08 februarie 2017

TFL-işti trumpişti (nu, nu-i un oximoron!)


Pe la noi se tot face caz de "tinerii frumoşi şi liberi (care şi-au luat ţara înapoi)". Mai bine-ar fi măcar pe sfert de treji pe cât sunt nişte suporteri de-ai lui Trump. Minoritari, asiatici, şi care nu se simt defel "discriminaţi":



Step out of your bubble, step out at the liberal cites and look at the rest of the country. You're outnumbered, outmanned and outgunned.

Ieşiţi din bula voastră, lăsaţi oraşele "roşii" şi uitaţi-vă şi la ce-i prin ţară. Sunteţi depăşiţi atât în efective cât şi în armament.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Asian Trump Supporter Smashes Liberals And Identity Politics

https://www.youtube.com/watch?v=HI-VD2bgGeM

https://www.youtube.com/user/samuraioj/videos

Gabriel spunea...

Apropo de Trump, am impresia că tfl şi mai ales cei din spatele lor s-ar putea să fi belit-o. Washington Post a publicat un articol în care sunt prezentați ca progresişti în opoziție cu Trump şi totodată e înjurat Trump. Dacă chestia asta reuşeşte să atragă atenția la Casa Albă şi verifică cineva activitățile americane de aici, inclusiv din Dep. de Stat privind ce întâmplă aici, s-ar putea să li se întâmple nişte chestii nasoale precum restructurări/rotiri de personal, care să lase "sistemul" fără pile. Din câte ştiu, Trump urăşte sincer şi profund presa progresistă, iar laudele din partea acesteia nu mai sunt de ajutor la Casa Albă.

Riddick spunea...

Ştiu despre articol, mă bufnea râsul când ăştia îl invocau "în sprijinul cauzei lor".

Pentru mine vor conta faptele. Dacă va rămâne Klemm, şi dacă ambasadorul american (Klemm ori altul nou) va mai colinda cu indicaţii pe la ministere (Klemm văd c-a "reluat" chiar cu Grindeanu), şi dacă va sprijini (cu alte ambasade "aliate") parada gay din primăvară-vară, ca până acum.

Larian spunea...

TERFEListi... mobilizati-va!... Hai la proteste!... Pregatiti vuvuzelele de suflat!... (in cur)... Pregatiti iar laserele pentru joc de lumini!... Incarcati bateriile la telefoane sa aprindeti lanternele!... Pregatiti recuzita clasica: sicrie, cruci, costume zeghe!... Reinnoiti pancartele!... Faceti tabele cu cei care trebuie sa primeasca apa si chifle (banii, la sfarsitul ciclului de demonstratiii, se stie!)... Pregatiti si pe pizda mamii voastre de cretini ce sunteti, sa vi le spele jandarmii cu tunurile de apa... Nu stati, vitelor! Treceti la treaba ca a venit caldura, acum se poate si dormi in Piata Victoriei Nu trebuie decat sa va cacati,sa-l mancati, sa va pisati si sa #rezistati!

Riddick spunea...

A mai rămas nucleul de bază, lumea cât de cât normală a început să se prindă despre ce e vorba şi nu mai pune botu'.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: