07 iunie 2010

Linişte ? Linişte !


Legea lustraţiei a fost declarată neconstituţională, în urma unei contestaţii depuse de PSD la Curtea Constitruţională.

A se observa distribuirea pe roluri la PSDNL: 

PNL răcneşte : "PDL distruge Legea lustraţiei, să scape seeecuriii-ştiii !" iar PSD face treaba murdară.

Munca de birou au facut-o "halatele roşii", în majoritate rămase după numiri din partea PSD şi PNL.

Domnu' Tudoran, o postare indignată, ceva ?! (domnu' Iaa-ruu !).

La PNL, linişte. Păi cum...

6 comentarii :

monica spunea...

Riddick,
ma gandesc, ca acceptarea legii de CC, in forma si asa ciuntita ducea, dincolo de iminenta lustrare a propriilor "halate rosii" si la o intreaga aiureala :roll:
Iti dai seama, ca in provincie toate sediile de partid ar fi ramas fara "cadre" ? rusiniiica !!!!
Hai,ca s-au gandit numai de bine constitutionabilii :evil:

Riddick spunea...

Monica, după 20 de ani nici nu mai era relevantă legea. trebuia data înaintea privatizărilor, cu clauza precisa de interdicţie de participare pentru tovi. Acum au sacul plin, şi unii flămânzi se prostituează politic pentru câteva firimituri căzute de la masa parveniţilor, asmuţind alţi flămânzi, mai grei de cap, contra celor care vor binele general.

monica spunea...

Exista atata promiscuitate la noi in tara ,incat nu ma mai mira nimic.Toti stau ca ciorile ,pe camp,sa adune ce-a mai ramas in urma treieratului.Te-ai uitat la CTP? cat de promiscua este atitudinea sa.
Oricum sunt prea batrana ,pt ca m-as duce si nu m-as mai uita inapoi :(

Riddick spunea...

Aaaa, mă surprinde plăcut CTP, are un soi de disperare în delirul lui, semn bun, înseamnă că nu le merge planul.

Am încercat de trei ori la Visa Lottery în anii '90, fără rezultat. Dacă plecam, nu mă mai întorceam. Aici trebuie să crape toţi moşii şi babele votanţi de Iliescu, si să crape de foame ăi tineri care nu vin la vot, pân' le-o veni mintea la cap. 2-3 cicluri electorale... :(

Tribuna Basarabiei spunea...

GRAVE ERORI ÎN SCRIEREA ISTORIEI, .... despre Măgdăceşti un sat în inima Basarabiei.
.... imediat după ocupația Basarabiei de ruși în 1812, autoritățile țariste au pornit o campanie antinațională împotriva populației moldovenești cu scopul de ai dezrădăcina, de a schimba raportul național în favoarea noilor stăpâni. Prin articole, cărți de istorie, manuale școlare etc. au început a se scrie despre însemnătatea „progresistă a alipirii Basarabiei la Rusia”, etc.

Un articol interesant ce trebuie preluat, istoria trebuie cunoscută de cat mai multi români. Va așteptăm sa comentăm împreună evenimentele petrecute în acei ani.

http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/investigatii-documentare-grave-erori-in.html

Riddick spunea...

Au reuşit mai mult bolşevicii în câteva decenii, decât ţariştii în cca 100 de ani...

O rudă mai îndepărtată de-a mea a trebuit să se refugieze de două ori, în 1940 şi în 1944...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: