17 decembrie 2016

Trump va trebui să reinventeze sau să dizolve CIA

 
We can't go on together 
With suspicious mindssuspicious minds (chorus) 
Elvis Presley - Suspicious Minds  

Pur şi simplu, he must do something about this. Chestiunea e mult prea gravă spre a fi ignorată sau a aştepta "să se absoarbă".

În locul lui, aş da afară tot personalul CIA de la un anumit nivel în sus (plus percheziţii la sedii şi case conspirative), iar "specialii" i-aş ancheta sau aresta. CIA este singura agenţie americană care acuză fără probe Rusia c-ar fi intervenit "cibernetic/informatic" în alegerile prezidenţiale din SUA (implicit, "în favoarea lui Trump"). Acuzaţiile au apărut la câteva zile după ce Obama a instigat public militarii la insubordonare împotriva viitorului preşedinte Trump. FBI-ul se pare că este de partea lui Trump sau cel puţin neutru, Hillary Clinton acuză FBI c-ar fi contribuit la înfrângerea sa electorală prin ancheta pe care a deschis-o. Există informaţii potrivit cărora FBI ar fi alcătuit "grupări tactice" pentru o eventuală confruntare fierbinte (cu CIA?) - s-au anulat permisiile, iar în anumite baze s-au concentrat forţe FBI. "Dizolvare?" Da-da-da, s-a mai văzut, în Polonia acum vreo zece ani a fost dizolvat serviciul militar de informaţii, apoi reconstruit pe baze noi. La ceremonia de învestire a noului preşedinte se pare că vor avea loc incidente violente, grupări stângiste şi anarhiste anunţă că "vor participa", iar suporterii lui Trump (motociclişti, rockeri şi deţinători de arme de foc) se mobilizează, de asemenea, şi ei.

UPDATE: Se-ngroaşă gluma, directorul FBI anunţă că şi serviciul său este de acord cu concluziile "anchetei" CIA

(dovezi, normal... NIMIC)



11 comentarii :

Riddick spunea...

The CIA Coup Against Donald Trump

https://www.youtube.com/watch?v=ssvqFcBCoko

https://www.youtube.com/channel/UCfGsBebGrr1Cwlp38gtT55w/videos


CIA Now Carrying Out Coup Against Trump

https://www.youtube.com/watch?v=SS7LPMQESe4

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Anonim spunea...

Fermentii autodistrugerii programate sint in faza finala de activare !!!
Implozia va fi catastrofala, dar Lumea se va elibera !
Vin vremuri interesante la un sfert de veac dupa prabusirea URSS !

Riddick spunea...

Iese tămbălău. MARE.

Anonim spunea...

Daca la polonezi face Soros ''spectacolul asta, la noi ce va face !?
Mai ales ca nu au cistigat alegerile !

http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=922121&title=polonia-ong-urile-lui-soros-si-activistii-progresisti-fac-prapad-pe-strazile-varsoviei-video-primul-ministru-si-seful-partidului-conservator-aflat-la-putere-evacuati-cu-ajutorul-politiei-din-cladirea-parlamentului-inconjurata-de-manifestanti

Riddick spunea...

Ar fi cu atât mai ciudat, ştiind cum a votat Bucureştiul. Nu mă aştept la proteste de dimensiunea celor din Varşovia, unde se pare că se coace un fel de Maidan ca la Kiev 2013-2014 (sper să mă înşel, sau ca guvernul polonez să-i calce pe cap).

Riddick spunea...

We're caught in a trap
I can't walk out
Because I love you too much, baby

Why can't you see
What you're doing to me
When you don't believe a word I say?

We can't go on together
With suspicious minds (suspicious minds)
And we can't build our dreams
On suspicious minds

So, if an old friend I know
Stops by to say hello
Would I still see suspicion in your eyes? [...]

http://www.metrolyrics.com/suspicious-minds-lyrics-elvis-presley.html


Sau... :)))   ;-)

We're caught on one Trump
And we can't walk out

Riddick spunea...

"Mutatis mutandis"

Ceaușescu obișnuia să-i amenințe pe cei din structurile de informații. ”O să vă schimb cu muncitori de la 23 August”, îi avertiza pe cei din garda prezidențială. Ceaușescu era deputat în circumscripția 23 August și credea că muncitorii sunt de partea sa.

În 1989, din cauza economiilor, nu s-au făcut avansări în grad, nici în Ministerul Apărării, nici în structurile Ministerului de Interne, ceea ce i-a înfuriat pe ofițeri. ”Față de oamenii care te păzesc, față de sistemul național de informații, față de Armata care lucra pe toate șantierele, este inadmisibilă această atitudine”, spune gen. Cristea.

”Te rabdă o lună, două, trei, dar zece ani e prea mult. La un moment dat, vor spune: am terminat. Până acum am fost împreună, de acum nu ne mai cunoaștem”, a concluzionat generalul.

http://www.dcnews.ro/securitatea-tia-ca-va-cadea-ceau-escu-de-ce-l-a-abandonat-in-1989_493204.html

Generalul Iulian Vlad (comandantul Departamentului Securităţii Statului în 1989) l-a trădat pe Ceauşescu, de-aia e chemat pe la evenimente organizate de SRI, unde uneori chiar "conferenţiază". Or fi fost promovaţi post-'89 ăia care i-au băgat în cap lu' Ceaşcă să facă economie cu cheltuielile de personal în "structuri"? Sau lucrau deja pentru noul stăpân?

Anonim spunea...

"UPDATE: Se-ngroaşă gluma, directorul FBI anunţă că şi serviciul său este de acord cu concluziile "anchetei" CIA"
________

Nu directorul FBI a anuntat, ci gunoaiele neocone de la WaPo au trintit un articol acum citeva zile (cu info "pe surse") scriind ca directorul FBI si ala al CIA si nu mai stiu cine ar fi zis nu stiu ce, ar fi trimis un email intern in care ar fi scris nu stiu ce etc. Astea nu sint stiri, ci dezinformari si incercari de manipulare. Chestia cu rusii e atit de infantila incit nici nu merita discutata. Arata insa halul fara de hal in care a ajuns sa se faca politica in America.

Mai bine sa ascultam ce zice unul care (afirma el) a lucrat 20 de ani la CIA in legatura cu posibilitatea implicarii CIA intr-o lovitura de stat:

"Take a deep breath about a fantasy CIA-led coup, folks, and consider the following.

—-When I was at the CIA (for 20 years, btw), John Brennan had a reputation as a committed left-wing liberal. This was well known throughout the Agency and contributed to his rise to CIA Director under Obama. He will be history as soon as Trump’s nominee for CIA Director is confirmed.

—-Brennan has a boatload of powerful opponents in very senior positions at the Agency and elsewhere who will NOT support any nonsense he may advocate. In a few words, he has no horsepower. None.

—-The declaration by the CIA that “the Russians did it” is, in my opinion, Brennan’s farewell tribute to Obama, for whom he has served as a faithful lap dog for many, many years. Unfortunately, it further damaged the Agency’s reputation, which isn’t that great among many Americans.

—-The best information for “who hacked John Podesta’s and the DNC’s computer systems” rests with the computer experts at the FBI, not the CIA. The actual hacking crime took place in the U.S., and the FBI has investigative access to those systems, not the CIA. Now, as it purues leads, the FBI may be sharing SOME of that information with the CIA, but not all of it. Bottom line: the FBI has the full picture, not the CIA.

A CIA led or even inspired coup may be the fun stuff of a novel, but the Agency has no power, even if it starts with the Director himself, to get to first base."

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru precizări. Oricum, Trump are de furcă din minutul #1.

Anonim spunea...

Da, Trump va avea de furcă din prima zi daca chiar vrea sa faca ceea ce a promis. Eu sper ca vrea, insa ramin prudent, fiindca am vazut multe la viata mea.

Incerc sa mi-l imaginez curatind grajdurile si desecind mlastinile infecte din W DC, concediind zeci de mii de paraziti guvernamentali, desfiintind si reinfiintind de la zero, cu oameni noi, unele servicii secrete, taind 95% din bugetul NSA, desfiintind ministere si agentii, abrogind mii de legi si sute de taxe, restaurind libertatea de exprimare (fara strings attached, cuvinte interzise si minoritati protejate), punind judecatori anti-marxisti la SCOTUS, 2nd Amendment enforced de-a lungul si de-a latul tarii exact asa cum scrie in Constitutie si nu altfel, terminat cu spreading Democracy across the Universe, cu primaveri si alte lovituri de stat si revolutii colorate, 90% din trupele imprastiate prin lume aduse acasa, frontiera de stat sa fie frontieră etc.

Daca face in 4 ani doar jumatate din lucrurile pe care le-a promis, ramine in istorie.

Multa lume strimba din nas la cei de pe lista lui de ministri, unii avind, intr-adevar, bube vechi, mari si binecunoscute, insa sint aceiasi circotasi defetisti care, in mod repetat, desi republicani, nu i-au dat nici o sansa nici in primaries, nici in finala cu nebuna, dar au fost primii care au sarit sa ne explice (aiuristic) in "analize" de 3 lulele de ce, totusi, a cistigat Trump. Nici macar unul nu a recunoscut ca omul trebuie sa fie super-inteligent si inconjurat de sfatuitori foarte buni din moment ce i-a batut de unul singur pe toti (democrati, republicani, establishment, Wall Street, organizatii secrete, think tankuri si 99% din mainstream media), pe terenul lor, dupa regulile lor si cu arbitrii lor corupti cu tot.

Poate bat cimpii, insa impresia mea e ca Trump isi ia, temporar, niste tovarasi de drum doar ca sa obtina aprobarea Congress-ului pentru componenta noului guvern, fiindca nu a fost ales ca dictator, ci ca sef de guvern, iar Congress-ul, chiar dominat de republicani, poate sa ii traga covorul de sub picioare daca se simte amenintat de reforme masive. Pe tovarasii de drum ii va arunca sub tren unul cite unul in momentul in care isi va permite sa aduca in locul lor adevaratii reformatori care sint in standby si pe care eu ii banuiesc facind incalzirea pe margine in asteptarea intrarii pe teren in 6 luni, un an. Trump e privit cu suspiciune si teama de toata lumea grea de la W DC si, probabil, incearca sa le dea impresia ca e, totusi, de-al lor si ca afacerile vor merge in continuare la fel.

Cred ca acelasi scop de anesteziere l-au avut si intilnirile intens mediatizate cu adversari singerosi si dusmani personali, pina mai ieri, din establishmentul corupt si criminal - gen Mitt Romney.

Acum se vede cit de inteligent a jucat Trump cind i-a ajutat (endorsed) in campaniile recente de realegere pe John McCain si Paul Ryan desi, cu doar citeva saptamini inainte, piticii astia doi il tratasera cu sictir numindu-l ba clovn, ba unelectable... Cum ar fi fost sa ii aiba ca dusmani personali in Congress din prima zi?

Impresia mea e ca in 6-12 luni face instructie si cu astia din Congress de le suna apa in cap.

=== TORLAND ===

Anonim spunea...

Nu e la tema, dar o zic aici:

1. “Give a man a gun and he’ll rob a bank. Give a man a bank and he’ll rob the world!“
Mr. Robot

2. “The Best Way to Rob a Bank is to Own One.” -- Professor William Black

http://newobserveronline.com/ukraine-forced-nationalize-largest-bank/

"The Ukrainian government has been forced to nationalize that nation’s largest bank, PrivatBank, to protect deposits held by the public after insider loans to its owners threatened to crash the company.

PrivatBank—owned by Jewish oligarchs Ihor Kolomoisky and Gennadiy Bogolyubov—has been plagued by unpaid insider loans that left a hole of at least Hr 89 billion ($3.39 billion) in its accounts."

Doi golani/criminali au furat in citiva ani 3,39 miliarde de dolari de la ucrainieni dupa ce americanii au cheltuit peste 5 miliarde de dolari (Victoria Nuland dixit) pentru ca ei sa poata fura banii astia. Wow!

Si prostii cred ca averile se fac din munca cinstita.

Pai, Putin i-ar fi legat pe astia doi ca pe Khodorkovsky si i-ar fi tinut vreo 15 ani la racoare prin Siberia. Uite de ce era nevoie ca Ucraina sa ramina in afara sferei rusesti de influenta...

=== TORLAND ===


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: