25 februarie 2020

Incident cu Ilici, în '92 - dar cine sunt "cei şase"?



"Hai să-ţi mai spun o chestie. [...]  Ştiam din septembrie [2011], de la vizita lui Boc la Tel Aviv, că urmează guvern Ungureanu şi după aia guvern Ponta. Cine are informaţia are puterea."  (Mircea Dogaru, 27:39)

3 comentarii :

Anonim spunea...

In mod evident , acest bididiu politicianist , acest incipient escroc politic , este un mare neica nimeni in fatza lui Dogaru ! Acum... arunca cu bolovani in politicieni fara sa se gandeasca ca el insasi este tot ca tinta sa , FIX CA EI ! Adica , vrea sa spuna ca el personal , ARE O MESERIE spre deosebire de " altii " de fapt spre deosebire de politicienii tineri sau mai putin tineri insa dupa stiinta mea , nu exista meserias adevarat care sa-si practice meseria in Romania . Mai devreme sau mai tarziu , va migra spre politica si spre politicianism daca vrea sa traiasca cel putin decent daca nu bine spre foarte bine spre deosebire de cei ce-l vor alege sa ajunga in fruntea bucatelor .Marea mea intrebare este : ce-l face pe Mircea Dogaru sa-i acorde atentia sa , a sindicatului pe care-l conduce , acestui viitor taietor de frunze la caini ?

Anonim spunea...

Chiar asa , ce s-a intamplat cu Dumitru Pelican de fapt { poate sti dumneata mai bine } , care-i adevarul... macar ala de suprafatza in cazul sau ? Andreea Kretzulescu si Romania TV deja ai plang lipsa la emisiunile alea unde se " dezbat " cele mai noi probleme de munca si asigurari sociale adica , inclusiv plata pensiilor iar Pelican { fostul comentator sportiv de la Radio Romania } era unul dintre cei ce aveau.... macar pareri .

Riddick spunea...

Atenţie moderatorului "Titi" Sultan, care apărea în lojă (stal!) la Ateneu (2013), la Gala Premiilor Marii Loje "Naţionale" a României (lojă masonică), sau ăluia de la "ADER"? Niciunul nu iese din banal. Mircea Dogaru este "doar" invitat, nu poate el stabili "politica emisiunii".

Nu mai stiu nici eu nimic despre Dumitru Pelican, totuşi l-am văzut la televizor de vreo două ori, anul ăsta.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: