20 ianuarie 2021

A-nceput de ieri să cadă
Câte-un câţ.
Acum a stat.
Şi de-atunci, avem ambâţ:
Mergem tonţi la vaccinat!


2 comentarii :

Anonim spunea...

Chestia de la DUDA ZILEI este pur si simplu GENIALA !"Cat de " libera "este lumea lor , s-a vazut din plin incepand cu...hai sa zicem doar de Floyd George si , cred ca-i arhisuficient !Nu Bideu...spui dumneata ? Pai ce , chiar crezi ca miza democratilor a fost acet tip care , banuiesc ca inca n-a aflat ca razboiul din Vietnam sa sfarsit ? Nu omule , parerea mea este ca miza , adevarata miza este d e fapt prima femeie LATINO numita in functia d e vicepresidinte al USA .Daca Biden pleaca sa-si bea cafeaua alaturi de stramosi fie si saptamana viitoare , ghici cine va devanii automat PRESEDINTELE USA ? Este de fapt { parerea mea } un experiment avand in vedere ce-a patzit Hillary Clinton , pentru ca viitoarele alegeri ale americanilor , sa aiva in vedere cat mai multe femei care sa conduca aceasta natziune d e ...cowboy's .Poate gresesc insa , cine-ti va garanta ca pana la urma America , nu va avea la Casa Alba un...transexual ? Nu ca le-asi plange d e mila...

Riddick spunea...

Da, are un rol prestabilit şi Sarmaua, dar cred că doar pentru un mandat. La al doilea mandat democrat (care-o fi, de-o fi până-n 2030), poate "doar" ca State Secretary.

'Ceam io, cam aşa:

DUDA ZILEI

JOE BIDEN, NOUL LIDER AL LUMII LIBERE

Titlu la Antena3, precedat de antetul BREAKING NEWS. Normal, cu Gâdea comentând solemn, în picioare, inaugurarea.

Îngroşarea am făcut-o eu. Pentru a scoate în evidenţă falsitatea dublei stridenţe: NU, Bideu NU poate fi acel lider, iar ţara ce-o va conduce demult NU mai reprezintă sau inspiră libertate. Întocmai ca şi expresia coclită şi falsă, "lumea liberă", cu care au luat de cap vreo trei-patru generaţii. Sper să nu mai funcţioneze.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: