30 ianuarie 2020

Farage's Final Speech


"Discursul de BRexit" al lui Nigel Farage în "parlamentul european". Într-o conferinţă de presă de după, afirmă că va fi în continuare vigilent.

16 comentarii :

Anonim spunea...

Urmaream mai zilele trecute un filmulet ... de fapt un fel de stire , care arata faptul ca { si-o facea cu dovezi incontestabile } , britanicii au fost manipulati in mod grosolan cu privire la BREXIT precum si-a motivelor plus a urmarilor si din acest motiv , aia 51% ce si-au dat acordul pentru iesirea UK din UE au votat ... asa cum au votat . Intrebarea care se impune ar fi : SI CE ? Schimba asta cu ceva un fapt deja inplinit ? Schimba asta cu ceva perceptia acelor englezi care - chiar daca nu mai sant acum 51% - se bucura pentru acest divort ? Inca de la aderarea Marii Britanii { de fapt chiar inainte de asta } a exista un om , un om reprezentand o tara , care a fost impotriva acceptarii UK in acea mica UE . Numele sau : CHARLES DUGAULLE .Intrebare : daca maine { ieri de fapt parafarazand spusele unui ministru liberal } Romania si romanii vor fi chemati sa voteze pentru iesirea din aceasta nenorocita UE , Romania recapatandu-si astfel independenta politica si economica , iar procentul alora care-ar vota DA , ar fi macar de ... 51% , ce s-ar alege din populatia acestei tari deci cu tara { caci Romania nu este UK } , in conditiile in care la noi , exista " politicienii " , guvernantii care... exista ?!? Chiar nu-mi pare o alternativa grupul alora de la Visegrad mai ales ca , inclusiv ei supravietuiesc , tot datorita UE . Sunt primul care-ar vota cu DA in cazul unui ROEXIT insa intreb : AFTER ROEXIT ... ce va fi ?

Riddick spunea...

De Gaulle se opunea fiindcă îi vedea pe britanici drept "ochii şi urechile americanilor în CEE" (pe atunci era doar Comunitate Economică, ceea ce nici lui Farage nu i se pare c-ar fi fost rău, ba era chiar bine dacă rămânea doar aşa).

Dupa ROexit va fi atât de bine pe cât ne va duce capul. Nici acum... nu ne prea duce, deci starea actuală ne cam este imputabilă. Poate însă ne-om trezi. În timp util.

Anonim spunea...

De(nu DU) Gaulle era si impotriva NATO. fiindca numai asa se explica isprava retelei Caraman, in urma careia sediul central al organizatiei a fost mutat linga Bruxwlles, iar Franta a adoptat fata de NATO cam aceeasi atitudine ca Romania fata de Tratatul de la Varsovia.

conumishu spunea...

Simplu. După demantelarea UE - probabil se va întîmpla înainte de a deveni vital un RoExit - vom avea, din nou, o țară. Cum ne vom administra e problema fiecărei generații.

Așa, pe calea post-Maastricht, post-Lisabona și, mai nou, puși (toți din UE) în fața faptului împlinit al diktatului troțkist-globalist, care a ieșit la vedere ca ideologie dominantă a mașinăriei ueiste, dispăre(a)m.

Să nu ratați manifestarea de ură viscerală față de simbolul național reprezentat de drapelul britanic de la sfîrștul clipului. Spune mai mult decît 10 simpozioane de dezbateri.

Nu se destramă relativ rapid... atunci va fi prăpăd și va curge sînge într-un război mult mai crunt decît cel dintre state naționale. Variantă destul de probabilă, după cum merg lucrurile și după cum se acumulează tot felul de tensiuni, unele întreținute artificial exact pentru o ultimă încercare, disperată, de a menține în funcție proiectul "de aur" al diverselor masonerii și altor făcături anticreștine și antinaționale. Asta indiferent de soarta României pe termen scurt, o posibilă victimă a mărginirii provinciale de care dau constant dovadă atît ungurii cît și nemții, veșnice unelte ale unor creații imperiale care le storc cu repetiție vlaga națională.

Anonim spunea...

Iata ce chestii ''europene'' se petrec in parlamentul ....european, desigur :

https://blacknews.ro/un-europarlamentar-grec-a-rupt-drapelul-turciei-in-parlamentul-european-video/

Riddick spunea...

Francezii mai gândeau cu capul lor, pe vremea aia.


Da, am observat finalul. Cum l-au văzut şi alţii şi vor băga la cap că "acolo" sunt unii contra naţiunilor. Multe cozi de topor, din păcate, pe la noi, ca şi mulţi adormiţi.


Aia cu steagul este în tradiţia altui grec. Acum "moş" (nu ştiu dacă mai trăieşte încă). Un europarlamenar grec (parcă de la grupul eurocomunist GUE/NGL), pe când avea 15-16 ani, a dat jos/rupt drapelul german cu svastikă, de pe Acropole (Atena). A fost vâlvă mare la acel moment, Grecia fiind ocupată de Germania (WW2).

Riddick spunea...

Distrugerea națiunilor din UE


West Sussex Gazette:

Destruction of EU nations

Pe 13 iulie 1960, preşedintele francez, generalul de Gaulle, l-a convocat pe Alain Peyrefitte să vină şi să-l informeze despre maşinaţiunile Bruxellesului. Iată ce a spus Peyrefitte:

"Este sistemul Monnet. El constă tocmai în crearea de situaţii din care se poate scăpa doar prin creşterea dozei de supranaţionalitate. Fiecare nouă dificultate ne duce într-un mecanism care ne împinge un pic mai departe spre un stat federal şi mai slăbește guvernele naţionale".

Cu alte cuvinte, împreună cu regionalizarea şi privatizarea, sistemul Monnet este un instrument pentru distrugerea naţiunilor din Europa. Îl putem vedea acum, în toată splendoarea sa, cu oameni nealeşi care înlocuiesc guvernele democratice în Grecia şi Italia, şi Germania dând tonul.

La începutul anilor '90, când au început discuțiile privind uniunea monetară, cei care au ştiut despre astfel de lucruri au explicat de ce nu ar funcţiona, dar cu toate acestea federaliştii au mers mai departe.

Intenţia lor era de a crea tocmai acea situaţie la care s-a referit Peyrefitte în cadrul discuției sale cu de Gaulle; obiectivul lor este de a finaliza procesul de transformare a ţărilor din UE din naţiuni libere și suverane în provincii dependente ale unui stat totalitar.

Peyrefitte a scris despre întâlnirea sa cu de Gaulle în aceeaşi zi, astfel că, deşi cartea sa a fost publicată abia în 1994, pasajul citat mai sus a fost scris cu mai mult de cincizeci şi doi de ani în urmă.

Cât va trebui să mai așteptăm până când cei învestiți cu autoritate ne vor spune adevărul ?

https://riddickro.blogspot.com/2012/08/distrugerea-natiunilor-din-ue.html

Riddick spunea...

De Gaulle, citat de [Alain] Peyrefitte:

"Peyrefitte, te rog să nu-i tratezi pe jurnaliști cu prea multă considerație. Atunci când se iveşte vreo problemă, de fiecare dată aceasta faună se înrolează în partida străinătăţii, împotriva partidei naţionale, a cărei purtătoare de cuvânt totuşi se pretinde a fi. Este imposibil de imaginat o astfel de josnicie - și, în același timp, o astfel de inconștiență a josniciei.

Jurnaliștii dumitale au în comun cu burghezia franceză faptul de a fi pierdut orice sentiment de mândrie națională. Ca să poată să ia masa în oraş, ca de obicei, burghezia ar accepta orice asuprire a națiunii. Deja, încă de la '40, ea a fost în spatele lui Pétain, pentru că i-a permis să continue să ia masa în oraş, în ciuda dezastrului național. Cât de minunat ! Pétain era un mare om. Nu-i nevoie de austeritate, nici de efort ! Pétain a găsit aranjamentul. Totul urma să se facă în combinaţie cu germanii, ceva minunat. Bunele afaceri s-ar relua. Desigur, aceştia reprezintă 5% din națiune, dar 5% care, până la mine, au dominat. Revoluția franceză nu a adus la putere poporul francez, ci această clasă artificială care este burghezia. Această clasă care s-a declasat, ajungând să devină trădătoarea propriei sale ţări.

Desigur, "prostimea" nu împărtășeşte nicidecum acest sentiment. "Prostimea" are reflexe sănătoase. "Prostimea" simte unde este interesul național. Nu greşeşte de prea multe ori. În realitate, există două burghezii. Burghezia banului, care citeşte Le Figaro, și burghezia intelectuală, care citeşte Le Monde. Cele două sunt complementare şi se sprijină reciproc. Ele se înţeleg şi îşi împart puterea. Eu unul nu dau doi bani pe faptul că jurnaliștii dumitale sunt împotriva mea. Chiar m-aş îngrijora dacă aceştia nu ar fi. Mi-ar veni rău, mă-nţelegi ! În ziua în care Le Figaro şi L'Immonde ar anunţa că m-ar sprijini, aş considera că are loc o catastrofă naţională !"

http://www.fdesouche.com/203739-de-gaulle-sur-les-journalistes-le-parti-de-l%E2%80%99etranger-contre-le-parti-de-la-nation

Riddick spunea...

De Gaulle, cité par Peyrefitte

« Peyrefitte, je vous supplie de ne pas traiter les journalistes avec trop de considération. Quand une difficulté surgit, il faut absolument que cette faune prenne le parti de l’étranger, contre le parti de la nation dont ils se prétendent pourtant les porte-parole. Impossible d’imaginer une pareille bassesse – et en même temps une pareille inconscience de la bassesse.

Vos journalistes ont en commun avec la bourgeoisie française d’avoir perdu tout sentiment de fierté nationale. Pour pouvoir continuer à dîner en ville, la bourgeoisie accepterait n’importe quel abaissement de la nation. Déjà en 40, elle était derrière Pétain, car il lui permettait de continuer à dîner en ville malgré le désastre national. Quel émerveillement ! Pétain était un grand homme. Pas besoin d’austérité ni d’effort ! Pétain avait trouvé l’arrangement. Tout allait se combiner à merveille avec les Allemands. Les bonnes affaires allaient reprendre. Bien sûr, cela représente 5% de la nation, mais 5% qui, jusqu’à moi, ont dominé. La Révolution française n’a pas appelé au pouvoir le peuple français, mais cette classe artificielle qu’est la bourgeoisie. Cette classe qui s’est de plus en plus abâtardie, jusqu’à devenir traîtresse à son propre pays.

Bien entendu, le populo ne partage pas du tout ce sentiment. Le populo a des réflexes sains. Le populo sent où est l’intérêt du pays. Il ne s’y trompe pas souvent. En réalité, il y a deux bourgeoisies. La bourgeoisie d’argent, celle qui lit Le Figaro, et la bourgeoisie intellectuelle, qui lit Le Monde. Les deux font la paire. Elles s’entendent pour se partager le pouvoir. Cela m’est complètement égal que vos journalistes soient contre moi. Cela m’ennuierait même qu’ils ne le soient pas. J’en serais navré, vous m’entendez ! Le jour où Le Figaro et l’Immonde me soutiendraient, je considérerais que c’est une catastrophe nationale ! »

frontnational.com

Riddick spunea...

De Gaulle îl critica pe "colaboraţionistul" Pétain dar chiar ai lui colaborau cu cineva, cu globaliştii. Bine, e controversa cum că însăşi "Berlinul" juca în scenariul globaliştilor - ca întreg, "în orb", dar unii lideri germani în mod conştient.

Anonim spunea...

@Anonim ... 1 Am observat chestia cu DU in loc de ... DE , abia dupa ce am lansat comentariul . Oricum , solicit in modul cel mai umil iertaciune spiritului dv.tra de observatie . Unu' din Ferentari , n-ar fi fost atent la acest detaliu deci : FELICITARI !In rest insa , sper ca restul comentariului n-a suparat mai ales ca , din nefericire , ceea ce spuneam acolo despre francezul care-a spus VETO dorintei britanicilor , era bazat strict pe amintiri si nu pe scrierile coanei Wiki... pedia . Asta scria pe-atunci... SCANTEIA , ce dracu sa fac eu ?

Anonim spunea...

@conumishu Coane sa dea Dumnezeu sa se intample si asta . Aia de la Sputnik spun ca... va fi asa incat , astept si acest fapt care , sper sa se intample in timpul pe care-l mai am la dispozitie in aceasta viata . Respect Coane !

Anonim spunea...

Riddick , interesant ceea ce-ai postat si-ti multumesc pentru asta . Intotdeauna au existat " jurnalisti " si... jurnalisti insa , indiferent din ce categorie au facut parte , s-au dat intotdeauna de partea aluia care-i platea mai mult . Am cunoscut destui tipi care faceau spume ridicand in slavi comunismul si superioritatea lui in fatza capitalismlui vorace , pe vremea cand scriau pentru " Scanteia " si care imediat " dupa " , au devenit cei mai mari acuzatori a acestuia . Ion Cristoiu , sau Sorin Rosca Stanescu... nu-s decat doi dintre ei insa... mi-amintesc numele multora ca ei . Eu saracu' de mine inca mai cred in existenta deontologiei insa daca pana si Eminescu si-a dovedit { si nu doar odata } " deontologia " , ce pretentii sa mai am de la actualii " formatori de opinie " cum ar fi ... chiar si CTP ? Spui dumneata ceva despre " Berlin " . Pai frau Merkel a avut si are inca fir direct cu Moscova cu mult inainte de-a fi cancelar asa incat...

Riddick spunea...

Profesorii de "economie politică" (marxism) din licee, din 1990-'91 predau... management. Majoritatea "aveau ('Academia') Ştefan Gheorghiu".

Anonim spunea...

Chiar ma intereseaza in cel mai inalt grad Brexit-ul si mai ales urmarile lui deoarece , am acolo doi dintre copii mei fugiti din saracia romaneasca , sa-si caute o alta viata taman in UK adica , intr-o tara NORMALA .Au lasat aici salarii de cate 2500 de lei netto { amandoi subofiteri la ISU } si s-au dus in Anglia sa munceasca oarece pentru un ... minim 2500 de Lire Sterline insa , la fel de netto . Pentru unul dintre ei nu-mi fac probleme caci , este deja supus al Coroanei Britanice insa celalalt... Respect Riddick !

Riddick spunea...

Spor la treabă. Şi aici, de-o fi bine (cândva). Atenţie la "acumulările pentru calculul pensiei", sper că au avut grijă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: