16 octombrie 2012

USL (deci, implicit, și PSD) încalcă ''fatwa'' socialiștilor europeni care cer boicotarea ''extremei-drepte europene'' ?Ei, na, că doar n-o fi PNG așa ceva (e ''partid antisistem'' clonat de sistem).


2010 - Eurosocialiştii cheamă la crearea unui "cordon sanitar" în jurul ''extremei-drepte europene''

EUobserver: Socialists call for 'cordon sanitaire' around Europe's far right

La Congresul PRM din 2010 au fost reprezentanți de la PSD si PC

Pentru mass-media europeistă, PRM şi CVT sunt "de extrema dreaptă"
 
Curentul: USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

Sacerdoții ipocriziei populare  

Care-or fi "partidele democratice" ?

Ce spune Geoană e identic cu ce spune Ungureanu

Băsescu e de acord cu Merkel și Paleologu e de acord cu Severin

2011 (Facebook):
  • Bogdan Ghiu: Hai ca vine! La nevoie putem importa revolte cu ceva revoltati cu tot (saracime, golani, oameni inferiori, sa faca treaba murdara a luptei cu puterea, noi sintem clase de mijloc superioare - de la briu in sus). Sa putem sa stam sa ne uitam la televizor si sa comentam aici. N-ar fi misto? 
  • Claude Karnoouh: Eu sunt si interesat de clase superioare de la briu mai în jos!
  • Avp Viorel Padina: Revolutia aia dupa care tanjesti tu, pretine, ar fi fost binevenita la Romanica acum 30 de anisori, pe vremea "Apelului catre Europa", strict contimporan cu Adam Michnik si Solidarnosc... Dupa 10 ani, in 1989, vazand ca telectualitatea & tinerimea romana dorm ori sunt pierdute in minuscule dispute scolastico-estetice, Tovii si Baietii si-au antamat propria "revolutie", caci doar nu era sa pateasca precum Odiosul si Sinistra, n-asa...? Apropo de indreptatirea rumanilor de a avea "o noua revolutie", care cica sa-i scape de securistii lu Basescu si sa-i readuca la putere pe-ai lu Kaghebescu, nu ti se pare graitor, pretine, ca-n timp ce polonezul Michnik e primit de znobii de la Romanica in urale, in sunet de laute si chimvale, ca un mare hero al nobilei rezistentze anticomuniste leshesti, cei mai mult rumanii nostri n-au auzit nici pana azi, macar, de "Apelul catre Europa"...? Si-atunci, de ce-ar merita rumanii astia o alta "revolutie", fraticule, fie ea si ortofoxa, cum ar venea... ? oops That is the questia, a nu se supala...


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Petre Guran, 2005 ("Națiunea română va fi istorie iar BOR o sectă de provincie"): "Dacă în urmă cu 127 de ani poporul român se arăta dispus să plătească cu sânge pe câmpul de luptă suveranitatea politică a statului care îl reprezenta, astăzi acelaşi popor, în marea sa majoritate, se arată pregătit să pună capăt acestei suveranități în numele unei noi aventuri istorice. De facto, suveranitatea statului român a intrat într-un declin accelerat cu începutul celui de-al doilea război mondial, dar abia astăzi din proprie voință statul român se pregătește să renunțe de jure la o parte însemnată din formele suveranității națiunii române și este foarte probabil să renunțe cu desăvârșire la ideea de suveranitate națională dacă proiectul de federalizare europeană se va impune în noua structură politică a Uniunii Europene, o dată cu adoptarea constituției de către popoarele membre. Poporul român va fi parte a acelui mare popor european, care va fi însărcinat într-un viitor apropiat instituțiile politice ale Europei cu prerogativele suveranității culese de la fiecare stat național în parte. Aceasta înseamnă adoptarea unui sistem de valori, în care națiunea nu mai are vocația de a întemeia o putere politică. Oricum am cântari și interpreta decizia românilor de a da suveranitatea națională pe solidaritatea politică și economică a familiei europene, aceasta este un fapt, iar concluzia cea mai simplă este că suveranitatea națională nu mai reprezintă un concept politic activ nici măcar pentru carpato-danubiano-ponticii etern întârziați ai istoriei. Așadar, ce serbează Biserica națională? Aparent, desavârșirea instituțiilor necesare existenței naționale absolut independente. Dar în mai puțin de doi ani națiunea politică română va fi istorie, peste mai puțin de zece, Bucureștiul, sediul unei autorități proconsulare, iar peste mai puțin de treizeci, Biserica Ortodoxa Română o obscură sectă într-o provincie tot atât de vag identificată pe hartă ca și astăzi. Iată o previziune politică ce poate da subiectul unei discuții palpitante la un pahar de șampanie cu ocazia sărbătoririi a 80 de ani de patriarhie".

 

Postări populare: