25 februarie 2020

Incident cu Ilici, în '92 - dar cine sunt "cei şase"?



"Hai să-ţi mai spun o chestie. [...]  Ştiam din septembrie [2011], de la vizita lui Boc la Tel Aviv, că urmează guvern Ungureanu şi după aia guvern Ponta. Cine are informaţia are puterea."  (Mircea Dogaru, 27:39)

3 comentarii :

Anonim spunea...

In mod evident , acest bididiu politicianist , acest incipient escroc politic , este un mare neica nimeni in fatza lui Dogaru ! Acum... arunca cu bolovani in politicieni fara sa se gandeasca ca el insasi este tot ca tinta sa , FIX CA EI ! Adica , vrea sa spuna ca el personal , ARE O MESERIE spre deosebire de " altii " de fapt spre deosebire de politicienii tineri sau mai putin tineri insa dupa stiinta mea , nu exista meserias adevarat care sa-si practice meseria in Romania . Mai devreme sau mai tarziu , va migra spre politica si spre politicianism daca vrea sa traiasca cel putin decent daca nu bine spre foarte bine spre deosebire de cei ce-l vor alege sa ajunga in fruntea bucatelor .Marea mea intrebare este : ce-l face pe Mircea Dogaru sa-i acorde atentia sa , a sindicatului pe care-l conduce , acestui viitor taietor de frunze la caini ?

Anonim spunea...

Chiar asa , ce s-a intamplat cu Dumitru Pelican de fapt { poate sti dumneata mai bine } , care-i adevarul... macar ala de suprafatza in cazul sau ? Andreea Kretzulescu si Romania TV deja ai plang lipsa la emisiunile alea unde se " dezbat " cele mai noi probleme de munca si asigurari sociale adica , inclusiv plata pensiilor iar Pelican { fostul comentator sportiv de la Radio Romania } era unul dintre cei ce aveau.... macar pareri .

Riddick spunea...

Atenţie moderatorului "Titi" Sultan, care apărea în lojă (stal!) la Ateneu (2013), la Gala Premiilor Marii Loje "Naţionale" a României (lojă masonică), sau ăluia de la "ADER"? Niciunul nu iese din banal. Mircea Dogaru este "doar" invitat, nu poate el stabili "politica emisiunii".

Nu mai stiu nici eu nimic despre Dumitru Pelican, totuşi l-am văzut la televizor de vreo două ori, anul ăsta.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: