23 ianuarie 2017

Pân-acum au stat ciucure pe la oficinele de propagandă, să vedem ce va face Trump cu ei


Troţkimăneanu ăl bătrân l-a făcut "fascist" pe Trump, iar acum ăl mic s-a dus la mitingul anti-Trump (şi pro-gay, pro-anarhist). Sper că Trump ştie cine sunt limbricii ăştia, adunaţi ciucure prin oficine subvenţionate de guvernul american, precum Radio Europa Liberă, şi va acţiona "accordingly". A, să nu-l uit pe amicu' Dan Alexe.

Anarhişti, "feminişti", pro-gay-işti, progresişti. Gunoaie...

Ambasadorul lui Obama (încă menţinut de Trump) a provocat românii cu acest brad în curcubeul LGBT (din şase culori mai lipseşte doar portocaliul), pe care l-a pus pe Facebook ca "urare de Crăciun":


Cine l-o fi desenat, Dan Perjovschi? Deconstructivistul-şef în domeniul graficii de propagandă. E genul lui.

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Cea mai bună replică este sa-i deconstruim noi pe ei. Din păcate, instituțiile de presă bătrânicioase care sunt împotriva lor nu au fost în stare să nască o replică la contributors sau hotnews (că ILD l-au rebutat şi ei). Aşa că noi suntem pe cont propriu.În privința lui Alexe - e dezagreabil şi condamnabil în privința teoriilor destul de confuze privind etnogeneza sud-dunăreană, dar în privința dacomaniei are dreptate. Mai mult, dacomania a devenit o diversiune care dacă nu exista, trebuia inventată de propaganda maghiară şi germană separatistă, care, în lipsă de argumente ştiințifice, deja face uz de ea pentru a discredita continuitatea.

Riddick spunea...

Patronatul provenit in bună măsură din structurile PCR și FSN și care acum de vede dat la o parte de multinaționale, demult trebuia să sară cu banu' pentru ziare și televiziuni și siteuri care sa îi apere interesele.

Ai dreptate cu dacomania, nu o susțin nici eu.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: