15 iulie 2022

Da, este exact aşa ceva

 
Având în vedere antecedentele lui pe la Clubul de la Roma şi pe la Mişcarea Populară (înspre finalul "epocii Băsescu-Boc"), nu ar mai trebui adăugat nimic pentru a răspunde în mod afirmativ întrebării-titlu de la clip. Cine i se asociază în prezent (AUR, etc.) se încadrează în aceeaşi categorie.
_

6 comentarii :

Anonim spunea...

Au s-o tzina langa astia de la AUR cu presedentzia lui Georgescu , pana o sa ajunga s-o creada si el ca-i ...o posibilitate .Nu cred c-ar fi un personaj mai controversat decat a fost bunaoara Traian Basescu insa ala...ala cel putzin avea boashe !Asta s-a urcat in carca AUR-ului si asteapta s a fie plasat acolo unde viseaza cu mintea lui aia bolnava . Apropo de boala . Stiai ca individul a declarat ca A REFUZAT SA DEVINA MEMBRU P.C.R. si asta... INAINTE DE 1989 INCA DIN PERIOADA IN CARE ERA STUDENT ? Pai cum mortii ma-sii a absolvit facultatea respectiva si pe cine crede ca minte ? Las-o dracului ca inca mai traiesc destui oameni care stiu ce si cum in perioada respectiva . Calin Georgescu...probabil un KWJ mai shlefuit insa , sincer nu-l vad chirias la Cotroceni mai ales ca Simion a cam inceput s-o dea cu bata in balta iar dupa plecarea Sosoaicei...doar dracu-si mai aminteste c-a existat odata si AUR in esicherul politic romanesc care e sicher dupa ce ca era d e kakat a mai adaugat si AUR-ul . AUR sau...HAUR ?

Riddick spunea...

L-au băgat "pân" comitete de-ale lor, nu mai ies cu el în faţă. Da' tot la decizie este. La AUR, n-are rost maimuţărirea "HAUR". Alta-i buba, nu "etnia (?) lui Simion".

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI ... Am vazut mai ieri alaltaieri un documentar despre Hitler...Iosif Vissarionovici si WWII . Omule , nemtii au facut cam ce le-a trecut prin minte atunci in razboiul NEDECLARAT pe care l-au pornit contra URSS insa...n-am avzut sa fi semnat careva din partea germana vreun ...armistitiu , daca nu pentru altceva , macar pentru ca fie ei germanii fie sovieticii sa-si adune si sa-si ingroape mortii iar astia...fac armistitii intr-o veselie . Inca n-am uitat cum mai "zilele trecute " au murit cateva sute d e ucrainieni deoarece se aflau intr-un mall ce taman ala fusese luat la tzinta d e rusi . Sa fie asta un razboi atipic...razboaielor ? Am ajuns s a ma indoiesc de seriozitatea si-a rusilor si-a ucrainienilor ! Oricum nu-i pot suferii pe niciunii si-n plus...daca s-ar afla la macar 300.000 de KM distanta d e frontierele romanesti { asa cum ar cam trebuii sa se afle si ungurii } eu personal , asi reusii sa dorm mai linistit . Intrebare , ca tot mi-adusei aminte : tziganu' asta borat de Bogdan Aurescu { tipu' chiar este tzigan din neamul Cocenitilor } , deci ziganu' asta borat , l-a strans d e oua pe ambasadorul Ungariei la Bucuresti dupa provocarea { a cata , oare ??? } de la cacatul ala de " manifestare sportiva " ? Ala mai este inca ambasador iar Aurescu...MINISTRU ? Si javra asta saseasca ce impute Palatul Cotroceni...asta de ce mai este Presedintele Romaniei daca cine vrea si cine nu vrea ni s e kaka fix in ciorba d e fasole ??? Jagardeaua asta d e Nicolae Ciuca...asta in afara de-a fi PM pus politic adica....politruc , asta este militar d e cariera . Cum dracu de nu si-a zburat creierii dupa figura asta ?Onoare militara ? RA-HAT !!!

Anonim spunea...

Citeam in lateralul blogului dumitale :
gândeşte.org
Ion Cristoiu: Politica externă a României se rezumă la un singur Obiectiv: Un job la NATO pentru Klaus Iohannis!
Mai frate da' ce mortii ma-sii are sasalaul asta infect de se sparg astia in figuri sa ia el serviciu la NATO , s-a cacat in scaldatoare porcul asta nazist ? Ajung sa cred pana la urma ca si figura cu Georgescu presedinte s-ar putea s a fie fezabila , pe cinstea mea !Cine mortii ma-sii voteaza in locul romanilor fir-ar mama lor a dracului de cacaciosi inputziti ?P.S. Mi-am facut nervi de la inceput de saptamana prafu' sa se-aleaga de societatea asta d e rahat !

Riddick spunea...

Cică ar fi fost "anunţat" (notificat) ambasadorul sovietic la Berlin, iar cel german de la Moscova ar fi confirmat starea de război pe canale diplomatice. Parcă aşa ştiam, dar poate mă înşel.

Atacul "asupra portului Odessa" pare a fi opera militarilor nemulţumiţi de Kremlin. Militarii patrioţi. Kremlinul a recunoscut într-un târziu atacul ca să nu recunoască faptul că unii din armată s-au prins că pe acolo colcăie trădătorii.

Toţi cei citaţi sunt AGENTI STRĂINI iar Orban/FIDESZ ca să fie credibili ar trebui să scoată Ungaria din UE şi din NATO. Cu Aurescu, parcă l-aş vedea mai degrabă ca "Goldstein" (gold = aur).

Dacă nu votăm cum trebuie data viitoare intrăm în căcat şi mai rău - aş zice, LETAL.

Anonim spunea...

Frate , in noaptea de 22 Iunie 1941 cand germanii erau deja la peste 50 de km in teritoriu sovietic , trenurile cu marfa pentru Germania circulau intr-o veselie pe directia Berlin iar asta in vreme ce germanii luau primele sute de prizonieri sovietici . Trenurile au continuat s a circule inca vreo cateva zile pana au aflat si tipii de la Kremlin " noutatile " .Nu-ti spusei ca era un documentar serios ? Acel atac ...chiar pot sa cred c-a fost initiat de catre militari rusi nemultumiti de...multe .Dovada faptul ca Putin a chimbat sefii intr-o veselie .Aurescu...ala-i TZIGAN , de und e si pana unde jidan ?S-a nascut si-a crescut in cartierul Sebastian pe strada Platosei da-l dracului ! Jumatate din strada aia era formata din " curtile Cocenitilor " ca erau multi si-avea case...cum se faceau pe vremuri la tzigani ...un fel de loc de shatra mai elevat iar tat-su , pai tat-su a fost fierar la IRUM- Bucuresti si mancator d e cacat in acele brigazi artistice de agitatie , alea formate dupa '47 .Pai cum credeai c-a ajuns Bogdan sa urmeze facultatea fiind primul din neamul lor care depasea ale a patru clase obligatorii...mai mult sau mai putin . In sfarsit vad c-a cam inceput incet incet sa se ia atitudine impotriva oagarului : B1TV Romania TV inclusiv aia de a A3 .Problema mea este ca...taman aia care-ar trebuii s-o faca si-apoi sa demisioneze { sa demisioneze da-i dracului ca nu-s nici guvernul Mario Draghi si nici Boris Johnson } aia inca-si manaca painea nemeritata in loc sa-si puna cenuse in cap in mortii mamii lor ! Iar " militarii "romani { ma refer fireste la aia galonatii } aia stau si dorm in cizme crezand a ungurii s e caca doar in capul populatiei romane . Doamne cand isi vor da seama ca s-au inselat...cat d e tarziu va fi . Si-asa nu-i mai inghite nimeni si NIMENI nu-i mai crediteaza cu oarece dovezi d e incredere !Iar astia din Guvern...s-au apucat sa emita ordine de mobilizare...pai s a nu razi si cu curu de asa un tupeu de poponari perversi ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: