09 noiembrie 2016

YESSSSS!


"Bang !"

Donald Trump a depăşit numărul minim necesar de electori (270), "tehnic" a câştigat alegerile prezidenţiale. În ciuda barajului mediatic, electoratul american a făcut ce trebuie. Progresismul şi globalismul au primit o lovitură dură. Marionetele de la Bucureşti vor fi "decuplate de la program". Trump va avea mult de lucru, "grajdurile lui Augias" trebuie curăţate.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Doamne ce-i la gura dementilor de la Bucuresti, de parca ar fi rude de singe cu trepanata !!!
Rau am ajuns, rau de tot !

Riddick spunea...

Las' că-i bine, poate și-or găsi și ei acum niște servicii unde să mai și producă, nu doar să plimbe vorbe. ;-)

Anonim spunea...

Acusica, dindu-ti intrutotul dreptate, imi amintesc ce s-a intimplat prin Romania dupa ce au plecat trupele sovietice si s-a inceput constructia, cu migala, a structurilor statale cit mai libere de agentii recrutati dintre cei care fusesera la studii la Lomonosov, la Frunze etc.
Multi au fost convocati in niste sedinte dure, in cadrul carora li s-a cerut, abrupt, sa scrie pe hirtie daca au semnat angajament pentru GRU/KGB si detalii despre acest ''moment''; solicitarea a fost valabila inclusiv pentru cei care revenisera insurati cu rusoaice, fara deosebire.
Ce a urmat e o poveste lunga, dar cred ca ea, povestea, ar putea fi adaptata LA VREMURILE NOASTRE si reeditata.
Desigur, cind va veni momentul istoric !
Si mai eficient, ca sa nu mai scape unii de talia lui Militaru, Iliescu, Vasile Ionel, Magureanu etc....

Anonim spunea...

Stiai ?

http://ro.sputnik.md/politics/20161109/9803986/romania-donald-trump-forta-nationala-rebega.html

Riddick spunea...


Hmmm, în noiembrie 1989 Ceauşescu cerea intervenţia Pactului de la Varşovia împotriva "contrarevoluţiei" din RDG ("şi atunci, unde-i consecvenţa/coerenţa?"). Nu zic că după 195(8?) n-a început "o nouă etapă", dar nu a mers până la independenţă totală (oricum aveam mai multă independenţă decât avem acum...).

A, nu ştiam de invitaţia la staff-ul lui Trump. Mulţumesc.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: