31 mai 2010

Europarlamentari complici cu teroriştii


Marina militară israeliană a abordat navele din aşa-zisa "Flotilă Free Gaza", ticsite cu sute de activişti radicali pro-palestinieni.
După avertismente repetate din partea marinei militare israeliene, grupul de şase nave a refuzat să se îndrepte spre portul israelian Ashdod, repetând obsesiv că "destinaţia noastră este Gaza".





Conform Acordurilor de la Oslo, Israelul exercită suveranitatea asupra zonei Gaza, iar navele cu destinaţia Gaza sunt percheziţionate în căutare de armament. După ce militarii israelieni au ajuns pe nave, au fost atacaţi de cei aflaţi la bord. Unui soldat i-a fost sustrasă arma, cu care apoi s-a tras. Şase israelieni au fost răniţi, din care doi grav. Unii au răni cauzate de arme de foc.
Printre activişti sunt 15 morţi şi zeci de răniţi. Navele sunt escortate spre portul Ashdod, iar răniţii sunt evacuaţi cu elicoptere spre spitale din Israel.






Incidentul a facut să zbârnâie propaganda antiisraeliană şi, în general, antioccidentală, chiar anunţându-se convocarea Consiliului de Securitate al ONU. Nu acelaşi zgomot s-a auzit când o navă sud-coreeană a fost scufundată, în urma cu circa două luni.

Alianţa stânga-islam funcţionează din plin, printre cei de la bordul navelor aflându-se şi europarlamentari.

O nouă etapă în războiul propagandistic.

10 comentarii :

Anonim spunea...

ciuma rosie , incearcä orce si oriunde.

cand mä gandesc la severin, vadim , etc- ii väd instare de orce.

Riddick spunea...

Ce au căutat, au găsit. Printre morţi este şi un parlamentar din Turcia.

stely spunea...

salut !
Desi nu stiu daca pe mine m-ai intrebat ,uite ca am venit pe la tine . :roll: Recunosc ca nu am venit asa de des ,din motiv ca puneai teme in engleza si doar stii ca nu prea le am.. De ex.clipul asta cu, M.T.,l-am vz ,dar prea mult nu am priceput. :oops:
Incolo ,teme de actualitate si bine punctate.. Cred ca e bine ca te-ai specializat pe politica externa .. Se cam duce lipsa de de politica externa pe bloguri.. Asa ca stiu acum unde sa vin.. Mai ales ca acum le si traduci ..
P.S. te-am cam tachinat ,dar cu un scop .. Ghici? :)

Riddick spunea...

Nu prea ştiu de ce ... :)

Tribuna spunea...

offtopic, sper sa acceptati :)
știți cine au fost "dușmanii puterii sovietice" ?
Va aștept pe blog sa comentăm împreună Istoria dezvăluită: DUȘMANII PUTERII SOVIETICE. Un articol foarte bine documentat, dar care merita sa fie citit de cat mai multi români.

http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/05/istoria-dezvaluita-continuare-d-u-s-m-n.html

stely spunea...

Sa stai nitel mai mult si sa spui tot ce stii ..Ma bucur ca te duci la DT si nu-l lasi sa bata cimpii.. Cred ca nu-i convine ,dar nu are ce sa faca.. Te inghite,dar cu noduri..

Riddick spunea...

Daaa... am să vin mai rar la DT şi mai des la VP... :)

Despina spunea...

Salut

Uniti in cuget si simtiri :)

http://www.hotnews.ro/stiri-international-7347273-consiliul-securitate-onu-condamna-raidul-israelian-asupra-flotilei-umanitare.htm

Riddick spunea...

Salut!

Deocamdată, discursuri, să vedem mai departe.

Poziţia Marii Britanii este foarte ciudată, bănuiesc ca reprezentantul nu vorbea în nume propriu. O fi moştenit de la guvernul laburist, ori asta este linia politică a noului guvern de coaliţie ? Am auzit chestii foarte nasoale despre Cameron.

Despina spunea...

Inteleg,
Tot pe News Reload ai adus tu saptamana trecuta o analiza cafre nu-l vedea bine pe Cameron...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: