09 noiembrie 2016

YESSSSS!


"Bang !"

Donald Trump a depăşit numărul minim necesar de electori (270), "tehnic" a câştigat alegerile prezidenţiale. În ciuda barajului mediatic, electoratul american a făcut ce trebuie. Progresismul şi globalismul au primit o lovitură dură. Marionetele de la Bucureşti vor fi "decuplate de la program". Trump va avea mult de lucru, "grajdurile lui Augias" trebuie curăţate.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Doamne ce-i la gura dementilor de la Bucuresti, de parca ar fi rude de singe cu trepanata !!!
Rau am ajuns, rau de tot !

Riddick spunea...

Las' că-i bine, poate și-or găsi și ei acum niște servicii unde să mai și producă, nu doar să plimbe vorbe. ;-)

Anonim spunea...

Acusica, dindu-ti intrutotul dreptate, imi amintesc ce s-a intimplat prin Romania dupa ce au plecat trupele sovietice si s-a inceput constructia, cu migala, a structurilor statale cit mai libere de agentii recrutati dintre cei care fusesera la studii la Lomonosov, la Frunze etc.
Multi au fost convocati in niste sedinte dure, in cadrul carora li s-a cerut, abrupt, sa scrie pe hirtie daca au semnat angajament pentru GRU/KGB si detalii despre acest ''moment''; solicitarea a fost valabila inclusiv pentru cei care revenisera insurati cu rusoaice, fara deosebire.
Ce a urmat e o poveste lunga, dar cred ca ea, povestea, ar putea fi adaptata LA VREMURILE NOASTRE si reeditata.
Desigur, cind va veni momentul istoric !
Si mai eficient, ca sa nu mai scape unii de talia lui Militaru, Iliescu, Vasile Ionel, Magureanu etc....

Anonim spunea...

Stiai ?

http://ro.sputnik.md/politics/20161109/9803986/romania-donald-trump-forta-nationala-rebega.html

Riddick spunea...


Hmmm, în noiembrie 1989 Ceauşescu cerea intervenţia Pactului de la Varşovia împotriva "contrarevoluţiei" din RDG ("şi atunci, unde-i consecvenţa/coerenţa?"). Nu zic că după 195(8?) n-a început "o nouă etapă", dar nu a mers până la independenţă totală (oricum aveam mai multă independenţă decât avem acum...).

A, nu ştiam de invitaţia la staff-ul lui Trump. Mulţumesc.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: