31 mai 2010

Europarlamentari complici cu teroriştii


Marina militară israeliană a abordat navele din aşa-zisa "Flotilă Free Gaza", ticsite cu sute de activişti radicali pro-palestinieni.
După avertismente repetate din partea marinei militare israeliene, grupul de şase nave a refuzat să se îndrepte spre portul israelian Ashdod, repetând obsesiv că "destinaţia noastră este Gaza".





Conform Acordurilor de la Oslo, Israelul exercită suveranitatea asupra zonei Gaza, iar navele cu destinaţia Gaza sunt percheziţionate în căutare de armament. După ce militarii israelieni au ajuns pe nave, au fost atacaţi de cei aflaţi la bord. Unui soldat i-a fost sustrasă arma, cu care apoi s-a tras. Şase israelieni au fost răniţi, din care doi grav. Unii au răni cauzate de arme de foc.
Printre activişti sunt 15 morţi şi zeci de răniţi. Navele sunt escortate spre portul Ashdod, iar răniţii sunt evacuaţi cu elicoptere spre spitale din Israel.






Incidentul a facut să zbârnâie propaganda antiisraeliană şi, în general, antioccidentală, chiar anunţându-se convocarea Consiliului de Securitate al ONU. Nu acelaşi zgomot s-a auzit când o navă sud-coreeană a fost scufundată, în urma cu circa două luni.

Alianţa stânga-islam funcţionează din plin, printre cei de la bordul navelor aflându-se şi europarlamentari.

O nouă etapă în războiul propagandistic.

10 comentarii :

Anonim spunea...

ciuma rosie , incearcä orce si oriunde.

cand mä gandesc la severin, vadim , etc- ii väd instare de orce.

Riddick spunea...

Ce au căutat, au găsit. Printre morţi este şi un parlamentar din Turcia.

stely spunea...

salut !
Desi nu stiu daca pe mine m-ai intrebat ,uite ca am venit pe la tine . :roll: Recunosc ca nu am venit asa de des ,din motiv ca puneai teme in engleza si doar stii ca nu prea le am.. De ex.clipul asta cu, M.T.,l-am vz ,dar prea mult nu am priceput. :oops:
Incolo ,teme de actualitate si bine punctate.. Cred ca e bine ca te-ai specializat pe politica externa .. Se cam duce lipsa de de politica externa pe bloguri.. Asa ca stiu acum unde sa vin.. Mai ales ca acum le si traduci ..
P.S. te-am cam tachinat ,dar cu un scop .. Ghici? :)

Riddick spunea...

Nu prea ştiu de ce ... :)

Tribuna spunea...

offtopic, sper sa acceptati :)
știți cine au fost "dușmanii puterii sovietice" ?
Va aștept pe blog sa comentăm împreună Istoria dezvăluită: DUȘMANII PUTERII SOVIETICE. Un articol foarte bine documentat, dar care merita sa fie citit de cat mai multi români.

http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/05/istoria-dezvaluita-continuare-d-u-s-m-n.html

stely spunea...

Sa stai nitel mai mult si sa spui tot ce stii ..Ma bucur ca te duci la DT si nu-l lasi sa bata cimpii.. Cred ca nu-i convine ,dar nu are ce sa faca.. Te inghite,dar cu noduri..

Riddick spunea...

Daaa... am să vin mai rar la DT şi mai des la VP... :)

Despina spunea...

Salut

Uniti in cuget si simtiri :)

http://www.hotnews.ro/stiri-international-7347273-consiliul-securitate-onu-condamna-raidul-israelian-asupra-flotilei-umanitare.htm

Riddick spunea...

Salut!

Deocamdată, discursuri, să vedem mai departe.

Poziţia Marii Britanii este foarte ciudată, bănuiesc ca reprezentantul nu vorbea în nume propriu. O fi moştenit de la guvernul laburist, ori asta este linia politică a noului guvern de coaliţie ? Am auzit chestii foarte nasoale despre Cameron.

Despina spunea...

Inteleg,
Tot pe News Reload ai adus tu saptamana trecuta o analiza cafre nu-l vedea bine pe Cameron...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: