18 august 2019

"Inconvenientul este că aceşti papiţoi n-au idee cu ce se confruntă ori în ce s-au băgat"


5 comentarii :

Riddick spunea...

Marian Motocu Stăpânii României 16 08 2019

https://www.youtube.com/watch?v=vUGnXE0ijlw

https://www.youtube.com/channel/UCiRuFpw2P04J9jeDq7Y9RcQ

Anonim spunea...

Trag nadejde ca nu dumneata esti cel ce comenteaza in acel video . Nu de alta dar este eronat de la inceput si cam pana la final . 1] Astia nu-s " papitzoi " , astia-s doar niste indivizi care profita de niste avantaje creeate de catre inaintasii lor si aprobate prin VOT DEMOCRATIC de catre noi... POPORUL SUVERAN .2]" Singura natzie din lume care poate salva omenirea de la disparitie"...etc . Asta se doreste a fi o gluma ? In acest caz este o gluma proasta si dovedeste in primul rand NECUNOASTERE . " N-am nimic cu evreii arabii sau alte natii " etc . Eu sunt cu adevarat rasist iar Hitler , era mic copil comparativ cu subsemnatul .Singura problema o constituie faptul ca nu o natie singura poate salva lumea de la disparitie { disparitie ce se va intampla odata si-odata , daca vrem sau nu vrem } ci intreaga omenire va putea face asta , daca nu imediat cel putin sa mai amane apropierea finalului deci in nici un caz singuri . 3] Adrian Nastase nu este evreu si spun asta deoarece chiar stiu care-s originile familiei sale .Pe timpul lui Ceausescu , nu exista demnitar roman care sa-si permita sa primeasca in familia sa un evreu caci , anebuneau instantaneu si ala de la cabinetul 1 si-nspecial aia de la caninetul 2 iar cariera sa politica sau de orice alta natura era... pe undeva prin Valea Jiului .4] " Daca ma minte unul de-al meu nu ma intereseaza dar daca ma minte unul strain , imi bag unghia in gat " . Si-aici s e dovedeste lipsa cunoasterii , lipsa culturii din partea celui din video .Am urmarit tot materialul in acele 50 de minute si , ma repet : sper din toata inima ca nu dumneata esti autorul ! Asta nu-i nici macar nationalist asa cum si-ar dorii sa fie perceput . Respect total omule !

Riddick spunea...

Nu, nu sunt eu. "Nu mă cheamă Marian Motocu". :-) A.N. e ţigan, măcar pe jumătate.

Marian Motocu nu-i vreun conferenţiar universitar, ci "doar" alpinist industrial (şi motociclist, şi... comentator politic). Am şi eu câteva semne de întrebare vizavi de el, dar nu-l suspectez de rea-credinţă. Desigur, "dacă apar elemente noi", voi ţine cont de ele.

Anonim spunea...

N-asi dorii sa fiu inteles gresit caci tipul n-are intentii rele insa...chiar nu strica o minima informare inainte de-a iesii " pe sticla online-ului . Ma rog asta-i parerea mea si pot si eu sa gresesc caci , nu-s Dumnezeu . Pana si ala s-a dovedit c-a gresit in cateva cazuri insa , nu-i treaba mea sa-L critic . Respect !

Riddick spunea...

Asemenea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: