11 februarie 2017

Într-o lume în reaşezare, România este ţinută în blocaj de pionii Sistemului globalist, nefiind "deranjaţi" de nimeni


... Şi care par a pregăti aici o "insulă de rezistenţă" împotriva asaltului normalităţii. Au destui trepanaţi la-ndemână, cât să lase impresia existenţei unui curent progresist semnificativ, dacă nu chiar majoritar. În 1989, Ceauşescu - care nu pricepea nimic - cerea la o reuniune la vârf a statelor-satelit ale URSS o intervenţie militară pentru lichidarea "contrarevoluţiei" din RDG şi Polonia. Cei (din interior) care l-au trădat pe el, însă, pricepeau. Din 1990 se vântură marota "luptei contra comuniştilor", în timp ce ne toacă mărunt globaliştii. Nici nu mai contează că unii provin din vechiul aparat.

Iulian Capsali (pe Facebook):

România sub dictatura mediocrității


Toate înţelegerile se fac acum peste capul României: cu SUA care nu mai găseşte în Germania și în UE un partener (majoritatea "liderilor" și-au arătat disprețul față de noul președinte, unii chiar și după ce a câștigat alegerile) şi migrează ca interes spre zona Pacificului, dând semne de dezgheț cu Rusia; cu Ungaria, punte de legătură între SUA şi Rusia; cu grupul de la Vişegrad, care începe să se rupă de o Germanie ca un elefant senil ce merge spre cimitir; cu Turcia, o mare putere zonală, pentru care nu mai există România şi care, mai nou, are o relaţie privilegiată cu Rusia, ambele dominând Marea Neagră; cu Germania doldora de emigranți musulmani, care amuşinează la o Europă în care vor fi doi poli de putere, ea şi Rusia, și care speră că îşi vor împărţi amical sferele de influenţă; cu Franţa care nădăjduiește şi ea la un parteneriat cu Rusia, la care externele lor nu au renunțat niciodată; cu Rep. Moldova care refuză Bruxelles-ul (UE) şi preferă Moscova, care UE este în degringoladă, iar dacă va continua - destul de puţin probabil, cred eu - va avea două clase: cei puternici, care vor lua deciziile în conclav, şi gloabele bune pentru forţă de muncă ieftină, ce oferă o mare piaţă de desfacere.

România nu mai există pe hartă la ora asta, e într-o zona de ceaţă, în care Sistemul vrea să-şi conserve puterea din ultimii ani şi orchestrează lovituri de stat "acoperite" de demonstraţii.

Marii strategi ai României, care au pus absolut toate ouăle în cuibul de lângă Ikea, toţi băieţii cu stele şi cu aer superior, s-au trezit, după victoria lui Trump, cu ochii-n soare. Lumea e toată altfel, iar SUA începe să îşi facă ordine în curte, după dezastrul lăsat în urmă de regimul Obama.

Uitaţi-va la RealitateaTV, unde vag acoperiţii Iulian Fota, Iulian Chifu, C. Diaconescu ejusdem farinae îl batjocoreau pe Trump zi de zi înainte de alegeri. Toţi gradaţi şi experţi în geopolitică. Care este răspunsul lor la aceste schimbări totale în Europa, SUA şi în lume? Răspunsul lor, al SRI-ului, aşa cum a răbufnit Iulian Fota, Director al Academiei Naționale de Informații, este război total împotriva PSD! Adică a celor care au câştigat alegerile. Dacă tot avem, proporțional, serviciile secrete cele mai mari din NATO, ele trebuie să muncească. Se respiră adânc aerul mesianic al Salvării Naționale!

Și nu numai: nu mai ştiu care fanatic închipuit dintre ei spunea că România a ajuns, într-o mare de "iliberalism" (traduc: de ţări care refuză strategiile neoliberale globaliste și își pun în prim-plan suveranitatea și independența), să devină un exportator de progresism (adica de flacără a revoluţiei globaliste) - prin exemplul tefeliștilor din Piaţa Victoriei - în toată Europa!

Ăștia dau direcțiile de forță în România - de fapt de faliment absolut -, având în Johannis un executant tălâmb cu zâmbet de șenilă!

În loc să forţăm uşile de la Casa Albă şi să deschidem geamurile din camera neaerisită cu Rusia (ambele puteri conservatoare astăzi), noi încercăm să dăm foc la lemnăria din propria casă şi să propunem acest model năuc întregii lumi! Pentru că Germania nu ne vrea implicați în noile reașezări din tectonica europeană, ne condamnăm singuri la "neființă".

Voi pricepeţi că aceşti imbecili din servicii vor da foc României doar ca să-şi păstreze iluzia că ţara mai contează în contextul zonal; că devenim irelevanţi doar pentru că nişte retarzi, cu tot cu oficinele lor de televiziuni de doi lei şi hoitnews-uri, bazându-se pe o stradă plină de votanți USR bine canalizați, cred că ei pot salva ceva de care toate ţările au început să se dezbare, iar unda de şoc a contrarevoluţiei conservatoare din SUA nu-i abate de la planul lor de revoluţionari acefali folosiți de marile puteri împotriva noastră?


Eu cred că toată lumea se întreabă îngrijorată: Ce se petrece, de fapt, în România?


Într-un interviu de zilele trecute din "Adevărul", ambasadorul rus îşi ascundea cu greu ironia perplexă pentru ce se întâmplă în ţara noastră, după un an de guvernare Cioloş în care "nu s-a întâmplat nimic" (asta o spune tot corpul diplomatic străin). Se aşteptau alegerile, ca să aibă toată lumea un interlocutor valabil.


Finalmente, alegerile au fost câştigate cu o majoritate confortabilă, care ar fi trebuit să dea țării stabilitate (în rău, în bine, nu discutăm pe temei de partizanate politice).


Ei bine, nu! Pretextând machiaverlâcul a două OUG-uri, România devine un stat neguvernabil, un soi de simili-dictatură sud-americană sau centrafricană, în care Binomul şi ONG-urile Soros fac legea, singura lor grijă atavică fiind conservarea PUTERII. Atât! Asta pe un fond de retard globalist perfect inoculat în presă și în toate zonele de forţă, în ministerul de externe etc, şi pe o criză realizată de contraselecţia din Sistem. Valoarea experţilor şi a aparatului sub Ceauşescu era incomparabilă cu cea a guguştiucilor de astăzi.


Suferim sub o dictatură a mediocrităţii în tot sistemul, inclusiv în partide, care nu poate duce, aşa cum am mai atras atenţia, decât la implozia ţării pe model iugoslav. Dar care poate să convină la toată lumea, până la urmă: şi Ungariei, şi Austriei, şi Rusiei, şi Germaniei, în posibila indiferenţă a SUA care vrea parteneri autentici de dialog şi căreia nu-i plac luzării, nu are ce să facă cu ei.

Nu există altă finalitate, din păcate, în acest moment.

Cum spuneam, regimul Obama îşi trăieşte ultimele clipe la Bucureşti, în cea mai insalubră colonie globalistă a lumii.

Bine, dar noi ce vină avem că Sistemul este condus de fantaşti oligofreni încremeniţi în feeriile lor antidemocratice? Asta în timp ce România are cea mai mare migraţie din lume, după Siria, aflată în război de ani mulţi.

Dar stârvurilor care apar la televiziune, seară de seară, asta nu le spune absolut nimic.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Postări populare (nu P.P.E. !):