15 decembrie 2017

Ţuţării lui Nicu von Scorniceşti und Primăverii, acum la bătrâneţe sunt dudomonarhiştii lui Nicholas de Roumanie


Recuzită-surogat pentru dudomonarhie (care-i tot un surogat).
Oricum, rămâne complicitatea autorităţilor la subminarea ordinii de stat republicane. A, şi avem un minoritar la conducerea muzeului naţional de istorie?!
  Coroana de Oțel a României originală, care este clasată în categoria Tezaur și se află în colecția Muzeului Național de Istorie a României (MNIR), nu poate fi folosită pentru ceremoniile funerare dedicate Regelui Mihai I pentru că nu este prevăzut în legislație un astfel de scop, a explicat directorul instituției muzeale, Ernest Oberländer-Târnoveanu. În locul acesteia este utilizată o copie fidelă.

Primele procese politice "comuniste" au început încă de pe vremea monarhiei.
Nu-i clar dacă Maniu, Mihalache şi alţii au înaintat cereri de graţiere (Antonescu indirect, prin avocat, cu procură).
   Când fruntaşii politici din lotul Maniu (Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Ilie Lazăr, Nicolae Carandino, Victor Rădulescu-Pogoneanu, colonelul Stoica) erau duşi spre închisoarea de la Galaţi (ulterior au fost duşi la Sighet), la 12 noiembrie 1947, regele Mihai I pleca atunci la Londra pentru a asista la oficierea căsătoriei Principesei Elisabeta a Angliei.

Da, şi Clăpăugul  învelea ciocolata-n staniol, adus acolo de Petru Groza pe post de maimuţoi.

Din ce în ce mai enervant siteul pseudonaţionalist NapocaNews, mai ales de când administratorul său a ajuns angajatul primarului Boc(ciu).
  Cu vizita Regelui Mihai I la Cluj în martie 1945 se încheia de fapt o pagină de istorie a Ardealului de nord. Regele Mihai I nu a uitat de Clujul pierdut la 30 august 1940 și a venit personal să reinstaureze democrația, libertatea și administrația românească în oraș. Cred că o stradă sau o piață din Cluj-Napoca trebuie să poarte numele Regelui Mihai I.

Apariție-eveniment la Editura Contra Mundum: „GEORGE SOROS – PUTEREA DIN UMBRĂ”
  Volumul, opera a doi cercetători americani, a fost scris în urmă cu zece ani, atunci când nu se știau prea multe despre mașinăria „puterii din umbră”, iar numele miliardarului abia dacă era menționat. Cartea are, așadar, meritul de a devoala un mecanism subversiv de influențare a politicii și a statelor, pe care îl vedem, astăzi, la lucru și în România.

Mai intai provoci agravarea situatiei, apoi il arestezi pe maresal si spui: „Am salvat tara in ultimul moment!” Nu merge…
  Istoricul ne explica faptul ca pe 23 august situatia tarii era foarte grea si ca trebuia facuta o schimbare. Ok, si cine spune altceva?
Fii atent! Chiar maresalul recunoscuse asta si tot el ceruse si armistitiul. Notitele sale din seif arata foarte clar ca a discutat despre armistitiu chiar in acea zi cu regele, altfel cum s-ar fi oferit Sanatescu sa aduca el acea scrisoare?
Prin urmare, regele care ne-a spus in toate interviurile ca maresalul voia sa duca razboiul pana la capat alaturi de Hitler, ce face? Minte, evident! De ce minte? Ca sa isi justifice prostia facuta, avand in vedere ca si complotistii au realizat foarte repede dupa 23 august in ce situatie au dus tara.

Nu-mi dau seama de ce Su-25-urile nu aveau escortă, şi cât timp asemenea incursiuni în spaţiul său aerian vor mai fi tolerate de alianţa ruso-siriană.

  Incidentul aerian a avut loc miercuri. Două avioane americane de tip F-22, invizibile pe radare, au interceptat două aeronave ruse de tip Suhoi Su-25 care traversaseră Fluviul Eufrat, în Siria, intrând în zona operațională a coaliției antiteroriste coordonate de Statele Unite, au declarat doi oficiali militari americani citați de CNN.

Deci au întârziat cinci ani jumate (din mai 2012, de la majoritatea USL).
  La drept vorbind, PSD-ALDE merita sa si-o ia, cu supramasura chiar, cata vreme nu au fost in stare sa arunce nici macar o privire pe Codurile penale care le-au adus politicienilor atatea necazuri. Coduri adoptate cu ochii inchisi de ”savantii” de la PDL in 2009 si pe care PSD le va lua, luni, la modificat. Asta desi, sub eticheta ”USL”, PSD si ALDE au preluat guvernarea in 2012, respectiv cu doi ani inainte de intrarea in vigoare a codurilor facute pe genunchi de Basescu si ai lui. Cu o majoritate de 70%, USL putea modifica si mama codurilor. In tihna, asezat, democratic – situatie in care trompetele occidentale nu ar fi avut motiv sa sune alarma iar strada nu ar fi avut ce hotii nocturne sa reclame. N-au facut-o, crezandu-se probabil zei intangibili. Au descoperit lacunele legii si abuzurile magistratilor doar dupa ce binomul DNA-SRI i-a spulberat ca pe popice iar acum dau rasol cu speranta ca vor reusi sa redevina ei piua-ntai.

A ocupat funcţia de rege doar din punct de vedere "tehnic", nu şi juridic-constituţional.
  Jurământul la care fac referire prevederile imperative ale art.82 din Constituţia României din anul 1923, nu a fost depus de Mihai I, ceea ce conduce la concluzia evidentă că prin nerespectarea prevederilor constituţionale în vigoare la acea vreme, în perioada 6 septembrie 1940 – 30 decembrie 1947 Mihai I Nu a fost „Rege al Românilor”. Suirea pe tron era posibilă numai după depunerea Jurământului prevăzut în art.82 al Constituţiei României din 1923.

Poland Makes Jewish Banker Their Prime Minister
Mounting pressure from the European Union and international Jewry over rising Polish nationalism led to a shocking coup that replaced Prime Minister Beata Maria Szydło with foreign educated, Brussels-backed finance minister Mateusz Morawiecki.
Morawiecki is a Johnny-come-lately in the alt-lite tier Law and Justice Party, which he only joined in 2015 when they were tasked to form a government.
Morawiecki’s meteoric rise has sparked controversy, with rumors floating around that his job is to implement Brussels African and Arab migrant quotas and increase Poland’s “European” integration. Detractors believe the seemingly random political swap was the work of foreign powers unhappy with the path Poland is on.
Oh, did I mention that he’s also a rootless cosmopolitan Jewish banker?

2 comentarii :

Anonim spunea...

Se pare ca sfirsitul lumii nu mai e departe.

Mai tare decit tot armamentul nuclear:
http://www.cbc.ca/news/health/crispr-gene-drive-gates-foundation-biological-diversity-malaria-1.4449709

Citind articolul de mai sus, mi-am amintit de o stire de acum 2-3 luni, pe care o regasesc bine povestita si analizata aici:
https://gizadeathstar.com/2017/11/putin-someone-collecting-russian-dna-usaf-admits/

Riddick spunea...

Nu-i decât "oficializarea" cercetarii militare pentru armament biologic genetic-orientated. Dar e foarte complicat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: