21 aprilie 2010

Breaking ! Cameramanul de la epava avionului polonez a fost asasinat !Cameramanul care a filmat clipul în care se aud focuri de armă, în pădurea de lângă aeroportul Smolensk, unde s-a prăbuşit avionul prezidenţial polonez pe 10 aprilie, a fost asasinat la Kiev prin înjunghiere.
 
Iniţial, "Andrij", după numele său, a fost transportat în stare critică la un spital din Kiev, Ucraina.
 
Asasinii l-au urmărit, au intrat în salon, au decuplat aparatura medicală şi l-au înjunghiat mortal.
 
O sursă poloneză informează:
 
"Autorul clipului văzut de toată lumea a fost înjunghiat lângă Kiev pe 15 aprilie şi a fost transportat în stare critică la un spital din Kiev. Pe 16 aprilie, trei indivizi neidentificaţi l-au decuplat de la aparatura medicală şi l-au mai înjunghiat de trei ori. Andrij a fost declarat decedat în aceeaşi zi. Guvernul rus susţine că este vorba despre o coincidenţă".

Sursa: http://once-upon-a-time-in-the-west.blogspot.com/2010/04/red-terror-file-man-who-took-video.html


Situaţia se complică, "cineva" nu doreşte martori care să se prezinte la un eventual proces.

10 comentarii :

Satirikon spunea...

Cum ma'sa'n c**?
Atatea coincidente...pai pana si un sceptic, ca mine, lasa loc de banuieli :S

Riddick spunea...

S-ar putea să apară confirmări suplimentare , să urmarim care vor fi numele pe care le va propune tov. Komorowski, preşedinte interimar, pentru funcţiile vacantate "accidental".

mac gregor spunea...

Fii atent aici. Sentinta in proces se va da pe 23 aprilie, adica maine.

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6245

Riddick spunea...

Big Mac (no offence, aloo... :) ), ăştia de la MISA l-au calcat pe bătaturi pe Năstase.

Materialul e vast, îl parcurg acum.

Mă intrigă totuşi, cum un guvern socialist a luat foc cu un oenge "spiritual"...

Despina spunea...

Am vazut de aseara....
Sa vedem ce urmeaza.
Viata bate filmul

Riddick spunea...

Vin cu o postare nouă, si cu un film, la tema asta. Cam în 15 minute.

mac gregor spunea...

Varianta oficiala este ca Nastase s-a fixat pe MISA montat de duhovnicul lui si dupa ce a fost membru in nu stiu ce comisie anti-secte in UE si a scris o carte despre asta a vrut sa arate cum dau navala armatele de procurori la un semn de-al lui.

Varianta absolut sigura este ca unii securisti il urasc de moarte pe Gregorian Bivolaru inca de pe timpul lui Ceasca. Iar influenta lor dupa '89 nu e de neglijat.

Riddick spunea...

Au cam abuzat, să spargi uşa cu berbecele şi să sperii gagicile care erau pe chat (sau aşa se dorea să pară că ar fi)...

A fost trasă de păr treaba. Nu că ar fi Bivolaru vreo uşă de biserică...

mac gregor spunea...

Stiu o fata care era acolo cand au spart jandarmii usa cu berbecele si care a fost tinuta cateva ore culcata pe burta sub amenintarea pustilor. Am intalnit-o dupa 2 zile si era alba ca varul la fata. Numai cand mi-a spus de ce mi-am dat seama ca o vazusem la tv, pentru ca ticalosii in dorinta lor de a stimula linsajul in masa nu le bruiasera fetzele.

Poate ca tu o stii ca pe o poveste usoara dar stii cum s-a incheiat investigatia de 3 ani a CSM privind abuzurile autoritatilor?

"Casetele date pe posturile TV in seara perchizitiilor nu sunt reale, ele sunt falsuri create de yoghinii insisi pentru a se victimiza."

CSM fiind conducerea celei de-a treia puteri in stat, Justitia, cum ai traduce tu termenul de "Gigantic Cover-Up"?

Riddick spunea...

Am avut dubii de pe atunci. Văd că a câştigat azi Bivolaru. Să vedem dacă Parchetul depune apel.

Ar rămâne acuzaţia de trecere ilegala a frontierei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: