21 ianuarie 2017

Serviciul CUI de Informaţii?!Cornel Nistorescu a publicat un articol în Cotidianul privitor la dark operations comise de SRI:
[...] SRI a devenit autoritatea naţională autorizată în materie de combatere a corupţiei, cu atribuţii atît pentru intern, cît şi pentru extern. Pentru intern: Serviciul şi-a asumat coordonarea a peste 100 de societăţi comerciale, inclusiv case cu statut de bordeluri din zona Bulevardului Decebal (unde sunt surprinşi şi înregistraţi diplomaţi, turişti sau politicieni şi oameni de afaceri români). Materialul obţinut este folosit la şantajarea acestora, iar sumele încasate, pentru derularea altor operaţiuni sub acoperire. Societăţile comerciale sub acoperire erau ajutate să cîştige contracte. Patronii care refuzau colaborarea erau trecuţi pe lista neagră. Cei care colaborau erau sprijiniţi şi, în unele cazuri, ajutau cu preluarea în consiliile de administraţie a unor membri ai Comisiei speciale de control şi supraveghere a SRI. La extern: Serviciul a primit misiunea de a sprijini investiţiile puterilor străine din state partenere sau membre UE. La fel, Serviciul a primit sarcina să sprijine marile companii multinaţionale implicate în exploatarea resurselor. Adică Exxon, Gold Corporation, Schweighofer, OMV etc.
Aş fi de acord cu set up-ul aplicat unor personaje deja urmărite pe chestiuni întemeiate şi care ţin de competenţa legală a serviciului. Personaje de la care se doreşte obţinerea de informaţii sau care trebuie "convinse" să colaboreze. Sau când metoda se justifică în cazuri-limită, urgente (spre a salva timp, bani, resurse, vieţi...). Nu însă pentru a păpuşa "regimul concurenţial" în domeniul politic ori economic. Şi mai ales, nu la ordin străin. Este evident că SRI a devenit un prestator al unor interese contrare interesului naţional; nici măcar "concurente"! Nistorescu n-a zis nimic despre mortăciuni, da' şi când s-o da treaba pe faţă...

LUCRURILE NU POT RĂMÂNE AŞA, NU TREBUIE LĂSATE SĂ RĂMÂNĂ AŞA!

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cazinourile, cămătarii plantaţi acolo sunt tot opera serviciilor.
Ii urmăresc cu softuri , folosind smartphonurile pe cei mai slabi si care le-ar putea intra în plasă şi pe care ii fac datori vâduţi în câteva minute . Cunosc caz concret .
Folosesc softuri de tipul de mai jos

https://www.theguardian.com/sustainable-business/2016/feb/05/big-mother-gps-tracking-technology-threat-privacy-childhood

Riddick spunea...

Iar în sala de joc sunt microcamere care văd cărţile "fraierului" şi informaţia este comunicată printr-o "muscă" profesională, "invizibilă", înfiptă-n urechea "celui care trebuie să ia potul" (NU NEAPĂRAT OMUL CAZINOULUI). Aşa se spală bani, inclusiv nedeclarând sumele reale pierdute-câştigate.

Maşinile de joc (păcănelele, platoul ruletei) se măsluiesc foarte uşor.

Crystal Clear spunea...

De obicei nu sunt "fraieri" ci sunt oameni cu o anumită slabiciune , cum sunt şi cei dependenţi de femei, alcool,tutun etc... de care nemernicii profită . Este o reţea cumplită care s-a dezvoltat imens in ultimii ani care distruge oamenii
In multe ţări , state cazinourile sunt interzise pur şi simplu ( California)

Riddick spunea...

"Fraier" și în sensul că el crede că "e pe bune treaba" și nu e aranjată.

Crystal Clear spunea...

Vezi că au început să vină din nou pe-aici tot felul de informatori.
O sa-ţi spun mai târziu , dupa ce mai verific ceva

Riddick spunea...

În privat. ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mihai Giurgea ("Capitalism pe pâine")
2012: "Oamenii au început să-şi dea seama că societatea trebuie condusă nu de popor, ci de un sector privat puternic. Minciunile penibile ale bătrânilor politruci nu mai țin – decât poate la popoare inferioare, cerșetoare, socialiste. Ca grecii sau, poate, românii. Dar aceste popoare vor fi șterse din istorie. Cadavrul lor deja a început să miroasă."
2014: "Îmi convine şi că România a devenit colonie germană: că sub conducere românească, m-au furat cu toții 20 de ani!"
2014: "România NU MAI E sub controlul politicienilor români. România nu mai e nici măcar sub controlul poporului român (lucru care pe mine, personal, mă bucură foarte tare!). România e condusă în clipa asta dintr-un oraş numit Washington. Nu din oraşul Bucureşti."

Postări populare (nu P.P.E. !):