21 decembrie 2012

Dogaru, despre decembrie 1989 şi semnele sale prevestitoare



 
"S-ar putea să rămânem fără ţară"

5 comentarii :

Gogu spunea...

De trei ani, pe arsita verii sau pe gerul iernii, militarii au fost in strada; mai multi, mai putini, dar au fost ! I-au bagat in sperieti pe chior, pe Boc, pe Oprea , pe Seitan(despre care ne amintim tot mai putin) si pe ceilalti calai. Militarii nu si-au recuperat drepturile dar, in schimb, au deschis calea spre putere hienelor actuale. De unde se vede ca singura solutie e o rasturnare mai ampla, atit de ampla cit permite contextul international actual.
Iar Dogaru are dreptate; al treilea stat trianonic nu are cum sa continue sa existe impotriva curentului impus de criminalii |Lumii si, in niciun caz, cu actualii conducatori ! Asta numai daca Europa nu va fi pirjolita de un val revolutionar, care sa inlature rinduielile imperiale pe cale de instalare !
Lupta continua !

Gogu spunea...

Tot eu, Gogu !
Daca nu ne mai intilnim pina la Craciun eu iti doresc sa fii sanatos si sa ai putere, fiindca s-ar putea sa fie nevoie de ea ! La fel pentru familie si cei dragi !
La multi ani !
Aceleasi urari si pentru ceilalti vizitatori consecventi ai blogului !

Riddick spunea...

Dogaru nu e folosit de mine decât "la bucată", unde are relevanţă (aici, de exemplu).|

Face nişte jocuri pro-ruseşti (nu e cazul să detaliez, reiese din ce sustine verbal sau în scris). Dacă urmăreşti cu atenţie, el demască "Rusia reformistă a lui Gorbaciov", care "era înţeleasă cu americanii".

În 2011 critica intenţia de regionalizare a PDL-ului, acum tace chitic pe aceeaşi temă, introdusă de USL.

La mulţi ani !, şi toate cele bune.

Gogu spunea...

Ei, sint multe informatii care circula ! Inca nu e timpul sa concluzionam privind renuntarea la pozitia antiregionalizare; eu cred ca nu si-a modificat pozitia si, in orice caz, membrii SCMD, in
marea lor majoritate, nu vor sa auda despre regionalizare, motivele fiind, cred eu, evidente !
Asadar, referendumul de modificare a Constitutiei nu va fi usor ! Daca vor fi forte credibile care sa explice esenta acestei crime impotriva Romaniei(si aici acad. Giurescu e util, ca si Dogaru) Ponta si ceilalti nu vor executa misiunea externa primita !!!

Riddick spunea...

Giurescu e un impostor, face parte din Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma, prezidat de Isărescu:

AJUNGE !!!.....o data sunt si eu de acord pe deplin cu frate-miu...cineva trebuia sa-i spuna odata “AJUNGE !” paduchelui asta de Giurescu...
Expert in chestii tainice, tot frate-miu, cu ani in urma, a dat in gat care-i treaba cu organizatia asta a Clubului de la Roma din care face parte patriotul de opereta Dinu Giurescu (alaturi de imputzitul de turnator de Voiculescovici.....si alte libarci de aceeasi teapa).

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/ajunge.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: