31 decembrie 2017

Ion Varlam


Ion Varlam, senzaţional (în stilul său caracteristic). Dar să nu ştie el oare că se adresează (în clip) agentului acoperit Victor Roncea? De fapt, ambii fraţi Roncea sunt aşa ceva. Mişcarea naţional-identitară românească este penetrată încă din anii '20-'30, cu mai mult sau mai puţin succes.


3 comentarii :

Riddick spunea...

Interviu Ion Varlam

https://www.youtube.com/watch?v=8-evGUNIlSg

https://www.youtube.com/user/yo9gjx/videos

Anonim spunea...

USUREL Am studiat de mult serviciul RONCEA nu sunt doar doi frati si un sfert ci o divizie. Una are relatii bine stabilite de pe vremea lui ceasca cu MARELE DRAGON. Sa nu uitam campaniile organelor statului la EUROPA. Despre sifonari de bani, umbrelute, galeti in campaniile electorale... nu mai amintim de descinderile comisarilor garzi frauduloase de vamesi. Ultimul mohican care a impartit bomboane a fost CIORBEA. Asa ca acest serviciu are si un roncea pe la BEI JNG

Riddick spunea...

Victor Roncea e agent sub acoperire (sau colaborator, totuna), s-a dat de gol ca prostu' lăudând SRI şi alte servicii, publicând repostări de pe site SRI, interviuri, etc. Dar deja mă prinsesem, ca şi-n cazul fratelui "nebun" George Roncea, care-i şi frate... mason.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: