29 mai 2017

Miză mare


Incendiul de la Dărăşti, unde a ars o arhivă "modernă" cu clienţi importanţi, îşi găseşte explicaţia: acolo era toată arhiva Astra Asigurări. Care dispare oportun tocmai când urmaşul escrocului Adamescu (care fusese lucrat de alţi escroci) depunea probele într-un un proces de arbitraj.

Afacerile cu asigurări nu pot falimenta decât dacă eşti prost, nebun, lacom ori trebuie să decartezi substanţial către cei care te-au introdus în joc şi te ţin. Ceea ce au şi făcut Adameştii. Au sponsorizat băsismul şi ţin falimentara Românie liberă şi pe "ziariştii" care servesc Sistemul pe care tot ei (Adameştii) îl acuză că s-a pus pe capul lor (asta cu presa e generalizată: demult ziarele nu mai trăiesc din încasările din vânzări, sunt goarne politice stipendiate).

Ca şi Astra, firma care deţine depozitul "modern" este cu capital olandez.

Aştept "veşti" de la arhivele OMV/Petrom, Electrica/ENEL, Romgaz, SIPA, CNSAS...

UPDATE

Adameştii dezmint atât existenţa la Dărăşti a arhivei Astra, cât şi dispariţia acesteia, şi califică subiectul drept "fake news". Şi totuşi, dezinformarea a plecat de la România liberăziarul/siteul lor, sub semnătura unui ziarist obscur dar controversat. Dezminţirea este adăugată şi la acel articol, deasupra textului iniţial.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu uita ca Adamestii sunt din "the chosen people".

Riddick spunea...

Numele de familie este destul de sugestiv. La al doilea link din postare este o postare de-a mea mai veche în care arătam că Adamescu junior și-l pusese avocat pe Robert Amsterdam, care este și avocatul escrocului Hodorkovski. Afacerea Astra este in jur de un miliard de euro, pușculiță râvnită de mulți.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: