05 martie 2014

Damage control

"Actually, there are no grassroots revolutions, period ! Any revolution is the by-product of a highly organised group of conscientious and professional organizers." 

 (Yuri Bezmenov)  

Aş vedea-o mai degrabă ca pe o acţiune preventivă ("damage control"), scurgerea înregistrării din care reiese că sniperii erau de-ai EuroMaidanului. Cum ar veni, UE şi globaliştii "nu ştiau ei ce fac oamenii lor de la Kiev". Înregistrarea unei convorbiri telefonice dintre Catherine Ashton şi ministrul de externe al Estoniei.

Adică, în întâmpinarea unor dovezi clare despre care se ştie că urmează să apară, şi din care va reieşi că "democraţii" EuroMaidanului aveau şi crima printre "tacticile politice", Ashton "se miră" (în înregistrare), ca şi când UE n-ar fi avut nicio implicare ("Noi ?!"). 


Transcrierea (atenţie la momentul 8:22):

„Înţeleg din ce în ce mai mult că, în spatele lunetiştilor, nu a fost Ianukovici, ci cineva din noua coaliţie”, spune Urmas Paet, care s-a aflat la Kiev în timpul confruntărilor.

„Chiar trebuie să investigăm asta. Adică… nu am înţeles bine… este interesant… Doamne”, a replicat Catherine Ashton.

Ministrul invocă relatarea unei anumite Olga, cunoscută şi de Catherine Ashton, ca reprezentantă a societăţii civile şi ca doctor care a ajutat răniţii de pe Maidan. Iată dialogul celor doi:

- Este chiar tulburător, aceeaşi Olga mi-a spus că toate dovezile arată că oamenii ucişi de lunetişti au fost de ambele părţi, şi poliţişti şi oameni din stradă şi că aceeaşi lunetişti au ucis oameni din ambele tabere.

- Oh.. asta…asta e teribil…

- Şi mi-a arătat nişte fotografii şi mi-a spus că, în calitate de doctor, poate spune că este acelaşi scris de mână, acelaşi tip de gloanţe şi că este realmente tulburător că acum, noua coaliţie nu vrea să investigheze ce s-a întâmplat cu adevărat.

3 comentarii :

Riddick spunea...

E pe undeva un clip în ucraineană (cu text) din care reiese că s-au folosit şi gloanţe din titan (posibil de fabricaţie suedeză), care penetrează vestele antiglonţ. Titanul are densitatea mai mică, dar aceeaşi duritate ca oţelul (gloanţele au peliculă de teflon, să nu deterioreze ghinturile de pe ţeavă). Fiind mai uşoare, au viteza mai mare şi penetrează vesta antiglonţ. Altfel, ar trebui gloanţe "clasice" dar de calibru mai mare (şi atunci arma e mai greu de transportat/camuflat).

Crystal Clear spunea...

Încearcă să dreagă busuiocul , c,a cică a înţeles greşit estonianul

http://www.hotnews.ro/stiri-international-16740046-audio-estonia-confirma-autenticitatea-unei-interceptari-telefonice-care-seful-diplomatiei-afirma-nu-ianukovici-aflat-spatele-lunetistilor-cineva-din-noua-coalitie.htm

Riddick spunea...

Vor ieşi la iveală indicii şi dovezi mai clare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: