08 februarie 2020

Ca şi PCR, care nu mai avea demult "viaţă de partid"


... ci ajunsese "birou de plasament" şi "magazie" pentru abonaţi. Nu mai are militanţi, ci doar paşale şi abonaţi, care ştiu că "le vine". Şi totuşi, zeci de ani să fii văzut (şi de mulţi, votat pentru asta) ca partid "comunist" sau "de-al comuniştilor", tocmai tu partidul care l-ai lichidat pe Ceauşescu iar apoi ai pornit dezindustrializarea. Quite a performance, isn't it? A doua oară vă termină, bă, "secu", şi tot nu v-aţi învăţat minte.

Nu-i (la mine doar) o pledoarie anti-PSD, ci o răbufnire. Probabil voi vota prima şi ultima oară cu PSD, la alegerile anticipate (la locale, altfel ori "amestecat"). Nu că m-aş aştepta la minuni, dar ca să las cât mai puţin loc de manevră haitei iohanniste, care va avea nevoie de pesedeul euroreformat şi-l va asocia, compromiţându-l definitiv. De vor fi anticipate asta-i singura soluţie de vot, alternativa fiind UDMR doar dacă se verifică ipoteza c-ar "juca" cu Viktor Orbán şi Fidesz. Un partid naţionalist capabil să treacă pragul de 5%?  Pleşoienii şi Chiticii nu vor avea timp să apară cu ceva "la gata", de s-or fi apucat de ceva.

UPDATE: Dacă, cum susţine acelaşi Gelu Vişan, la congres PSD se va da pe faţă ca partid-sistem, atunci se schimbă treaba. Nu se mai poate miza pe ceva dinainte ştiut ca fiind putregai, fiindcă ai demoraliza electoratul naţionalist şi ai încuraja "înlocuitorii" de la PSD. Deci ar rămâne variantele: boicot, UDMR ("cu aceeaşi condiţie") sau "altceva, dar autentic".

 
Noapte Bună, România!
M-au întrebat foarte mulți de ce nu mai intru în Politică, de ce nu am răspuns invitației unor partide de a mă alătura lor.
Acum aveți explicația:
Pentru că în România nu mai face politică decât Iohannis, Merkel și unii de prin Servicii.
Ceea ce se întâmplă zilele acestea este de o hidoșenie oribilă. Politicieni de mucava, plini de dosare penale, ofițeri acoperiți sau șantajabili din diverse motive, s-au dus în genunchi la Iohannis să-i lingă dosu’ și pentru a-i satisface dorințele perverse.
Dorința lui Iohannis este să fie alegeri anticipate.
Ciolacu și așa-zișii lideri PSD, prinși toți de DNA, Securitate sau sclavi ai Serviciilor, și-au vândut partidul, au vândut electoratul lor, au aruncat din start la gunoi mai mult de 60% dintre Parlamentari și au fost de acord cu Alegerile Anticipate. Teatrul ieftin pe care-l joacă Ciolacu și echipa de pitici șantajați este pentru fraierii din România care mai cred că PSD se opune lui Iohannis. Nu de-aia a fost pus Ciolacu de Iohannis: ci pentru a executa fără crâcnire ce-i cere Nazistul.
Peste câteva luni, când va lua 15%, în alianță cu Partidul lui Ponta-un alt securici șantajat-, și când sute și mii de aleși locali și naționali vor fi aruncati peste bord, Iohannis își va fi atins scopul de a face un PSD mic-mic, care să nu mai deranjeze niciodată planurile lui Merkel în România. La ordin, Ponta a uitat că până mai ieri îi scuipa în față, și de frică că nu intră în Parlament, s-a agățat, ca un Parazit de un Bivol pe moarte, de PSD, și vor candida împreună. După ce 60% dintre Parlamentarii PSD nu vor mai prinde un nou mandat, mai mult de o treime din ce a mai rămas va merge la Partidul lui Ponta. Dacă ar candida singur, nu ar prinde nici praful de pe tobă, așa că va sta la masă cu Olguța cu Stănescu și cu Manda ( o perioadă)- pe care, până ieri, îi înjura cum îi venea la gură.
PSD este un partid mort și îngropat, pute deja a hoit, dar nu știe.
Ce va mai rămâne din el- un partiduleț de 15%-, va fi preluat de oamenii lui Ponta, conduși direct de Servicii și Iohannis.
Gata:
PSD este deja istorie.
O istorie a ultimului an urâtă, hidoasă și jenantă. Cum se aude de Dăncilă, pe care ne-o mai arată unii să credem că e vie, atât va rămâne de Ciolacu sau de Stănescu sau de cine vreți: dar ei vor avea încă Dosarele cu care sunt șantajați.
O să-mi spună membri PSD că vor lua rezultate la alegerile locale: Fals! Parlamentarele Anticipate vor fi înainte de Locale, iar după ce vor afla, primarii PSD vor rupe ușa la PNL., să mai prindă un nou mandat. Unii vor fi luați, cei care nu vor fi primiți vor fi executați.
Iar jocul nu se va încheia aici. După ce va câștiga alegerile Anticipate, Iohannis îi va băga în Pușcărie pe toți cei care azi cred că au bătut palma cu el, înghesuindu-se să-l pupe-n cur cu tot cu Anticipatele lui.
PSD este terminat, Ponta s-a scos,, va prelua ce va mai rămâne din el. Ponta a jucat întotdeauna la mic, că așa e el-mic-, și-i convine un PSD de 15%, că mai ia de-un lapț.
PNL se va duce la pesre 50% și va executa fără crâcnire ce-i va cere Iohannis.
Cel mai suprins că a fost lăsat pe dinafară este Băsescu care era tare contrariat că vor fi anticipate. În ceea ce mă privește, i-am spus-o mai demult să nu meargă pe același drum cu Iohannis, că-i va lua capul. A ținut să-mi zică și public că am eu “ capul mare”, și că Iohannis și Tomac nu-l vor executa, iar acum, odată cu alegerile Anticipate, PMP-ul va dispărea pur și simplu. Exact așa cum am spus din 2017, ăsta este ordinul pe care îl execută Tomac: Lipirea unei bucățele din PMP la PNL, iar restul vor fi trimiși acasă. Băsescu va fi pus la insectar- cum ar zice Turcescu-, iar cu voia lui Ghiță și Oancea, își va mai da din când în când cu părerea la televizor. Subiect închis.
ALDE nu mai există: Scapă cine poate. La PSD nu mai e loc, că sunt terminați, la PNL concurența e mare, așa că cei mai mulți, în frunte cu Tăriceanu-Moliceanu-Răzgândeanu-îcovoiat de dosarele cu care e șantajat-, vor rămâne pe dinafară. iar ALDE va fi o istorie mai micuță a trădărilor succesive.
Barna va lua maximum 10%, asta dacă nu i se redeschide dosarul penal cu care e șantajat, iar eu cred că i se va redeschide.
Toate astea pentru că Penibilii de la PSD, de frica dosarelor sau că sunt ofițeri acoperiți, execută ordinul lui Iohannis.
Ar mai fi ceva de făcut?
Da:
Să se uite bine în pantaloni și să vadă dacă mai au ceva și să declare că vor vota Guvernul Orban III, iar în felul ăsta ar bloca Anticipatele, i-ar lăsa să guverneze până la toamnă, PNL s-ar duce el în 15%, iar ei s-ar relansa. Vrăjelile astea cu trasul de timp 11 luni și cu CCR-ul sunt pentru proști, care mai cred încă în ce spune Ciolacu.
O vor face?
Nu
Pentru că altfel li se activează la toți dosarele și li se va spune că se duc la Pușcărie.
Ce nu știu fleții ăștia, este că oricum se vor duce la Pușcărie, dar după Anticipate.
Să le fie primită!
Noapte Bună!
Noapte Bună, România!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1238678613188148&id=100011380636787

5 comentarii :

Riddick spunea...

"PNL se va duce la peste 50%"

Mda, dar din soft. Însă... CINE să conteste?!

Anonim spunea...

