29 mai 2017

Miză mare


Incendiul de la Dărăşti, unde a ars o arhivă "modernă" cu clienţi importanţi, îşi găseşte explicaţia: acolo era toată arhiva Astra Asigurări. Care dispare oportun tocmai când urmaşul escrocului Adamescu (care fusese lucrat de alţi escroci) depunea probele într-un un proces de arbitraj.

Afacerile cu asigurări nu pot falimenta decât dacă eşti prost, nebun, lacom ori trebuie să decartezi substanţial către cei care te-au introdus în joc şi te ţin. Ceea ce au şi făcut Adameştii. Au sponsorizat băsismul şi ţin falimentara Românie liberă şi pe "ziariştii" care servesc Sistemul pe care tot ei (Adameştii) îl acuză că s-a pus pe capul lor (asta cu presa e generalizată: demult ziarele nu mai trăiesc din încasările din vânzări, sunt goarne politice stipendiate).

Ca şi Astra, firma care deţine depozitul "modern" este cu capital olandez.

Aştept "veşti" de la arhivele OMV/Petrom, Electrica/ENEL, Romgaz, SIPA, CNSAS...

UPDATE

Adameştii dezmint atât existenţa la Dărăşti a arhivei Astra, cât şi dispariţia acesteia, şi califică subiectul drept "fake news". Şi totuşi, dezinformarea a plecat de la România liberăziarul/siteul lor, sub semnătura unui ziarist obscur dar controversat. Dezminţirea este adăugată şi la acel articol, deasupra textului iniţial.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu uita ca Adamestii sunt din "the chosen people".

Riddick spunea...

Numele de familie este destul de sugestiv. La al doilea link din postare este o postare de-a mea mai veche în care arătam că Adamescu junior și-l pusese avocat pe Robert Amsterdam, care este și avocatul escrocului Hodorkovski. Afacerea Astra este in jur de un miliard de euro, pușculiță râvnită de mulți.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: