07 iunie 2010

Linişte ? Linişte !


Legea lustraţiei a fost declarată neconstituţională, în urma unei contestaţii depuse de PSD la Curtea Constitruţională.

A se observa distribuirea pe roluri la PSDNL: 

PNL răcneşte : "PDL distruge Legea lustraţiei, să scape seeecuriii-ştiii !" iar PSD face treaba murdară.

Munca de birou au facut-o "halatele roşii", în majoritate rămase după numiri din partea PSD şi PNL.

Domnu' Tudoran, o postare indignată, ceva ?! (domnu' Iaa-ruu !).

La PNL, linişte. Păi cum...

6 comentarii :

monica spunea...

Riddick,
ma gandesc, ca acceptarea legii de CC, in forma si asa ciuntita ducea, dincolo de iminenta lustrare a propriilor "halate rosii" si la o intreaga aiureala :roll:
Iti dai seama, ca in provincie toate sediile de partid ar fi ramas fara "cadre" ? rusiniiica !!!!
Hai,ca s-au gandit numai de bine constitutionabilii :evil:

Riddick spunea...

Monica, după 20 de ani nici nu mai era relevantă legea. trebuia data înaintea privatizărilor, cu clauza precisa de interdicţie de participare pentru tovi. Acum au sacul plin, şi unii flămânzi se prostituează politic pentru câteva firimituri căzute de la masa parveniţilor, asmuţind alţi flămânzi, mai grei de cap, contra celor care vor binele general.

monica spunea...

Exista atata promiscuitate la noi in tara ,incat nu ma mai mira nimic.Toti stau ca ciorile ,pe camp,sa adune ce-a mai ramas in urma treieratului.Te-ai uitat la CTP? cat de promiscua este atitudinea sa.
Oricum sunt prea batrana ,pt ca m-as duce si nu m-as mai uita inapoi :(

Riddick spunea...

Aaaa, mă surprinde plăcut CTP, are un soi de disperare în delirul lui, semn bun, înseamnă că nu le merge planul.

Am încercat de trei ori la Visa Lottery în anii '90, fără rezultat. Dacă plecam, nu mă mai întorceam. Aici trebuie să crape toţi moşii şi babele votanţi de Iliescu, si să crape de foame ăi tineri care nu vin la vot, pân' le-o veni mintea la cap. 2-3 cicluri electorale... :(

Tribuna Basarabiei spunea...

GRAVE ERORI ÎN SCRIEREA ISTORIEI, .... despre Măgdăceşti un sat în inima Basarabiei.
.... imediat după ocupația Basarabiei de ruși în 1812, autoritățile țariste au pornit o campanie antinațională împotriva populației moldovenești cu scopul de ai dezrădăcina, de a schimba raportul național în favoarea noilor stăpâni. Prin articole, cărți de istorie, manuale școlare etc. au început a se scrie despre însemnătatea „progresistă a alipirii Basarabiei la Rusia”, etc.

Un articol interesant ce trebuie preluat, istoria trebuie cunoscută de cat mai multi români. Va așteptăm sa comentăm împreună evenimentele petrecute în acei ani.

http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/investigatii-documentare-grave-erori-in.html

Riddick spunea...

Au reuşit mai mult bolşevicii în câteva decenii, decât ţariştii în cca 100 de ani...

O rudă mai îndepărtată de-a mea a trebuit să se refugieze de două ori, în 1940 şi în 1944...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: