.
Cu mouse-ul nu reușiți să faceți nimic din toate astea.
Vă anunț că, dacă nu știți să faceți nimic cu creierele și mâinile voastre, veți muri, băi, de foame, de sete, de frig!


https://www.facebook.com/mircea.hamza1/posts/10206876854276195

3 comentarii :

marin spunea...

CORECT! FOARTE TARE!

Anonim spunea...

Cit de greu a fost sa se recunoasca deschis ca Lumea e in curs de a se sinucide, in uralele voioase ale dementilor !!!

Riddick spunea...

S-au acumulat restanţele, şi a venit scadenţa.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: