04 ianuarie 2021

"Cu-rat legal, coane Billică !"

Gheorghe Piperea

15 ore

Reclama la medicamentele care nu se eliberează decât cu prescripție medicală este interzisă.

Potrivit prospectului public, Cominarty (vaccinul Pfizer & BionTech) este un medicament care nu se eliberează decât cu prescripție medicală. Așadar, reclama la Cominarty este interzisă, chiar dacă este susținută oficial, din bani publici. Pentru scoaterea acestei reclame de pe posturile tv/radio este responsabil CNA. Pentru scoaterea acestei reclame de peste tot (inclusiv de pe paginile de socializare și de pe publicațiile electronice sau din ziare tipărite) este responsabilă CNA. 

Mai mult chiar, reclama la medicamente de orice fel făcută de medici este interzisă. Colegiul medicilor este responsabil pentru sancționarea medicilor care încalcă această interdicție. 

PS Din documentele oficiale ale Agenției Europene a Medicamentului rezultă că acest vaccin este autorizat condiționat, temporar (până la 31 august 2021) și cu obligația producătorului și a instituțiilor publice sau private care îl diseminează populației de a-i monitoriza efectele timp de doi ani. Este, vorba, practic, de un test clinic pe medicamente. Cum este posibil ca o substanță experimentală să fie vândută unei populații de 450 de milioane de persoane? Cum este posibilă impunerea unor segregări sociale și economice împotriva celor care refuză să se supună unor experimente clinice? Nu cumva este o chestiune de siguranță națională, care ar trebui să fie prioritară campaniei pro-vaccin (care mai mult irită decât convinge)?

https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/posts/3789709854427945

Un comentariu :

Riddick spunea...

Billică Gates. Evident.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: