13 august 2019

"Românii trebuie să se-nhame la o muncă aparent fără speranţe"



Hmmm, interesant ce zice despre Pleşoianu (de pe la 42:55). Marian Motocu este "la Funar" (Partidul România Noastră / PRN), partid deocamdată fără site, doar cu pagină Facebook. Din ce-am citit recent scris de Funar, îmi sună bine. PRN n-are vizibilitate, dar... nici Pleşoianu, dacă mai stă mult prin PSD în loc să plece de acolo cu tot cu echipa (?!), spre ceva nou.

Nu vreau "să tranşez acum" cine are dreptate, dar cel care va construi şi va livra rezultate, acela este cel autentic. Nu indivizii, ci partidul/partidele.

Totuşi, o inconsistenţă la Marian Motocu. Afirmă despre Pleşoianu c-ar fi fost lansat în politică pe când PSD era condus de "ţiganul gay" (şi mason...) A. Năstase, şi pus la nuştiuce revistă "pro-rusă". Până aici pare verificabil, dar insistă în ideea că şi Năstase ar fi fost pro-rus "ca şi Pleşoianu". Pâi Năstase a falsificat referendumul constituţional din 2003, băgând în Constituţie o grămadă de porcării ueiste (inclusiv trecerea la euro), patronează Fundaţia Europeană Titulescu (titulescu.eu), a "negociat" catastrofal aderarea la UE şi la NATO (organizaţii "pro-ruse", n-aşa?!), şi n-a organizat referendumuri explicite pe tema aderării la aceste organizaţii. Deci clar un trădător, nu mai menţionez jafurile patronate de el în economie fiindcă pălesc faţă de catastrofele politico-juridico-diplomatice care le-au acompaniat şi stimulat. Atacându-l pe Pleşoianu ca "pro-rus", o cam faci fie din comoditate / superficialitate, fie... concertat "cu cei pe care-i combaţi".

Pe de altă parte... ce dracu' se mai învârte Pleşoianu prin PSD, şi nu "trece Rubiconul"?! Abia că astfel credibilizează teza simulării.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Marian Motocu Nu mai zic nimic, că dacă zic se aude 12 08 2019

https://www.youtube.com/watch?v=0gybma71hDY

https://www.youtube.com/channel/UCiRuFpw2P04J9jeDq7Y9RcQ/videos

Anonim spunea...

Liviu Plesoianu are aceeași naționalitate precum alt june-prim mai vechi, Petre Neulander. Mă-sa este o fostă asociată a disparutului Patriciu, este full de bani. Pe scurt, o mare jigodie.

Riddick spunea...

Deci... june-purim. Am înţeles.

Totuşi rămâne "inconsistenţa rusă" la Marian Motocu (faţă de care nu am îndoieli mari, îl creditez... deocamdată).

Gabriel spunea...

Funar? Te referi la protectorul politic al celei mai mari escrocherii din România postcomunistă? Păi decât ăsta mai bine oricine, chiar și Cosette Chichirău!
Referitor la Moțocu ăla, dincolo că-i fascist (are Crucea de fier, are o problemă cu evreii și-i suficient), un alt isteric rusofob ne trebuia? Păi nu-i avem pe Băsescu și toată gașca lui de analiști, culturărași și ce-or mai fi?
De naționalism m-am vindecat de mult, dar genul de personaje ca cei doi de mai sus sunt pe cale să mă vindece și de suveranism. Dacă atâta poate poporul român, atunci nici nu e cazul de suveranitate.

Riddick spunea...

Alţii au patronat escrocherii naţionale "în formă continuată", şi cică-s cool şi frecventabili.

Direcţia naţional(ist)ă şi suveranistă nu are de ce să fie abandonată, chiar dacă mai avem probleme cu mesagerii ei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: