29 mai 2017

Miză mare


Incendiul de la Dărăşti, unde a ars o arhivă "modernă" cu clienţi importanţi, îşi găseşte explicaţia: acolo era toată arhiva Astra Asigurări. Care dispare oportun tocmai când urmaşul escrocului Adamescu (care fusese lucrat de alţi escroci) depunea probele într-un un proces de arbitraj.

Afacerile cu asigurări nu pot falimenta decât dacă eşti prost, nebun, lacom ori trebuie să decartezi substanţial către cei care te-au introdus în joc şi te ţin. Ceea ce au şi făcut Adameştii. Au sponsorizat băsismul şi ţin falimentara Românie liberă şi pe "ziariştii" care servesc Sistemul pe care tot ei (Adameştii) îl acuză că s-a pus pe capul lor (asta cu presa e generalizată: demult ziarele nu mai trăiesc din încasările din vânzări, sunt goarne politice stipendiate).

Ca şi Astra, firma care deţine depozitul "modern" este cu capital olandez.

Aştept "veşti" de la arhivele OMV/Petrom, Electrica/ENEL, Romgaz, SIPA, CNSAS...

UPDATE

Adameştii dezmint atât existenţa la Dărăşti a arhivei Astra, cât şi dispariţia acesteia, şi califică subiectul drept "fake news". Şi totuşi, dezinformarea a plecat de la România liberăziarul/siteul lor, sub semnătura unui ziarist obscur dar controversat. Dezminţirea este adăugată şi la acel articol, deasupra textului iniţial.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu uita ca Adamestii sunt din "the chosen people".

Riddick spunea...

Numele de familie este destul de sugestiv. La al doilea link din postare este o postare de-a mea mai veche în care arătam că Adamescu junior și-l pusese avocat pe Robert Amsterdam, care este și avocatul escrocului Hodorkovski. Afacerea Astra este in jur de un miliard de euro, pușculiță râvnită de mulți.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ovidiu Nahoi, 2016 (printre iniţiatorii unui apel, "Să ne salvăm Europa!"): "Trebuie să depăşim cadrul strict naţional şi să construim un soclu politic cu adevărat european care să poată înfrunta provocările mondializării, ale modernităţii şi o democraţie renovată printre altele şi prin alegerea directă a conducătorilor Uniunii. Europa este ţara noastră, nu poate exista viitor fără o uniune politică şi fără construcţia unui nucleu dur în jurul unui Stat Unic European. Suntem gata."

Postări populare (nu P.P.E. !):