20 ianuarie 2021

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un câţ.
Acum a stat.
Şi de-atunci, avem ambâţ:
Mergem tonţi la vaccinat!


2 comentarii :

Anonim spunea...

Chestia de la DUDA ZILEI este pur si simplu GENIALA !"Cat de " libera "este lumea lor , s-a vazut din plin incepand cu...hai sa zicem doar de Floyd George si , cred ca-i arhisuficient !Nu Bideu...spui dumneata ? Pai ce , chiar crezi ca miza democratilor a fost acet tip care , banuiesc ca inca n-a aflat ca razboiul din Vietnam sa sfarsit ? Nu omule , parerea mea este ca miza , adevarata miza este d e fapt prima femeie LATINO numita in functia d e vicepresidinte al USA .Daca Biden pleaca sa-si bea cafeaua alaturi de stramosi fie si saptamana viitoare , ghici cine va devanii automat PRESEDINTELE USA ? Este de fapt { parerea mea } un experiment avand in vedere ce-a patzit Hillary Clinton , pentru ca viitoarele alegeri ale americanilor , sa aiva in vedere cat mai multe femei care sa conduca aceasta natziune d e ...cowboy's .Poate gresesc insa , cine-ti va garanta ca pana la urma America , nu va avea la Casa Alba un...transexual ? Nu ca le-asi plange d e mila...

Riddick spunea...

Da, are un rol prestabilit şi Sarmaua, dar cred că doar pentru un mandat. La al doilea mandat democrat (care-o fi, de-o fi până-n 2030), poate "doar" ca State Secretary.

'Ceam io, cam aşa:

DUDA ZILEI

JOE BIDEN, NOUL LIDER AL LUMII LIBERE

Titlu la Antena3, precedat de antetul BREAKING NEWS. Normal, cu Gâdea comentând solemn, în picioare, inaugurarea.

Îngroşarea am făcut-o eu. Pentru a scoate în evidenţă falsitatea dublei stridenţe: NU, Bideu NU poate fi acel lider, iar ţara ce-o va conduce demult NU mai reprezintă sau inspiră libertate. Întocmai ca şi expresia coclită şi falsă, "lumea liberă", cu care au luat de cap vreo trei-patru generaţii. Sper să nu mai funcţioneze.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: