10 decembrie 2017

Au vrut miting PSDmonarhist în Oltenia ca să dea un atac chiar în fieful "naţional-comunismului" (ceauşismului)

Mitingul PSD* nu e altceva decât o provocare pentru cucerirea interiorului partidului. Nu de tefelişti le e lor frică acum. Ci de fisuri în frontul actualei clici de conducere. Urlă “Soros”, “colonie” şi altele când ei sunt artizanii înţelegerilor proausteritate şi privatizărilor idioate. (Rogozen)
  * cel anulat, nu cel... pro-monarhist de la Craiova (tot al PSD)
Lia Olguţa Vasilescu a plecat din PRM în 2007, exact când partidul "începea să încerce" să devină un partid naţionalist, dincolo de statutul de tovarăş de drum al stângii FSN. Acum organizează miting monarhisto-pesedist la Craiova. Şi se găsesc mii (8000?!) de imbecili care nu-şi dau seama ce jocuri se fac. Încă din 2013, ca primar al Craiovei, îl făcuse pe Martalog cetăţean de onoare. Asta, à propos de (sanchi...) apartenenţa ei la "facţiunea naţional-comunistă" din PSD.

Primim la redacție: Apelul unui militar!
  Constat cu stupoare şi consternare că această Ţară chinuită şi furată de care mai de care, are şi preşedinte dar şi regină, lucru nemai întâlnit în nici o ţară din lume, cu atât mai puţin într-un stat european: S-a schimbat Constituţia României şi poporul nu a aflat? S-a organizat referendum şi cetăţenii au fost chemaţi la urne pentru schimbarea formei de guvernământ?
Cereţi arestarea, anchetarea şi judecarea cu celeritate a celor doi şefi de partide ai coaliţiei de guvernare care conduc Parlamentul după bunul lor plac, pentru nerespectarea şi încălcarea cu bună ştiinţă a Constituţiei României, a Legilor ţării - inclusiv a Constituţiei Regale din 1923 -, instigare la anarhie, atribuirea de foloase necuvenite familiei regale în detrimentul Poporului Român şi nefiind mandataţi să facă acest lucru de cei ce i-au votat.

Cioloş se umflă cu aer ca broasca aia care vroia să-ntreacă-n mărime un taur, şi-a făcut "poc!".
  "Din platforma România 100 se va desprinde un partid politic. Fără nicio îndoială. E clar și noi, cel puțin, cei care am fondat Platforma România 100, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. Trebuie să fie un proces natural, și nu unul forțat. Da, se va desprinde un partid politic din Platforma România 1000, dar care are nevoie de o fundație solidă, o fundație de principii, de idei, valori și are nevoie, mai mult decât atât, de o viziune și de programe și chiar de proiecte. E important să arătăm oamenilor nu doar o viziune și o ideologie, e nevoie să arătăm în ce se traduce ideologia sau în ce se traduc acele valori, principii, etică, morală care pot să contureze la un moment dat și ideologia", a spus Cioloș.

Full of shit. Literally.

  Ministrul Lia Olguta Vasilescu impreuna cu concubinul Claudiu Manda, presedinte PSD Dolj, au organizat, duminica, un mars de „omagiere” a Regelui Mihai. Pesedistii au depus coroane de flori si candele in fata bustului Regelui. Acesta era plin de gainat.

De ce nu sunt proteste „#” în Franța chiar acum?
  Consiliul Constituțional din Franța a respins, vinerea asta, o sesizare a Uniunii Sindicale a Magistraţilor (USM), stabilind că este #CONSTITUȚIONAL ca magistraţii parchetelor judiciare să fie #SUBORDONAȚI Ministerului Justiţiei: „articolele asigură o conciliere echilibrată între principiul independenţei autorităţii judiciare şi prerogativele Guvernului”!

În vremea comuniștilor de rit vechi clișeul era „familia, celula de bază a societății”. În vremea comuniștilor de rit nou, familia trebuie distrusă tocmai pentru că este „celula de bază a societății”.
  Puțini vor recunoaște acest lucru, după cum puțini își vor asuma eticheta ideologică, dar să nu anticipăm și nici să nu ne facem iluzii cu privire la hramul pe care îl poartă. Doar în ultimele luni ale lui 2017, în România au fost înaintate trei propuneri legislative, fără a include aici căsătoria homosexuală, care aruncă în derizoriu și subminează orice idee de autoritate parentală, respectiv familie. Parlamentarii vor să introducă vaccinarea obligatorie, grădinița obligatorie și, cel mai recent proiect, instituția avocatului copilului.

Dintr-o dată sunt descoperite şi mediatizate cazuri de agresiune împotriva copiilor.

Taman când cu referendumul anti-gay - ceva mai înainte alţi copii mureau (conform propagandei) "nefiind vaccinaţi".
  Dintr-o dată părinții români au devenit violenți cu proprii copii, taman acum în pragul referendului de modificare a Constituției privind redefinirea Familiei (familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie). Toată mass-media bubuie de știri care mai de care mai abracadabrante! Ciudat nu?

Anticorupții și pesedismul nu mai pot unul fără altul
  A vrut Firea să lovească în manifestanţi şi în revoluţiile justiţiei? Nu cred. Miza, mai ales în condiţiile în care acele manifestaţii oricum au scăzut în intensitate şi ar fi fost oricum băgate în cofă de perioada de consum crăciunistic, a fost una pentru luptele interne PSD.
Firea avea nevoie să atace partea nehotărâtă, ezitantă din PSD. Chiar dacă nu e aliată cu Dragnea, e clar că ea face parte din aripa de putere cu caracter “local” din PSD, din acea trupă nouă impusă de la administraţia locală înspre central. Tudose şi alţi lideri pesedişti care nu fac parte din grupa zgomotoasă – cea căreia i s-a spus clica “sudică”, “peremistă” etc. – joacă “nehotărât” pentru gustul radicalilor baroneţi locali.
De altfel, oamenii au luat chipul şi asemănarea funcţiilor. Ăştia cu funcţii centrale adoră colaborarea cu “statul paralel”, liderii locali care au prins felii de putere centrală se simt în continuare excluşi şi atotputernici pe feliuţa lor, aşa cum Dragnea se simte exclus că nu are puterea deşi a câştigat-o.
Mitingul PSD nu e altceva decât o provocare pentru cucerirea interiorului partidului. Nu de tefelişti le e lor frică acum. Ci de fisuri în frontul actualei clici de conducere. Urlă “Soros”, “colonie” şi altele când ei sunt artizanii înţelegerilor proausteritate şi privatizărilor idioate.

Din arhivele S.R.I: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern

  Deşi des întrerupt de asistență, N. Iorga a continuat totuşi, arătând cum în calitatea sa de istoric, a putut stabili că „printre alte boli ale acestei familii se află şi nebunia transmisă invariabil din patru în patru generaţii şi că păcatele au căzut tocmai pe M.S. Regele ca să fie din generaţia celor nebuni. Regele Ferdinand a fost deplin sănătos la minte, după cum a fost sănătos şi Regele Carol I, ca şi fratele său, tatăl Regelui Ferdinand. Deşi părintele Regelui Carol şi bunicul Regelui Ferdinand au fost sănătoşi, bunicul Regelui Carol I a fost totuşi nebun, nebunie transmisă astăzi după a patra generaţie, Regelui Carol II. Mai mult încă: toţi aceşti regi ori prinţi nebuni, atunci când au simţit că puterea de vitalitate a sângelui evreesc din vinele lor scade, din cauza rezultatelor încrucişării cu prinţese de sânge arian, au căutat să-şi reconforteze virusul iudaic, prin căsătorii cu evreice.
Aşa a făcut şi străbunicul lui Carol II, care l-a precedat cu patru generaţii şi aşa a făcut şi actualul Rege al României, căsătorit – după cum se ştie, a mai adăugat N. Iorga – cu d-na Lupescu”. Suveranul, informat de propunerea ce urma a fi făcută de preşedintele Academiei, pentru înscrierea în bloc a academicienilor în „Frontul Renaşterii Naţionale”, asculta la microfon (n.n. difuzor) dezbaterile din sala de şedinţe a Academiei.

Momentul e copt pentru o ieșire din democrație. Partidele pică-n sondaje, "vin în cap".
  Toate partidele se duc pur și simplu în cap. Dezamăgirea și scîrba se văd din ce în ce mai clar în sondaje. Fiecare din partidele de acum a pierdut cel puțin jumătate din bazinul său electoral.
Proporțional, partidele anti-PSD au pierdut cel mai mult: de la 10 la 3 e crunt. De la 4-5 la 1 e la fel de brutal.
Însă în volume absolute, de departe, evident, pierderea cea mai mare este la PSD. Acesta, de la 20% la 9%, a pierdut mai mult de 10 puncte procentuale. 11% din români care îi alegeau cu ceva timp în urmă, dar acum spun pas.
Ca să înțelegeți: 11 puncte procentuale înseamnă 2 milioane. 2 milioane de români care nu se mai regăsesc în ce face PSD-ul acum.
Sau, cu alte cuvinte, ca să înțelegeți și mai bine: jumătate din electoratul obișnuit al PSD-ului. Repet: jumătate. JUMĂTATE.
Ne așteaptă o perioadă politică foarte complicată. Presimt că momentul e copt pentru o ieșire din democrație. După cum vedem deja, Poporul o vrea. Sistemul și el de-abia așteaptă, roade frîul să facă totalmente ce vrea, fără control parlamentar. Partenerii externi o doresc și ei, o colonie se gestionează mai ușor astfel.

As Vladimir Putin And Russia Move Again To Protect Christianity, Evidence The Real Threats To Christians And Patriotic Americans Come From 'Enemies Of America Within', Not Russia!

  To hear the Demoncraps talk, Russia is our mortal enemy (but they just loved the Russians when they were communists) and Putin is a diabolical modern day Hitler, bent on world conquest. Putin, they assure us, meddled in our last election to ensure Trump’s victory. That’s their story, despite the fact that nearly a year of investigation by a pack of Trump-hating leftist attorneys has found no evidence to back it up.
At least one independent journalist critical of Putin has been murdered, but compared to the Clinton body count and the murder of Seth Rich, Putin (even if he ordered the hit, and we don’t know that he did) is a mere amateur. Unlike Slick Willy, Putin has never done a Waco, and there have been no Russian false flags comparable to Oklahoma City, WTC Act One, and 9/11. There is good evidence that our own leaders have murdered thousands of us, and we’re upset about Putin?

Russia and China Capitulated Out Of FEAR?
  Believe it or not, both Russia and China voted with Washington on the UN Security Council to impose more and harsher sanctions on North Korea, a country guilty of nothing but a desire to have the means to protect itself from the US and not become yet another Washington victim like Afghanistan, Iraq, Libya, Somalia, Yemen, Syria, Serbia, and Ukraine overthrown in a US coup and now poverty-stricken.
I once thought that Russia and China were checks on Washington’s unilateralism, but apparently not. Both governments have been knuckled under by Washington and both voted to punish North Korea for striving to be sufficiently armed to protect its sovereignty from Washington.
Why are Russia and China repeating their same mistake that they made when they supported Washington’s no-fly UN resolution for Libya, a resolution that Washington and NATO stood on its head when they launched air attacks that helped the CIA organized “jihadists” overthrow Libya’s progressive government and murder Gaddafi?

Syria - ISIS Is Defeated - The U.S. Is Next In Line
  The Islamic State in Syrian and Iraq is officially defeated. The UN resolution which allowed other countries to fight ISIS within Syria and Iraq no longer applies. But the U.S. military, despite the lack of any legal basis, wants to continue its occupation of Syria's north-east. The attempt to do so will fail. Its Kurdish allies in the area are already moving away from it and now prefer Russian protection. Guerrilla forces to fight the U.S. "presence" are being formed. The U.S. plan is shortsighted and stupid. If the U.S. insists on staying there many of its soldiers will die.

Russia-China “Shaken To Very Core” As Trump Moves In For “Deep State” Kill Shot

  On September 11, 2001, the three worst structural failures in modern history took place when World Trade Center Buildings 1, 2, and 7 suffered complete and rapid destruction.
In the aftermath of the tragedy, most members of the architecture and engineering community, as well as the general public, assumed that the buildings’ destruction had occurred as a result of the airplane impacts and fires. This view was reinforced by subsequent federal investigations, culminating in FEMA’s 2002 Building Performance Study and in the 2005 and 2008 reports by the National Institute of Standards and Technology (NIST).
Since 9/11, however, independent researchers around the world have assembled a large body of evidence that overwhelmingly refutes the notion that airplane impacts and fires caused the destruction of the Twin Towers and WTC 7. This body of evidence, most of which FEMA and NIST omitted from their reports, instead supports the troubling conclusion that all three skyscrapers were destroyed in a process known as “controlled demolition,” where explosives and/or other devices are used to bring down a building.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alianţa România Dreaptă /A.R.D., alegeri 2012 (punct din programul de guvernare ): “Sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)”

Postări populare (nu P.P.E. !):