Postarea iti apartine ? Atunci permite-mi sa aduc o parere... stiuta , "din teren " ca sa zic asa : P.C.R. nu mai avea viata de partid deoarece , avea totusi trei milioane de membrii si pe bune acu' , nu poti da chiar la toti mitocanii " cate ceva " deoarece , in secunda doi te trezesti mai in faliment decat ajunsese Cuba cu Che Guevara pe post de ministru la ... Economie ! Pentru numele lui Dumnezeu... anii ' 50 trecusera deja , nimeni nu mai dorea pe post de directori niste fosti vacari ! Cazuri absolut concrete deci , VERIFICABILE . Gheorghe Gheorghiu-Dej si ulteror , Nici O Lae Ceausescu doreau sa aiva sub papuc doar crema , elitele , caci de ciobani erau satui . Doar nu-ti inchipui ca el personal { nu mai vorbesc despre ... Leana } era in masura sa scrie SINGUR , doua randuri inteligibile referitoare la strategia de aparare { ca tot fusese la un moment dat ministru adjunt la MApN } sau despre cea economica , asta ca sa nu mai discutam despre strategia diplomatica romaneasca . Altii au fost cei ce si-au vandut condeiele si mai ales ideile nu el !PSD-ul insa... aici ai dreptate caci , insasi Ion Iliescu a avut grije ca cei apropiati , cei ramasi din fostul PCR , CADRELE DE NADEJDE sa se bucure de toate facilitatile care le fusesera interzise pe timpul lui Ceasca si-al dictaturii sale . ATUNCI , pe vremea lui ILIESCU , ROMAN , NASTASE , VACAROIU si cine mama dracului a mai fost , s-au dat cele mai mari tunuri din istoria economica a acestei tari iar beneficiarii , nu puteau fi in nici un caz dumneata sau dumneaeu ci... tot ai lor. In plus de asta , PSD-ul n-are si nici nu cred ca va avea parte { sa ne fereasca Dumnezeu caci atunci , chiar ne meritam soarta } de acei trei milioane de credului ai P.C.R. pentru simplul motiv ca , ideologia lor , este din carton de cea mai buna calitate iar doctrina, sa fim seriosi : este fix cu acel candidat la Presedentia Frantei care umbla inbracat in salopeta in conditiile in care el nu muncise in viata lui nici o singura zi intr-o fabrica oarecare deci , tot o aiureala pentru fraieri . Intrebare : care-i motivul { dar , daca se poate argumentat } pentru care la anticipate vei vota cu PSD ? Pentru care motiv n-ai avea si dumneata atunci ... partide de sex ? Sa nu-mi aduci ca argument ca , n-ai alte optiuni { chiar ai avea dreptate } caci , chiar nu-i de crezut desii...s-ar putea sa ai dreptate , mai ales dupa figura facuta de " liberali " insa , si sa-i girezi pe UDMR-isti imi pare o mare prostie din partea oricui deci , si-a dumitale , in afara de faptul c-ai fi maghiar din Ungaria deoarece , maghiarii din Romania , o duc la fel FIX LA FEL ca romanii ... majoritari . Crede-ma , chiar stiu ce spun ! Cu rugamitea de a-mi ierta nuvela iti doresc sa ai , o sambata la fel de excelenta cu-a mea !

Riddick spunea...

Îmi aparţine (aici) tot ce apare "la nord de Gelu Vişan".

PCR le putea da salarii mai bune (în parte, reuşea) dar nu mai avea viaţă de partid, totul era robotic, formal, fals (în interior). Se axa doar pe Plan şi Ceauşescu.

FSN-PSD n-o avea "trei milioane", da' pe-alea trei, mamă-mamă ce bine le-a păcălit! Aici au greşit şi Verdeţ şi Păunescu şi Vadim (şi Funar) că n-au făcut opoziţie separată de la început (Vadim abia în ceasul al doisprezecelea). Separată de PnL şi PnŢ"CD", de GDS, de Fundaţia Soros, de PD-PDL.

Am explicat "de ce":

PSD, ca să se compromită lângă haita iohannistă. UDMR doar dacă "merge pe linia Fidesz" - altfel, NU. Ambele, pentru a restrânge cât mai mult mandatele haitei iohanniste. Ne-votul le-ar ajuta, nu-i acelaşi raţionament ca şi la preşedinţie, unde câştigătorul "planificat" ia oricum 100%.

Anonim spunea...

Sti cat a existat " guvernul " Verdet ? Eram acolo si am vazut pana si-acolo oameni { adica , inclusiv Mircea Diaconu sau Ion Caramitru } care-l ridicau in slavi si-l laudau mai ceva decat l-ar fi laudat pe Milton Freedman . Intrebare : DE UNDE STIAU AIA CAT DE SPECIALIST ERA VERDET IN MATERIE DE ECONOMIE CACI , IN AFARA CELEI PROGRAMATE... ALTCEVA NEMA ? La fel Ion Iliescu { dar asta-i alta discutie } despre care romanii , majoritatea si nu neaaparat aia din varful piramidei , stiau doar de la Radio Europa Libera ? Zic ca postarea dumitale " În 1991, Sistemele au fuzionat " este mai mult decat binevenita . SISTEMELE NU DOAR CA , CONTINUA SA EXISTE DAR.... FUZIONEAZA SI-SI CONTINUA EXISTENTA . Cred ca-i posibil s-o faca mult timp dupa disparitia omenirii pe Pamant ca , d'aia's SISTEME !Te mai supar c-o intrebare : crezi ca alde SOros si "fundatiile " sale ce se lauda ca lupta contra comunismului ... este posibil sa fi a vut vreo sansa dac-ar fi reusit sa treaca de zidul protector al sistemului ? Nu ca n-ar fi trecut dar , parca n-au prea reusit sa faca chiar tot ce-si propusese oagaru' !

Riddick spunea...

I-am enumerat nu ca posibile alternative ori "datorită expertizei", ci pentru că fiind în opoziţie reală s-ar fi arătat ce este de fapt FSN - un instrument globalist, al străinătăţii. Prin alăturarea lor lângă FSN "l-au spălat, l-au apretat".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: