23 octombrie 2017

'Nuff said


Adică, s-a zis deja tot ce trebuia zis (enough said).


Dată iniţial pe surse, aducerea lui GrindeAnus la ANCOM de către Tudose a fost confirmată deja prin acordul lui Dragnea (care a răspuns fiind întrebat), iar acum numirea a ajuns la parlament. Să vedem ce va zice partenerul de coaliţie ALDE, altminteri foarte vocal pe chestiuni ce privesc libertăţile individuale şi legalitatea actului de guvernare. GrindeAnus pare o piesă importantă din reţeaua BigBrother, de se face manevra asta costisitoare (imagologic şi electoral).

E de prisos să mai remarc că astfel pică toată propaganda cu "conflictul din PSD" şi cu "facţiunile"; sunt toţi de-ai Sistemului, nu mă aştept la o respingere a lui GrindeAnus, eventual de către o majoritate ad-hoc ALDE+"opoziţia".

Dar, mai ştii? Poate spin doctors-ii îşi dau seama că-i prea gogonată şi bagă repede varianta "e mâna lui Tudose, n-aprobăm"...

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: