14 mai 2018

Război politic la mişto


Capitalism și Justiție, dar nu pentru…români?
Chiar zilele trecute îmi povestea cineva din lumea bancară, cum companiile străine amenință patronii români să-și vândă afacerile, în caz de refuz fiind falimentate brutal prin metode mafiote, cu sprijinul ambasadelor și complicitatea vârfurilor instituțiilor statului român corupt și vândut altor interese. Îmi spunea prietenul cum o importantă firmă de turism românească, opera unui inimos om de afaceri român, care avea un profit și un rulaj frumos a fost falimentată brutal de concurența străină, deoarece a refuzat să le vândă compania. În stil mafiot l-au lovit la imaginea firmei apoi i-au amenințat turoperatorii din Turcia și Grecia care au dat bir cu fugiții, iar comenzile nu au mai putut fi onorate. De astfel de tunuri puse la cale de multinaționale cu complicitatea ambasadelor străine nu se ocupă SRI, ANAF și DNA, și nici în rapoartele departamentului de stat american nu apar autodenunțuri ale șpăgarilor clasați de la marile firme transoceanice. Sunt șefi de instituții din România care au dublă cetățenie și au jurat credință altui stat? Ce mai caută aceștia în fruntea țării? Prin metode ce depășesc legile naționale și internaționale, firmele străine au acaparat peste 56 la sută din economia României, iar marile puteri occidentale ne dau în continuare lecții mai mult ipocrite că nu respectăm reglementările impuse și fantasmice suprarealiste indicații El GRECO, adică în traducerea liberă, trebuie să fim subordonați economic 99, 99 la sută, nici apa care o bem să nu mai fie a noastră, poate atunci nu vom mai fi…corupți, pentru că nu vom mai exista? Poate și asta se dorește, dar cei care trebuie să vegheze la ”Patria a priori”, par că nu reușesc să-și facă în totalitate datoria ca să nu supere ”strategicul” interesat doar de proriul buzunar, care ne vrea pe termen lung o populațiune de mancurtizați și disipați?
http://www.napocanews.ro/2018/05/capitalism-si-justitie-dar-nu-pentru-romani.html
*** "România e un loc viran" - Petre Ţuţea. Îl putem contrazice, chiar şi după aproape trei decenii?

SĂ ÎI MULŢUMIM LUI JUNCKER CĂ NE-A SPUS ADEVĂRUL
Este ca la copiii cărora trebuie să le explici, la un moment dat, că nu barza este cea care îi aduce pe lume. Vrem să înţelegem ce doresc actualii lideri ai UE, atunci este necesar să aruncăm măcar o privire frugală asupra principalelor idei ale lui Marx.
Chestiunea cu dictatura proletariatului trebuie să o uităm, fiindcă nu mai există proletariat. Renunţăm la proletariat şi reţinem ideea de dictatură.
Apoi, să nu ne declarăm miraţi că proprietatea privată, care deja e pe cale de dispariţie în ţăile dezvoltate, prin concentrarea proprietăţii în mâinile câtorva familii, va dispărea pe termen mediu.
Marx devine însă important pentru Juncker atunci când vorbeşte despre necesitatea dispariţiei familiei, despre sexul liber şi creşterea şi educarea copiilor de către stat.
Epicentrul ideologic îl reprezintă ideea comunismului transnaţional, mondial. Înlăturăm ideea de comunism, o reţinem pe aceea de societate globală.
Fără îndoială că Marx este ideologul Comisiei Europene.
Îi mulţumim lui Juncker că ne-a spus adevărul, ca unor copii ce suntem.
http://www.criterii.ro/index.php/en/national/22249-sa-ii-multumim-lui-juncker-ca-ne-a-spus-adevarul
*** Ssssst! Europeiştii RO luptă cu... (neo)comunismul. Să nu-i trezim, cumva...

Discursul lui Macron în Parlamentul European, o sinteză a planurilor rețelei globaliste pentru Europa
Suveranitatea națională trebuie să devină cu totul de domeniul trecutului. În locul acestor autodeterminări ale statelor naționale, internaționaliștii progresiști a căror unealtă este Macron au inventat și doresc să fie pus în aplicare conceptul de „suveranitate europeană”, despre care nu se poate spune cui aparține, de vreme ce nu există un popor european care să o exercite. Dar „suveranitatea europeană” nu va exista pentru europeni, ci pentru a distruge suveranitatea statelor naționale, fiind exercitată exclusiv de birocrații de la Bruxelles selectați de cercurile globaliste exclusiviste.
Macron repetă în discursul său de 24 de ori cuvintele „souveraineté”, „souveraineté européenne” și „une nouvelle souveraineté européenne”, fără a pune niciodată noile concepte în legătură cu poporul, deși proclamă că ceea ce va fi apărată astfel este tocmai „democrația”.
Contradicția logică își găsește un loc de frunte în discursul micuțului pion al globaliștilor atunci când spune că pledează pentru „apărarea în mod ferm” a „suveranității europene reinventate” în fața tentației „autoritare” în unele țări ale Uniunii Europene. S-ar impune întrebarea: Cum să aperi ceva ce nu există încă?! Cum să aperi o suveranitate europeană, despre care spui că nu există, pentru că tocmai ai reinventat-o?! Nu ar fi cazul să o creezi mai întâi, pentru a avea ce apăra ulterior?! Dar astfel de discursuri nu au nevoie de logică, ci doar de cuvinte puternice, cu care „idioții utili” ai globalismului să se felicite reciproc!
În acest context, Statele Unite trebuiesc izolate, pentru că prin alegerea lui Donald Trump au deraiat temporar de la cursul globalizării forțate. „Partenerul nostru american… se confruntă acum cu tentativa de dezangajare și respingere a multilateralismului, a problemei climatice sau a problemelor comerciale”. De data aceasta, în mod neintenționat, Macron are o logică: rezultă că „partenerul nostru american” nu este Donald Trump, președintele SUA, cum ne-am aștepta, ci… o entitate care „se confruntă acum cu tentativa de dezangajare”. „Le petit” Macron scapă un adevăr: partenerii globaliștilor europeni sunt cei din rețeaua progresită internaționalistă din America, care „se confruntă” cu politica conservatoare a lui Trump ei înșiși.
http://anonimus.ro/2018/05/macron-european-globalist/
***  Vreţi mai clar de-atât?

Război politic la mişto
Rafuiala dintre ei e veche si inca neterminata. Cred ca va fi lalaita pana la alegerile prezidentiale din 2019. Niciun pumn decisiv pana atunci. Face parte dintr-o strategie pe care orice om cu mintea la cap nu are cum sa o inteleaga. De cateva zile, Iohannis ataca pe toate fronturile. Trimite legi peste legi la Curtea Constitutionala, dupa ce le-a scarmanat bine de noduri in papura. Nu cred ca l-a lovit brusc corectitudinea. Daca era sa fie asa, incepea cu un raspuns concret la propunerea ministrului Tudorel Toader de a o demite pe Codruta Kovesi. Sau ar fi lecturat macar legile Justitiei inainte de a afirma – jenant! – ca le trimite la judecata Curtii. Sau ar fi venit cu opinii pertinente cu privire la protocoalele despre care prefera sa declare ca nu stie prea multe. Cel putin oficial. Sau. Sau. Sau. La Iohannis, politica se vede ca se rezuma la trasul de timp cu orice pret. La evitarea unor raspunsuri transante. Nu stie sau nu vrea sa stie?
Reactia lui Dragnea si a partidului? Un pic peste zero. Replicile sunt ori insignifiante, ori starnesc rasul celor care privesc amuzati cum cei doi soricei se alearga sub borcan. Ultima interventie a liderului PSD a depasit limitele ridicolului. „Klaus Iohannis a spus minciuni!” sau, ma rog, ceva in genul asta. Si mai anunta Dragnea ca de acum inainte partidul nu va mai fi mut si va iesi la contraatac. Adica ii va da replica lui Iohannis dupa fiecare atac. Hai lasa-ma! Cine se astepta la atata curaj?
Culmea este ca, de fiecare data, indiferent cat de voalate sau nu au fost marlaniile prezidentiale, Dragnea a tinut sa precizeze ca nu doreste suspendarea lui Iohannis. Ca, vezi Doamne, s-ar ajunge la escaladarea conflictului. Cum, chiar exista unul? Pai nu spuneati voi ca iubiti tara de nu mai putem noi, nu voi? Poate sa calce cetateanul de la Cotroceni Constitutia in picioare de cate ori are chef? Poate, pentru ca Dragnea nu ii va da niciodata cu partidul peste ochi. Poate intra buzna Iohannis peste Guvern, sa le mai spuna el ceva de elefanti? Sigur! Poate face pe vechilul in Parlament pana iese puterea din sala? Poate! Poate dispretui o tara intreaga instigand multimile din strada? Sigur ca poate! Poate orice, pentru ca Dragnea nu va fi de acord cu suspendarea lui. Iar Iohannis stie asta si va profita la maximum. Cum o fi facut mult injuratul Ponta de l-a saltat temporar pe Basescu de pe scaun? El de ce-o fi putut? Spectacolul oferit de Iohannis si Dragnea, alergandu-se la misto, fara sa se prinda din urma, e ridicol pana peste poate.
http://www.national.ro/news/razboi-politic-la-misto-623336.html/
***  Aceleaşi partide se uniseră în 2013 să ne facă o Constituţie antiromânească, după ce în 2012 "se luptaseră".

Un jurnalist face dezvăluiri despre campania agresivă a multinaționalelor din domeniul extracției de pe site-ul fondat de Pantazi și Tăpălagă. Miza este uriașă
"Tudose a trimis în Parlament o lege pentru stabilirea condițiilor în care se vor exploata gazele din platforma Mării Negre. În lege este prevăzut că redevențele plătit de companiile care vor face exploatarea să fie cele din momentul aprobării legii. Iar adoptarea legii întârzie.
Tot Tudose a blocat publicarea unui ordin al ANRM prin care se majorau redevențele pentru gazele naturale, neactualizate din 2008. A blocat ordinul și l-a dat afară pe cel care l-a conceput și emis.
Astfel, dacă legea exploatării gazelor din Marea Neagră ar fi votată azi, companiile (în principal americane) ar plăti redevențele neactualziate, alea din 2008, care sunt la cel puțin jumătate din valoarea la care ar trebui să fie azi.
O publicație românească, online, G4mediapunct ro, aparținând domnilor Tăpălagă și Pantazi, explodează azi cu două articole în care atacă neadoptarea legii și prezintă in extenso opinia vituperantă a Black Sea Oil & Gas, o companie americană deținută de fondul de investiții Carlyle.
Nici măcar nu o face inteligent. Adică între publicarea textului în care este înfierat parlamentul că nu se grăbește cu adoptarea legii care avantajează companiile americane și publicarea reacției nervoase a CEO-ului Black Sea Oil & Gas trec doar 32 de minute.
Nu, nu e o campanie de presiune în interesul unor copanii americane, nu este un jeg menit îi impresioneze pe politicienii români și să facă în așa fel încât companii precum Black Sea Oil & GAs, Exxon, Lukoil, PanAtlantic Petroleum sau OMV să plătească redevențe la cel mult jumătate din valoarea reală. Nu este așa ceva, este jurnalism profesionist, deontologie pură, interesul superior al contribuabilului român”, scrie Patrick Andre de Hillerin.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-jurnalist-face-dezvaluiri-despre-campania-agresiva-a-multinationalelor-din-domeniul-extractiei-de-pe-site-ul-fondat-de-Pantazi-si-Tapalaga.-Miza-este-uriasa-150748
***  Să vedem continuarea, cred că nu vom aştepta prea mult.

Bravo, dle Mișa, pentru desecretizare: slăbănogii țin bugetul, grașii își bat joc! (Ilie Şerbănescu)
O desecretizare mai tare decât toate celelalte ale perioadei: în România, așa-numiții „mari contribuabili“, care realizează peste 70% din cifra de afaceri pe ansamblul economiei, participă la taxele și contribuțiile culese la buget din activitățile economice cu numai 43%! Spre deosebire de situația din țări precum Franța, Germania sau Marea Britanie, unde participarea „marilor contribuabili“ la încasările bugetare este în parametrii participării lor (65-75%) la cifra de afaceri! Mamma mia! Să vezi și să nu crezi! Cu alte cuvinte, vreo 4.500 de firme (considerate prin cifra de afaceri „mari contribuabili“) își bat pur și simplu joc de statul român.
Inutil de precizat că este vorba copleșitor de firme străine (multinaționale), căci, cu excepția câtorva companii de stat (care nu reprezintă pe ansamblu mai mult de 4% din economie), numai firme străine îndeplinesc standardele de „mari contribuabili“. Acestea deci folosesc condițiile oferite de statul român să-și realizeze activitățile dorite și să obțină profiturile vizate, dar achită acestuia doar vreo jumătate din ceea ce s-ar cuveni potrivit normelor stabilite. Având în vedere că aceste norme sunt, oficial, unice, adică aceleași pentru toți participanții, din ce provine atunci discrepanța?!
În urmă cu 11 ani, la intrarea României în UE, capitalul străin deținea nici 25% din cifra de afaceri din economie. Acum deține peste 50%. Adică el este cel ce a înregistrat creșterea economică de care se tot vorbește pe ansamblul economiei, în timp ce capitalul românesc a dat de fapt înapoi. Iar dacă ținem cont de randamentele cu care lucrează, capitalul străin realizează acum cel puțin 70% din profiturile obținute în total în economie. Raportează însă doar vreo 10% din acestea, restul, adică grosul, evazionându-l prin externalizare înainte de fiscalizare.
Evaziunea prin externalizare reprezintă anual peste 40 miliarde euro, respectiv pe puțin 20% din PIB. La o asemenea evaziune, cota de contribuție la buget se prăbușește la un nivel care nu mai are nicio legătură cu cota capitalului străin în economie, fiind cu 10-15% mai mică (circa 40% față de 55-70%, cât ar fi normal)! Iar după transferul contribuțiilor sociale integral în sarcina angajatului, cota aceasta urcă probabil la peste 25%, pur și simplu o bătaie de joc!
https://www.cotidianul.ro/bravo-dle-misa-pentru-desecretizare-slabanogii-tin-bugetul-grasii-isi-bat-joc/
***  A, da. Mişa ăla care tocmai n-a mai fost propus ministru de finanţe. Cel care demascase evaziunea multinaţionalelor, care intrase peste stafful BnR în plină şedinţă (are dreptul, ministrul de finanţe) şi care propusese eliminarea cedării a 2% din venit/buget către ONG-uri (PSD-ALDE a plusat, acum este 3,5% pentru anumite categorii de ONG-uri).

Iohannis a intrat în criză de timp
Iohannis face presiuni enorme pentru demiterea lui Dăncilă, pentru ca el să numească un candidat de premier din partea altui partid, înafară de PSD. Unii spun că acesta ar fi Siegfrid Mureșan, școlit în Germania, actualmente europarlamentar trecut de la PMP la PNL, cu acordul președintelui Partidului Populari Europeni, la care sunt afiliate atât PNL cât și PMP, însă și UDMR. Tot ce se poate, dar la fel de bine s-ar putea ca Iohannis să negocieze și să-l numească pe Cioloș. Important este să se ajungă la o moțiune de cenzură, iar Guvernul Dăncilă să fie demis. La aceasta vor pune umărul PNL și USR, iar dacă se bate palma cu PMP și UDMR, este foarte posibil ca și ALDE, forțată de împrejurări, să schimbe barca.Cât despre minoritățile naționale, va fi suficient ca acestea, în prima fază, să se abțină de la vot.
De ce este Iohannis într-o acută criză de timp, forțând căderea Guvernului în 2018? Simplu:este inadmisibil ca România să preia președinția Consiliului Uniunii având un guvern de stânga. Dacă vine unul de dreapta, Comisia Europeană, cu certitudine, va ridica MCV-ul impus României, iar atunci Iohannis, care își va asuma integral succesul, va câștiga un capital electoral considerabil. Cu acesta și având un Guvern „al său”, va putea lua startul spre al doilea mandat. Va avea și sprijinul uriaș al Germaniei și al Bruxelles-ului, care, având în România atât președintele cât și Guvernul, va puncta decisiv în disputa cu SUA pentru adjudecarea României. Aceasta a fost sarcina lui Iohannis, pe care, dacă nu și-o îndeplinește, nu mai are nici cea mai mică șansă la al doilea mandat. Nu să câștige la vot, dar nici măcar să mai poată candida.
„Dacă nu-și îndeplinește sarcina, Iohannis poate să-și ia adio inclusiv de la candidatură”
http://www.aradon.ro/iohannis-a-intrat-in-criza-de-timp/2037115
***  Ba nu, va candida. Iar dacă o va face contra lui Dragnea sau Firea, chiar are şanse, contrar anumitor opinii. Şanse date de PSD!

77% dintre români vor să participe la Referendumul pentru Căsătorie. O mână de politicieni și președintele CNCD spun NU
Altfel spus, românii cred că, pentru români, tema Referendumului pentru căsătorie este o temă importantă, din toate motivele de mai sus. Românii nu vor să se arunce în experimente susținute de o minoritate – și nu mă refer aici la minoritatea gay, ci la minoritatea celor care cred că 2+2 pot să facă astăzi 5, mâine 3, și în fiecare zi oricât crede elita minusculă care controlează adevărul relativ.
În tot acest timp, Președintele României, Klaus Iohannis, ne spune, reluând un refren îngânat de o mână de activiști zgomotoși, că Referendumul nu este o temă relevantă pentru români, că nu a sosit încă momentul potrivit pentru el, că ațâță spiritele, că românii ar trebui să învețe mai multă toleranță, și că oricum toți cei care susțin Referendumul sunt niște fanatici religioși. Și, concomitent, Președintele României ne amintește că domnia sa îi reprezintă pe majoritatea românilor – pe acei români care, de intoleranți și discriminatorii ce sunt, și-au ales președinte un saș luteran, adică un membru al unei minorități etnice și religioase din Transilvania.
În aceeași linie, domnul Dragnea Liviu ne arată ca o prioritate a PSD-ului este parteneriatul civil pentru persoane de același sex, și nu Referendumul solicitat de milioane de romani, iar dl Csaba Asztalos, președintele CNCD, declară că„Iniţiativa de revizuire a Constituţiei este un subiect fals, neclar”, că e foarte grav sa vorbești despre familia naturală, și că încercarea de a apăra definiția casatoriei dintre un baarbat si o femeie este „doar o exprimare a intoleranţei faţă de anumite grupuri din societate.”
https://www.stiripesurse.ro/77prc-dintre-romani-vor-sa-participe-la-referendumul-pentru-casatorie-o-mana-de-politicieni-i-pre-edintele-cncd-spun-nu_1264168.html
*** N-am crezut nici măcar o secundă că PnL sau Iohannis ar vrea acest referendum. Îndoieli aveam la PSD-ALDE, acum aproape confirmate.

SISTEMUL CONTRAATACĂ. STATUL PARALEL, CU IOHANNIS ÎN FRUNTE, ÎNCEARCĂ DISPERAT SĂ SCAPE DIN ÎNCERCUIRE
Toate aceste măsuri au ca efect sfidarea şi iritarea, poate şi distrugerea cuibului de viespi numit Statul Paralel.
Panica e mare şi vedem că se anunţă contraatacul.
Iohannis cere demisia premierului Dăncilă, apoi trimite legile justiţiei la CCR şi la Comisia de la Veneţia, în vreme ce PNL, USR şi oamenii lui Ponta pregătesc o moţiune de cenzură întemeiată nu pe o majoritate parlamentară, ci pe capacitatea Sistemului de a genera teroarea în rândurile celor care votează.
În paralel, este semănată teroarea în anumite puncte din economie deţinute de patroni români, precum şi în unele zone din media.
Cu un an şi jumătate înainte de prezidenţiale, se declanşează bătălia finală, iar Sistemul este decis să scape din încercuire şi să revină la forţa iniţială prin realegerea lui Iohannis.
Putem să percepem zgomotul ca de cutremur produs de această bătălie, ori să nu îl percepem, confundându-l cu zgomotul firesc al politicii.
Putem să îi considerăm pe alţii paranoici şi atinşi de conspiraţionism, ori putem fi lucizi şi îngrijoraţi de ceea ce se petrece.
Încă suntem liberi să gândim.
http://www.criterii.ro/index.php/en/national/22232-sistemul-contraataca-statul-paralel-cu-iohannis-in-frunte-incearca-disperat-sa-scape-din-incercuire
***  Toate astea pot fi oprite de/în parlament. Că nu se face, e din cauza complicilor lui Iohannis, cei aparent invizibili.

Statul, cu drept de preempțiune, nu a cumpărat niciun teren agricol din 2014, de când străinii au primit liber la achiziția de terenuri
Statul român nu a cumpărat niciun teren agricol din 2014, de când a fost liberalizată piața terenurilor agricole pentru cetățenii străini, deși avea drept de preempțiune și au fost scoase la vânzare de atunci peste 110.000 de hectare. Un document oficial al Ministerului Agriculturii, datând din această lună, indică însă faptul că statul român nu și-a utilizat dreptul de preempțiune nici măcar pentru un hectar sau o exploatație de câteva hectare, în ciuda faptului că, de-a lungul timpului, lideri politici, atât de la putere, cât și din opoziție, dar și deținătorii portofoliului de ministru al Agriculturii s-au plâns că cetățenii străini ajung să controleze suprafețele agricole din România.
https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/agribusiness/statul-cu-drept-de-preemptiune-nu-a-cumparat-niciun-teren-agricol-din-2014-de-cand-strainii-au-primit-liber-la-achizitia-de-terenuri-18080437
***  It never ment to be (da' ce credeaţi?!).

ZIUA MONDIALĂ A MÂNCATULUI DE RAHAT CU POFTĂ; PRESA S-A DUS DRACULUI
Când am difuzat eu valul de înregistrări cu Portocală, Kovesi & co, mâncătorii profesioniști de rahat își puneau probleme deontologice de autenticitate, invocau suspiciuni de trucare și așteptau experizarea lor. Când Pătraru difuzează înregistrări cu Gradea, toți le iau de bune; evident, sunt și curate, și autentice, și nemontate. Fără expertiză, că-i pe bază de celeritate și interes politic. Asta apropo de ziua mondială a libertății de – pușchea pe limbă, era să zic exprimare – înregistrat pe șest.
Am mai ascultat o dată înregistrările care au inflamat servitorii Anacondei detașați în presă și am o nedumerire. Contez pe voi să-mi amintiți când a atacat TVR vârfurile PD în timpul băsismului biruitor, că eu și Doina Gradea cred că am fost pe planete diferite în epoca aia. Când scrie Flutur cu oi pe dealuri sau când Udrea era coproducător plătitor la emisiunile omagiale? Că nu mai (re)țin bine minte.
Altfel, cel puțin doi oameni de la Starea Nației au lucrat în redacții în care se vorbea infinit mai birjărește decât a putut șefa TVR să se lase înregistrată. Și nu i-am văzut/auzit scandalizați…
Eu, cel care i-am oferit lui Dragoș Pătraru acces în emisie când era cenzurat (și) de Digi 24 și când apărătorii lui interesați tăceau ca rahații-n tufe
https://ciutacu.ro/news_flash/articol/ziua-mondiala-a-mancatului-de-rahat-cu-pofta-presa-s-a-dus-dracului/
***  Ciutacu, în formă...

Războiul împotriva Europei de Est
Europa ”cu două viteze” propusă de Macron și Merkel și implementată de Junker a început în 2017. Deja statele nou venite în UE sunt obligate să plătească mai mult și primesc mai puțin, ba chiar ingerințele europene în afacerile interne ale statelor din Est sunt din ce în ce mai evidente.
Practic, s-a declanșat un război al declarațiilor între Grupul de la Vișegrad (format din Polonia, Ungaria, Cehia și Slovacia) și Comisia Europeană. În Europa de Est crește simțitor sentimentul euro-sceptic, dar nu neapărat pe filieră rusească așa cum trâmbițează portavocile de Bruxelles, crește pentru că oamenii realizează că Uniunea nu mai livrează ce a promis deși cere din ce în ce mai mult.
După un an 2017 foarte agitat, în care liderii cu idei anti-UE au câștigat pe linie în statele Europei Centrale și de Est, Comisia Europeană a făcut o strategie pentru a-i aduce sub ascultare pe acești lideri atât vocali.
La cererea Germaniei și Franței, Comisia Europeană a propus ca statele membre unde democrația este pusă în pericol să aibă limitări la fondurile nerambursabile. Practic, UE taie fondurile pentru statele care vor să-și facă singure agenda externă.
https://gandeste.org/general/razboiul-impotriva-europei-de-est/87442
***  Stăpânirea RO ţine cu Vestul, şi ne zice şi nouă să fim contra vecinilor, cu care suntem de fapt în aceeaşi barcă.

Pe aici nu se trece!
Al doilea palier de luptă este cel împotriva societății însăși, subiectul acestui articol. Absolut aceleași forțe politice (Președinția, USR și inertul PNL), la care se adaugă anexele din presa „acoperită” a Statului Paralel, se opun din răsputeri inițiativei civice, populare, a referendumului pentru păstrarea căsătoriei în limitele normalității, adică uniunea liberă între un bărbat și o femeie. Nu trebuie uitată presiunea externă, care e pusă în operă de aparatul ideologic din ambasadele ce arborează steagul curcubeu al Revoluției Homosexuale. Ce a înlocuit în scurt timp, în nici trei decenii, celebrul steag roșu cu secera și ciocanul, care unea simbolic statele comuniste.
Motivul? Teama cea mai mare a forțelor care ocupă ilegal statul este resuveranizarea României, ieșirea sa din starea de hinterland marginal, care convine perfect corporatocrației globaliste.
De ce am folosit sintagma „Revoluție Homosexuală”? Întrucât activiștii sexomarxismului nu se opresc la cucerirea redutei și acceptarea „căsătoriei”. Urmează imediat adopția copiilor în cuplurile homosexuale, destructurarea limbajului comun prin înlăturarea din spațiul public a cuvintelor ce desemnează realități depășite, caduce – de ex. „mamă” și „tată”, inventarea cuvintelor ce generează oprobriu - „homofob” a înlocuit cuvântul „fascist” sau „bandit”, din tribunalele și lagărele bolșevice. Programul cuprinde introducerea ideilor revoluționare în școli - sexualizarea inocenților: dezechilibrele patologice, tulburările de personalitate bipolare devenind nu numai firești, dar și sprijinite educațional. Ba chiar și medical, prin operații de extirpare/adăugare de false organe genitale. Un amplu program de reeducare, prin care copiilor li se inoculează ideea că sexul cu care te naști este relativ, iar tinerii pot să și-l aleagă liber, implicit pot să și-l schimbe, dacă au senzația că sunt „prizonierii” unui sex pe care nu-l „simt ca fiind al lor”. În ortodoxa Grecie, neomarxistul Tsipras a adoptat, în noiembrie anul trecut, o hotărâre guvernamentală ce permite adolescenților care au împlinit minimum 15 ani să-și schimbe „identitatea de gen” printr-o simplă declarație.
În grădinițe, travestiți cu peruci și rochii cu paiete vin și le spun copiilor povești în care prințul este îndrăgostit nebunește de un alt prinț sau fredonează imnul „The Rainbow Song”: „Deciziile noastre nu depind de sex / Sunt băieți care preferă să se îmbrace cu rochițe”.
Toată paradigma umanității trebuie distrusă.
https://romanialibera.ro/opinii/pe-aici-nu-se-trece-726745
***  The Brave New World.

Medvedev re-nomination: this does not look good
First and foremost, the re-nomination of Medvedev is a hugely important symbolic act which says the following: there will NOT be a purge of the Atlantic-Integrationist IMF/WTO/WB type, of the 5th columnist inside the Kremlin and that the (very unpopular) “economic block” of the Russian government will stay in power. In fact, this re-nomination will only pour more fuel on the fire of rumors saying that Putin/Russia will “cave in” in Syria or the Donbass or that the internal economic course will continue to remain what is politely known as “liberalism”. The devil is always in the details, but I have to say that seeing Medvedev re-nominated is, at the very least, a PR-disaster. If that is how Putin begins his term, it scares me to think of what might come next (Kudrin? Chubais?)…
One thing is sure: he cannot be unaware of the fact that Medvedev is unpopular and that most Russians hoped to see a new face. Yet Putin ignored this public sentiment. That is a very worrying sign, in my opinion.
Nonethless, I suggest that we wait for a few days to see who the new (old?) ministers will be. If, as some rumors are suggesting it, Shoigu and Rogozin are out – then this will only further fuel the current panic. As for the appointment of Mutko to deputy prime minister overseeing construction, it sounds like a bad joke.
I personally don’t want to make any forecasts (I am not a prophet), but I do have to admit that things look pretty bleak right now.
The next 24 hours should bring some clarity to what is really talking place.
But yeah, things look pretty bleak to me.
http://thesaker.is/medvedev-re-nomination-this-does-not-look-good/

What Happened In Armenia Was A Defeat For Democracy
Unfortunately for the constitutional order of the state, the now-former Prime Minister followed in his Ukrainian counterpart Yanukovich’s footsteps and refused to use force to resolve this Hybrid War crisis, choosing to resign instead of carry out the legal duty that was entrusted to him by his countrymen in restoring order to the streets. At this point, it’s unknown whether the conspiring troops were let out of their bases by some of their commanding officers who may have sympathized with the Californian diaspora–backed Color Revolution or if they disobeyed their superiors en mass and stormed out into the streets after overpowering the guards (some of whom may have also joined in), but whatever the case may be, this incident demonstrates a serious fracture within the armed forces that will surely continue to be exploited.
The combination of potentially “rebellious” military men in the streets coupled with a minority of hyper-nationalist Color Revolution politicians who have demagogically taken control of thousands of young minds in blackmailing the state to back down before their regime change demands implies that Armenia won’t see what is superficially regarded as “Western Democracy” anytime in the near future but could worryingly see the sort of dysfunctional dictatorship that has since formed in fellow “revolutionary” Ukraine, whose “EuroMaidan” events in Kiev nearly half a decade ago closely mirror what just happened in Yerevan.
http://www.eurasiafuture.com/2018/04/23/what-happened-in-armenia-was-a-defeat-for-democracy/

Antifascistes et black blocs, le service action de l’oligarchie
Après le retentissement médiatique des saccages menés par les Black Blocs en plein Paris, il est désormais évident que les militants anarchistes et communistes les plus radicaux font, malgré eux, le jeu d’Emmanuel Macron puisque toute discussion sur les réformes est mise au second plan par rapport aux violences de ces opposants caricaturaux.
Le but de la manœuvre est limpide : assimiler la résistance à la réforme de la SNCF à l’agitation de l’extrême gauche. C’est pourquoi celle-ci bénéficie d’un large écho médiatique.
La Davocratie est très forte, en effet, pour susciter une opposition factice et de fausses alternatives à la politique qu’elle conduit par l’entremise des gouvernements occidentaux.
En France ce rôle de diversion est depuis longtemps dévolu à l’extrême gauche et depuis quelques années à La France Insoumise. L’extrême gauche comprend d’ailleurs nombre de rejetons de l’oligarchie qui, après avoir lancé quelques cocktails molotov et fumé quelques joints, rejoindront ensuite sans aucun scrupule la banque de papa ou le cabinet de conseil de maman.
https://www.polemia.com/antifascistes-black-blocs-service-action-oligarchie/

Arkan’s assassin under CIA & MI6 protection killed in South Africa
CIA operative Milan Djuricic convicted of killing Zeljko Raznatovic Arkan and two of his friends on January 15, 2000, was killed in South Africa on Wednesday afternoon, local media confirmed.
About 13.25 local time, Djuricic’s car stopped at a traffic light, however, the next moment a white car blocked the car of the victim. Two masked men came out of it with an automatic weapons and “riddled” the driver with bullets – said Captain Makogwajan from the Johannesburg’s police.
Djuricic was said to have enjoyed lavish life style in South Africa courtesy of the US and UK Governments, and was under protection of both the US and British intel for over 17 years.
http://www.minareport.com/2018/04/26/arkans-assassin-under-cia-mi6-protection-killed-in-south-africa/

LIBERALISM'S HYPOCRISY: A CASE STUDY OF THE AMERICAN SENATOR BERNIE SANDERS
The sheepdog is a card the Democratic Party plays when there’s no White House Democrat running for re-election. The sheepdog is a presidential candidate running ostensibly to the left of the establishment Democrat to whom the billionaires will award the nomination. Sheepdogs are herders,.... charged with herding activists and voters back into the Democratic fold who might otherwise drift leftward and outside of the Democratic Party, either staying home. In 2004 he called on Ralph Nader to abandon his presidential campaign.
The Democratic Party has played this "sheep dog" card at least 7-8 times in the past utilizing collaborators such as Eugene McCarthy in 1968, Jesse Jackson in 1984 and 1988, Jerry Brown in 1992, Al Sharpton in 2000, Howard Dean in 2004, Dennis Kucinich in 2008 and in 2016 was Bernie Sanders' turn.
Regardless of calling himself a "socialist" he labeled the late Hugo Chávez, architect of the Bolivarian Revolution in Venezuela responsible for lifting millions of lives out of poverty “a dead communist dictator.” Then he saddled up for a photo op with Evo Morales at the Vatican and also voted to extradite former Black Panther member, Assata Shakur.
He refers to ISIS' godfather and warmonger extraordinaire John McCain as "my friend and a very, very decent person."
He routinely parrots the DNC lines: "the Russians hacked our elections" despite there is no evidence of such hacking, but lowered his head and tucked tail when the DNC actually rigged the primary elections against him, proving he is more loyal to the Democratic (war) Party than to the millions of people who supported him and donated to his fraudulent campaign.
He expressed staunch support for the aid of violently right-wing separatist forces such as the self-styled Kosovo Liberation Army, whose members were trained as Mujahideen, during Clinton's 100-day bombing of Yugoslavia and Kosovo in 1999. He has an extensive record of supporting jihadist proxies for the overthrow of sovereign governments in Yugoslavia, Afghanistan, Libya and Syria.
https://www.geopolitica.ru/en/article/liberalisms-hypocrisy-case-study-american-senator-bernie-sanders

8 comentarii :

Anonim spunea...

Cele mai ''bune'' comentariirii sint cele facute de ''romani'' la articolul original:

http://www.napocanews.ro/2018/05/capitalism-si-justitie-dar-nu-pentru-romani.html

Eu cred ca nu mai este mult pina cind Romania, in structura geografica actuala, va disparea !
Nu uit figura timpa alui orban, alaturi de merkel, simbolizind perfect ceea ce urmeaza sa s intimple cu Romania.
Jumatate cu americanii, jumatate cu nemtii !!!
Nu cred ca americanii mai au timp si forta sa-i ''domoleasca'' pe nemti.
Asistam la preliminariile celui de-al treilea razboi, care includ acte de aceeasi factura ca cele din anii 1936 - 1939 !!!

Riddick spunea...

La bine, nu mă aştept. Vorba lui Mircea Badea, "va fi necesar un dezastru de proporţii cosmice ca să ne vină mintea la cap" (citat aproximativ).

Gabriel spunea...

În unele privințe, Marx devine cu adevărat relevant abia acum. Revoluția rusă a fost pur şi simplu o aventură prematură. Automatizarea şi AI fac socialismul inevitabil: pur şi simplu dipare nevoia de muncă. Reducerea timpului de muncă şi controlul demografic devin necesități. Mă fac să râd minciunile cu nevoia de migranți sau majorarea vârstei de pensionare, când vedem în fiecare zi dispărând noi locuri de muncă din calea robotizării, chiar şi la noi, ce să mai vorbim de lumea dezvoltată.

Riddick spunea...

Revoluţia bolşevică a fost un implant vestic în Rusia, la care stalinismul a fost o replică: https://www.henrymakow.com/2017/11/did-cold-war-result.html

Devine îngrijorătoare perspectiva locurilor de muncă "clasice", pe termen mediu.

Gabriel spunea...

Site-ul acela, sau cel puțin articolul, este unul maladiv antisemit. Explică lumea prin conspirații evreieşti.

Riddick spunea...

Am văzut că "are obsesii", face însă anumite conexiuni interesante. Anumite aspecte inexplicabile se pot vedea într-o altă lumină.

Anonim spunea...

"maladiv antisemit" :-)

Si ce daca? Nu e voie? Anumite sentimente sint interzise? Plingi la mormint strain.

Cind eram mai tinar si mai nestiutor, cam asa vorbeam si eu. :-))
Si de multe ori, revoltat pe bune, plin de demnitate ultragiata si cu sentimentul datoriei morale fata de adevar si de victimele nevinovate, saream in apararea evreilor fara sa imi dau seama cit sint de ridicol. :-)))

Vorba lui Postelnicu: "am fost un dobitoc".

Lasa ca mai cresti tu si te lamuresti pina la urma de care parte sint victimele.

Nu am citit articolul respectiv fiindca sint deja supra-saturat de chestiunea evreiasca si nici site-ul nu e pe lista mea, insa comunismul si toate varietatile de socialism au fost si sint afaceri evreiesti. Bineinteles ca si neomarxismul, al carui obiectiv ultim e genocidul crestinilor de rasa alba prin transformarea popoarelor europene si a nord-americanilor in populatii fara Dumnezeu, atomizate, metisate si animalizate, tocmai bune de pus in jug si de exterminat, e tot o afacere evreiasca.

P.S.
Ce zici de asta?

https://www.theburningplatform.com/2018/05/20/the-snowglobe/#comment-1628128

Nu am verificat daca lista e 100% corecta (sint mult prea multi), insa situatia, se stie, cam asa arata. Ar fi extrem de grav chiar daca doar 40%-50% ar fi corecta, dar nu mai e de mult un secret (slava internetului, ca altfel nu am fi aflat!) ca ei controleaza cvasi-total massmedia americana si vest-europeana.

=== JABBER ===

Riddick spunea...

Ne-am cam obișnuit cu tabuurile impuse de unii, de alții...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: