01 noiembrie 2017

pastila R (6)


Securitatea, teoretic, avea misiunea să apere "cuceririle revoluţionare", "socialismul". Real, misiunea era de a apăra poziţiile de putere şi "direcţia trasată" (ocult). Chiar şi împotriva unor militanţi "ne-resetaţi" precum Ceauşescu. "Comunismul? Este un cal mort!" (Brucan, interviu la "Europa Liberă", ianuarie 1990). Deci se schimbase "linia", gorbaciovismul era de fapt globalism. De două decenii şi ceva suntem îndemnaţi să luptăm cu "comunismul", adică să tragem în ţinta falsă.

Când ambasadele "aliate şi partenere" comunică latră la parlament prin comunicate de presă, statele pe care le reprezintă nu ne sunt - real! - nici "aliate", nici "partenere". Nu există aşa ceva! Ambasadele au a comunica cu conducerile Camerelor exclusiv prin corespondenţă (diplomatică) şi prin audienţă solicitată şi acordată. Comunicat de presă, cel mult ca să se descrie subiectele tratate (concluziile putând diferi).

"Interfeţele" româneşti către conservatori (ECR) şi eurosceptici (ENF) sunt blocate de impostori-sabotori. După cioaca pseudo-conservatoare "Noua Republică", M. Neamţu a fugit la PnL şi acum e liberal ("clasic"). Apoi a venit Macoveica cu M10, şi... a intrat în ECR. "Naţionalistul" L. Rebega (PFN, ex-PC) plângea recent într-un clip că "Schengen nu-i pentru oricine" (deci regreta... lipsa pierderii controlului frontierelor!), iar siteul PFN e "îngheţat" de câteva luni.

Mi-am adus aminte acum, că iar se comemorează "evenimentele" din '89. Să mai tacă dracu' din gură ăia de la PnL cu "aflarea adevărului", câtă vreme îl au în partid pe Petre Roman-FSN. Iar votanţii FSN, oare acum îşi dau seama - în sfârşit - că n-au votat "comunişti", ci globalişti?

Mă aştept la o fază de-asta, să vină la tribuna parlamentului un USRist şi să-şi bată hainele-n cuie de pupitru, să nu se mai lase dus de-acolo...

Bă, când îi aud pe ăştia din Binom zicând "modificările legilor Justiţiei ne îngreunează activitatea"... De parcă important este confortul lor şi nu funcţionarea corectă, respectând procedurile!

La ordin extern, PSD-ALDE îi dau al doilea mandat prezidenţial lui Iohannis*. "Cum?" Batjocorind încrederea acordată de electorat, prin preluarea temei monarhice şi a altor teme "neanunţate". Acelaşi rol l-ar juca şi un preşedinte dat de PSD-ALDE, dar scenariul cere falsa opoziţie dintre Cotroceni şi Palatul Victoria, care să îngroape chestiunile reale aşteptate de români.
* sau primul lui Cioloş (deocamdată, Planul B)

Tot circul ăsta monarhist a fost posibil fiindcă România nu-i condusă în interesul românilor. Şi dacă acum PSD-ALDE (aleşi de o majoritate republicană!) nu respectă Constituţia şi implică pe faţă statul în acţiuni care nu pot fi derulate decât pe faţă, pâi ce-o fi "pe dedesubt", unde nu se vede tot...

Hai la groapa cu furnici!

Hai, duceţi-l, duceţi-l. Duceţi-l de-aici...

Degeaba bă Dudelor. Nu vă iese. Martalogu' "pleacă" învelit în steag străin, nu în Tricolor (că doar n-oţi vrea să credem c-ar însemna ceva pentru români cârpa aia cu blazon, chiar de-i tricoloră).

În momente de-astea precum moartea Martalogului vezi cât de unită e şobolănimea. Pentru fraieri mimează "conflictul permanent", dar când e la o adică acţiunile converg în direcţie comună (re-realegerea lui Isărescu, falsificarea referendumului constituţional din 2003, UENATOaderarea fără referendumuri, proiectul de revizuire a Constituţiei din 2013...).

Suntem luaţi de maimuţoi. O naţie-ntreagă, forţată să asiste la turnarea filmului "Întoarcerea Mumiei".

Cum să-i ia la întrebări votanţii PSD-ALDE pe Dragnea şi Tăriceanu pentru dudomonarhism? Ce, ai lui Băsescu şi Boc i-au luat la întrebări când cu tăierile? Greu vom ieşi din starea colectivă de "legumă"... de vom ieşi vreodată.

"Veriga lipsă" din protestul tefelist: trecerea integrală a contribuţiilor sociale pe salariat. Chestiune scoasă din joben de PSD-ALDE şi necerută de nimeni (pe faţă...). Prevăd că va avea o cale lină (aprobare în parlament a OUG -> promulgare), cu voturi contra "la hoha" cât să treacă şi fără contestare la CCR sau returnare de la Cotroceni.

Pân'-acum PSD-ALDE au venit cu Ponta, Cioloş, Grindeanu şi Tudose. Ponta era clar "din alt film" (acţiuni şi exprimări în conflict cu linia pretinsă a majorităţii care-l susţinea). Al doilea a fost votat la învestire şi de PSD-ALDE (care i-au dat majoritatea voturilor necesare). Cu ultimii doi era clară treaba dinainte de a prelua mandatul. Cum să mai creadă cineva că în actuala legislatură s-ar putea schimba ceva... în bine?

Când un duşman ireductibil îţi solicită un armistiţiu temporar fiindcă nuştiuce s-ar fi întâmplat într-o zonă... "de interes comun", cât de cretin să fii să accepţi? Sau, rugămintea unui aliat nesigur de "a mai acorda o şansă" primului. NU. Guerre à outrance. La dracu' cu amândoi!

Un comediante de bravură
Juca de şaptezeci de ani,
Făcând enormă tevatură
În faț-a niște gogomani.
Dibaci, sub latele-i fireturi,
Ascundea talent îngust,
Jucând cu-aceleași marafeturi
Aceeași farsă de prost gust.

Deci trimiţi personal de la Primăria Generală să amenajeze Târgul de Crăciun în Piaţa Victoriei şi nu trimiţi acolo "preventiv" măcar Poliţia Locală (care-i în subordinea primăriilor). De parcă nu ştiai ce s-ar putea întâmpla. Sau... ştiai?!

Concluzia etapei: se caută candidat perdant în faţa lui Iohannis. Posibil Firea ori Tudose. Bine, ar putea fi şi Dragnea, dar eşecul nu mai este tot atât de sigur. Un înlocuitor aproape sigur ar putea fi Tăriceanu, mai ales dacă ar candida în urma unui referendum de demitere. Dar am îndoieli că la PSD-ALDE se vrea cu adevărat ocuparea poziţiei prezidenţiale.

"Efortul occidental pentru democrație și economie de piață în Est nu are niciun scop de dezvoltare națională, ci doar de organizare a mediului necesar pentru ca acele state să funcționeze ca piață sigură, neconflictuală și complet deschisă pentru marile puteri economice." (A. G. Hopkins, Globalization in World History, 2002)

Când inviţi la defilare trupe din alte state fără a fi tu vreo mare putere, o faci doar ca să induci maselor ideea că eşti doar o rotiţă dintr-un mecanism căruia trebuie să i te subordonezi necondiţionat.

Dacă un europarlamentar nu mai face parte din delegaţia "naţională" de la un eurogrup, fiind exclus ori plecând din partid, eurogrupul nu-l exclude. Şi asta deşi ar putea deranja partidul "de bază", cu un număr semnificativ de europarlamentari rămaşi. Valabil la europeişti (PPE, S&D, ALDE...), semn că sunt pe telecomandă şi nu joacă în logică de partid ("naţională").

Îmi vin dracii când văd uniforme militare "tip 1916"* la unități active, și nu doar la defilări "istorice". Barem aia de vară e ca de circ. Și încă la unități de pază și gardă, care ar trebui să fie echipate cu uniforma de luptă, cel mult fără cască și vestă antiglonț. Există și sunt folosite de militarii republicii chiar uniforme gen "garda regală", cu căști tip german, "pickelhaube".
* de fapt, 1912, dar așa se motivează, să treacă aberația mai ușor: "sunt din vremea Marelui Război" (în 1916 se finalizase designul)

Când un stat are "parteneriat strategic" cu un alt stat (România) dar este în conflict cu parlamentul aceluia,  înseamnă că există încă "zone" din acel stat necontrolate politic şi operativ de forţele aflate formal la putere, legitimate prin vot popular.

"Statul paralel" este chiar Factorul Extern, reprezentat prin pionii plasaţi-toleraţi în puncte-cheie ("structur'le") chiar de unii care acum fac pe proştii şi se minunează de ceea ce văd că se petrece.

"Orice problemă are un nume şi un prenume. Dispare omul - dispare problema". Citatul îi aparţine lui Iosif Stalin, dar asta n-ar trebui să împiedice PSD-ALDE să-l "pună în aplicare". Referitor la Dragnea, Tudose şi Iohannis. Şi-al naibii să fiu, chiar e un principiu... sănătos.

Fiul lui Arşinel mesteca ciungă aproape de sicriul Stelei Popescu, în timp ce se bătea în cuie capacul şi se aşteptau cele trei salve de onoare. Cu tac-su' de faţă, care nu i-a făcut observaţie.

Probabil că nu se vrea eliminarea acestei presiuni pe parlamentari, fiind încă o metodă de a submina parlamentul. Presiune nu din partea electoratului, ci din partea ziariştilor, care-i acostează la lifturile din "Casa Poporului". Când fluxurile de persoane nu ar trebui să se intersecteze.

În atenţia rezerviştilor foşti militari în termen: nu vă lăsaţi prostiţi şi refuzaţi orice convocare - concentrare - mobilizare: n-aţi depus jurământ nici pentru NATO, nici pentru UE.

Dovada că sindicatele sunt tot ale Sistemului: o parte sunt de acord cu guvernul privind transferul total al contribuţiilor pe angajat, cealaltă parte iese în stradă alături de tefeliştii #Rezist, împotriva modificării legilor justiţiei.

Corecţia bugetară pe deficit* semnalată ca "obligatorie" de Comisia Europeană (0,8% din PIB) este aproape egală cu suma ce urmează a fi plătită pe sistemele Patriot. În ambele cazuri vorbim de sume care nu reflectă deloc interesele româneşti, de "priorităţi" ale altora pe cârca noastră.
* desigur, singura metodă de aplicare a ei este austeritatea

Tocmai s-au făcut trei ani de când EuroBăse nu-i trimis în judecată. Cât mai avea imunitate prezidenţială tot auzeam placa: "dosarele sunt finalizate sau sunt în stadiu avansat, vor porni spre instanţe de îndată ce nu va mai avea imunitate". Nu cred că mai este vreunul neclasat.

România, când o fi nevoie să fie apărată, o vor face patrioţii. Cu Peitriăţ nu faci decât să aperi Pindostanul*, mai ales când amplasamentul e la Deveselu. Ba încă-i umpli şi buzunarele...
* google it

Când văd bănicioii şi georgianpopii în prezidiul PSD, mi-e clar că nimic nu se va schimba, deşi "a plecat grupul Ponta".

Când ştii că ai de-a face cu unii cu curu'-n două luntri şi totuşi continui chiar şi fără să-ţi maschezi interesele şi opţiunile, înseamnă că ţi-o cauţi cu lumânarea şi meriţi din plin să culegi ce-ai semănat cu mâna ta.

Bă şulfelor pesediste care luptaţi din vorbe cu statul paralel, voi aţi auzit despre defunding? Ţineţi din scurt din punct de vedere financiar, ba chiar încercaţi să sufocaţi financiar "zonele" pe care nu le controlaţi. Sau cumva... chiar nu vreţi să le controlaţi?!

Avem o problemă MARE când una dintre facţiuni invocă Factorul Extern* ca argument suprem, suporterii săi acceptă această "argumentaţie", iar cealaltă facţiune nu replică invocând interesul naţional**, şi suporterii săi tac, nu-i solicită să procedeze exact aşa. Soluţia: alte partide, şi asta cât mai rapid!
* ambasade, UE, CE, NATO, americanii, "investitorii", etc.
** boboru', majoritatea, "asta nu putem/nu se poate"


Nu trebuie pierdut din vedere că la o adică există în imediata apropiere a României zone (state) "libere de UE" - deocamdată doar Serbia şi Repmoldova, şi cu puţin noroc vor mai fi Ungaria, Turcia şi Ucraina (măcar parţial, "la est de Galaţi"). În caz de relocare...

Încep să piardă războiul de idei şi dau din colţ în colţ. Românii odată treziţi sunt pierduţi de ei pentru totdeauna "de clienţi". Mai este doar o chestiune de timp.
Şova "nu ştie" unde-i originalul contractului Bechtel, dar ştie că Tel Drum "e firma lui Dragnea". Atunci, imediat, trebuia răsturnat tot ministerul, percheziţie generală şi anchetă riguroasă.

O majoritate a votat ceva (bun-rău, "aia s-a vrut") de două ori la rând, şi ne-am pomenit rapid de fiecare dată că ne guvernează nişte #hashtag-uri.

Dac-aş fi în locul pesedeului, i-aş înfige mâna-n beregată Sistemului şi aş strânge, şi aş strânge, şi aş strânge pân-aş simţi că trozneşte ceva, că face "poc!". Dacă mortăciunile astea nu se trezesc nici acum... Nu mi-e de ei - îşi merită soarta - da' tragem şi noi ponoasele.

În Franţa se trece de la 3 la 11 vaccinuri... obligatorii. Aşa că România, cu opt - deocamdată... -, nu va mai fi prea mult timp statul-cobai "principal". Insanity rulz.

Cândva, trădătorilor li se puneau capetele-n pari. Acum rânjesc la noi din cravăţi, la teve.

Tudose are dublă "imunitate". Nu-i contestat nici de mitingari (care scandează doar contra cuplului de simulanţi Dragnea & Tăriceanu), nici de partidele guvernamentale, pe care le sapă aproape pe faţă.

De toute façon, referendumul pro-familie nu mai poate fi ţinut în 2017. Suntem în noiembrie, iar pân'-acum PSD şi ALDE au avut alte preocupări, altele chiar decât propriul interes electoral. Dar ei n-au aşa ceva (nici ceilalţi). Nu joacă-n logică de partid ci sunt interfeţele Factorului Extern.

Hapsâni după avere. Casa Duda l-a împiedicat pe prens Nicolas să-şi vadă bunicul muribund, iar prensul a sărit la bătaie. La vremea lui, Martalogu' a refuzat să se-ntâlnească cu taică-su' (Carol II) în exil până la moartea lui (şi nici la groapă n-a venit), deşi ambii nu mai erau pe funcţie. "Incompatibilitate de principii", motivează monarhiştii. Ba' pe dracu'! Mălaiu'mălaiu'...

My attitude – hardening more and more in recent months – will, I know, dismay some people. But it is, simply, whatever lunacy they want to try next, bring it on. The dafter things get, the sooner they and their creators will be gone for good.

Trebuie să fii retardat ca să crezi că "o entitate non-statală" (ISIS/Daesh) a putut ţine-n şah două state cu armate semnificative (Siria şi Irak) timp de peste şase ani, şi încă mai mişună după aproape doi ani de când a intervenit împotriva ei şi Rusia. Încep să se vadă bine de tot adevăraţii sponsori ai terorismului "islamist", şi nu numai după inscripţiile de pe muniţia tip NATO lăsată-n urmă de ISIS. Care are aviaţie privată (IAF&USAF).

Ochii pe Arabia Saudită. Sunt zvonuri contradictorii, şi ambele se referă şi la SUA&Trump: ba că ar fi "închis robinetul (finanţării) terorismului islamic (sunit, folosit la 9/11)" şi astfel ar fi dat o lovitură NWO, ba că "se pregăteşte de război (alături de SUA şi Israel) cu Siria, Liban/Hezbollah şi Iran".


Colonialişti din toate ţările... uşchiţi-vă! While the going is good. Cât vi-o zicem cu frumosu'...

Da' crapă odată, Martalogule, dă-te dracu'...

Oare votanţii PnL îşi pun întrebarea dacă e kosher* să votezi un partid care-l conţine pe Petre Roman?
* no pun intended (really...)


Arătaţi-mi mie o ţară pe planeta asta cu justiţia "total" independentă... şi-o mănânc!

Kafka, frate. Incapabil să treacă de 25%, PnL este precum un gândac care se chinuie să urce pe un geam. Intervin/e PSD(-ALDE), care fac/e gafă după gafă după gafă, doar-doar indignarea va transfera procente spre "centru-dreapta". Nu din tembelism ori mărinimie o fac/e, ci la ordin extern, "spre a fi echilibrată scena politică". De-aia s-a spart şi USL. Până acum, încăpăţânarea românilor i-a ţinut departe de putere pe austerizanţi, însă nu şi-a găsit reprezentarea politică optimă.

There will be blood.
AND EVERYBODY KNOWS IT.


O să cred în BRICS ca entitate geopolitică relevantă doar atunci când vor încheia o alianţă militară, vor elimina staţiile GPS de pe teritoriul lor (înlocuindu-le cu Glonass şi BeiDou) şi vor avea propriile magistrale şi hub-uri de fibră optică (internet).

Cică ar trebui să credem c-ar fi posibil ca salariaţii din mediul privat "să nu piardă la bani" după transferul contribuţiilor. Dau ăştia o lege şi patronii vin şi-i cheamă pe angajaţi să semneze noile salarii, care le păstrează "netul". Dacă eşti întreg la minte trebuie să observi că nu-i vorba decât despre aplicarea unei agende, la fel ca la vaccinurile obligatorii.

6 comentarii :

Riddick spunea...


Motto-urile pe care le pun pe blog. Cele mai recente din listă sunt cele din partea de sus. Din formulări se pot deduce (retroactiv) "momentul şi subiectul tratat".

(noiembrie-decembrie 2017)

Gabriel spunea...

Referitor la contribuții: aici nu e niciun complot altul decât "conjurația imbecililor", vorba lui John Kennedy Toole. E o măsură din programul de guvernare al "ieminentului" Vâlcov, despre care am mai comentat. Teoretic, ar trebui să crească pensiile (crescând salariul brut prin includerea contribuțiilor, iar pensia se stabileşte ținând cont de raportul dintre brut şi mediu). Plus că ia cu o mână ce se dă cu cealaltă la bugetari de la 1 ianuarie 2018.
Ca măsură de creştere a pensiilor viitoare, este de un tembelism fenomenal, ca şi cum de-aia nu sunt pensii mai mari, din motive aritmetice, că nu s-a descoperit formula de calcul până la Vâlcov, nu că nu sunt bani sau că avem mai mulți pensionari decât salariați (datorită exodului populației, nu din vina pensionarilor) . Sau ca şi cum dacă creşte salariul brut pentru fiecare din noi prin includerea contribuțiilor angajatorului, nu va creşte şi salariul mediu brut pe economie, anulând astfel efectul asupra pensiei (influențată, repet, de raportul dintre ele).

Riddick spunea...

Nu-mi dau seama ce se întâmplă cu pensiile după scamatoria asta. Oricum pensionarii erau "majoritar stabili la PSD", aşa îşi pun în cap salariaţii, şi nu numai din privat. Îmi sună totuşi a comandă externă, în vederea privatizării ulterioare a serviciilor de sănătate, după cum zice Fluierul:

https://www.fluierul.ro/index.jsp?artcat=health-privatisation

https://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=1096662&title=legea-dragnea-ciolos-biris-loveste-nu-numai-in-salariati-dar-si-in-romanii-din-afara-sistemului-salarial-care-vor-plati-contributii-duble-dragnea-biris-aplica-modelul-ultraliberal-american-pentru-privatizarea-asigurarilor-de-sanatate-

https://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1165064&title=sindicatele-ii-mi-dau-o-palma-nesimtirii-lui-dragnea-de-a-avantaja-multinationalele-si-pe-asiguratorii-privati-bns-salariatii-vor-suporta-povara-serviciilor-medicale-pentru-pensionari-someri-asistati-sociali-mfp-sa-explice-public-decizia

Gabriel spunea...

Teoria idioată era că, pentru contributorii actuali, pensiile vor creşte. Calculul pensiei este legat de raportul dintre salariul brut al pensionabilului şi salariul mediu pe economie (de aici ideea că majorarea brutului prin includerea contribuțiilor va determina majorarea pensiei, idee care ignoră faptul că şi salariul mediu pe economie va creşte). Cu cât depăşeşti mai mult salariul mediu, cu atât vei avea pensia mai mare.

Riddick spunea...

Pâi atunci ar avea interesul să nu crească prea mult salariul mediu (evident, ţinându-l mic "în privat"), ca bugetarii "lor" să ia pensii mai mari. Dar asta cândva, nu acum. Deocamdată - hic et nunc- e costisitor, imagologic şi electoral.

Gabriel spunea...

E o idee complet falsă ca bugetarii sunt "ai lor", adică votează cu PSD. Crede-mă, e plin de băsişti.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: