10 ianuarie 2011

Glenn Beck despre propaganda revoluţionară



Cei cinci paşi ai revoluţiei tip Soros:

1. Formarea unui "guvern din umbră" sub acoperirea "ajutorului umanitar"; de fapt, este un grup care desfăşoară activităţi subversive.

2. Preluarea controlului radiourilor şi a televiziunilor, fie cumpărându-le pe cele existente, fie înfiinţând unele proprii, care să devină predominante.

3. Destabilizarea statului. Crearea unei atmosfere ostile faţă de guvernul acelui stat.

4. Provocarea unei crize electorale. Lansarea de zvonuri privind falsificarea alegerilor (de către guvern, evident).

5. Preluarea puterii în urma unor demonstraţii de masă, greve, proteste, alimentate prin radiourile şi televiziunile "revoluţiei".


4 comentarii :

cornelius spunea...

Carevasazica o propaganda revolutionara de bun-simt...

Riddick spunea...

Urmăreşte clipul. Obama a fost iniţiat în timpul facultăţii, la începutul anilor '80 de către activişti de stânga, la conferinţele cărora asista. Asta ce este la vedere.

Copiii americani sunt expuşi la propagandă în şcoli, de către profesori "în misiune".

cornelius spunea...

Poate nu stiai, dar exista in universitatile Romaniei grupe de profesori si de studenti, de indoctrinare PSD-PNL, foarte active. Adica o indoctrinare "de bun-simt", cum ar veni, din care rezulta ciomagari indoctrinati pe viata, in stare de orice. Presa nu are voie sa vorbeasca despre asta. (Care presa?)

Riddick spunea...

Cunosc situaţia bine.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: