Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

12 noiembrie 2016

"Deontologie", my ass...Twitter (încă) nu a blocat hashtagul #AssassinateTrump, la care pot fi citite mesaje care instigă la crimă, dar şi din ce în ce mai multe reacţii de protest şi care cer blocarea acestuia. 

O imagine clară a ceea ce reprezintă media corporatistă şi "valorile" sub care funcţionează ea. În mesajul postat de echipa Trump (TrumpTrain) este menţionat un anume Jack, probabil Jack Dorsey, fondatorul Twitter, acţionar semnificativ şi CEO.

Însă, vorb-aia: "Nu-i pentru cin' se pregăteşte, ci pentru cin' se nimereşte": cică pentru Hillary Clinton ar fi mai "concret" pericolul eliminării, şi încă din partea propriei tabere ("ştie prea multe chestii şi a devenit o problemă").

(pentru orice eventualitate, aici se poate vedea arhivat hashtagul)

6 comentarii :

Simeone spunea...

Însă, vorb-aia: "Nu-i pentru cin' se pregăteşte, ci pentru cin' se nimereşte"...

Nu-i pe agendă...

Riddick spunea...

Şi mie mi se pare trasă de păr ipoteza, dar.. "it worth mentioning it".

Anonim spunea...

"A Purple Color revolution in the U.S.? Learn the signs of color revolutions" e un articol bazat pe un documentar chinezesc bine facut si interesant ("OCCUPY HONG KONG, A COLOR REVOLUTION IN CHINA ! " -- https://youtu.be/8PrIG4A6lj0)

https://www.sott.net/article/334026-SOTT-Exclusive-A-Purple-Color-revolution-in-the-US-Learn-the-signs-of-color-revolutions

NED (unul din bratele caracatitei CIA), despre care e vorba in documentar, a fost prezent in ultimii 25 de ani si in Rusia, si in Ucraina, si in Basarabia - printre multe altele. In Ucraina am vazut ce a facut, din Rusia a fost "zburat" anul trecut, insa nu stiu sa fi avut ceva "rezultate" la Chisinau, unde chiar zilele astea s-a intimplat ceva bizar: Maia Sandu a recunoscut rezultatele alegerilor in primul moment, apoi, brusc, le-a contestat. Iar peste inca o zi sau cam asa ceva ambasada USA la Chisinau anunta ca alegerile au fost corecte, lasind-o pe fatuca cu okii in soare. Am impresia ca la Washington deja oamenii au inceput sa isi goleasca sertarele, sa impacheteze, sa-si puna la zi cv-urile, sa-si caute job-uri, nu mai stie stinga ce face dreapta, nimeni nu mai asculta de sefi, proiectele in lucru sint lasate balta sau impinse de la unul la altul, iar de un fleac ca Basarabia cea de la capatul lumii probabil ca nici nu mai ai cu cine sa discuti pe-acolo.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Cu NED a fost scandal şi-n România, prin 1991. Doi (unul de la PnL şi altul de la PnŢCD) când au facut o vizită la Departamentul de Stat au cerut "să nu mai fie finanţate prin NED elemente neo-troţkiste" (era vorba despre Alianţa Civică şi Partidul Alianţa Civică, dar şi alţii - parcă GDS ?). Chestiunea a fost tratată negativ în revista editată de Tismăneanu şi Dorin Tudoran pe bani americani (guvernamentali), "Meridian", cei doi (nu le mai reţin numele) au fost atacaţi ca "pro-fesenişti".

În State - după numirile lui Pence şi Priebus (consideraţi RINOs), încep să am îndoieli cu Trump:

Michael Savage Warns Donald Trump: ‘Rinse’ Reince; He’s ‘Everything the Voters Rejected’

http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/11/13/michael-savage-warns-donald-trump-rinse-reince-priebus/

Anonim spunea...

Nimic despre PizzaGate?

Fierbe internetul american de citeva zile, iar temperatura si presiunea cresc exponential de la o zi la alta.

Mainstream media americana tace asurzitor, iar pe internet administratorii de la reddit, twitter si alte mari site-uri ale CIA gestionate de "acoperiti" care se dadeau virgini pina mai ieri, au sarit cu cenzura brutala si totala pe subiectul PizzaGate.

Daca baietii pe care ii citesc de citeva ore au dreptate, e cel mai mare scandal din istoria USA si e o chestie de zile pina va exploda improscind cu fecale toata America.

Americanii sint pe buna dreptate furiosi, iar agitatia e atit de mare (si creste) incit ma indoiesc ca poate fi vorba de vreo abureala sau neintelegere. Daca se confirma existenta retelei de pedofili, ne putem astepta la violenta extrema in USA in saptaminile urmatoare. Criminalii aia n-o sa se lase arestati fara lupta si doar armata ar mai putea face curatenie la Washington, District of Corruption, avind in vedere cit de exins e putregaiul.

Ni se duce dreaq parteneriatul strategic... :-)

Niste link-uri:

Un video excelent, care acopera bine problema:
https://youtu.be/Z4OP--ZXOjc

Un altul, mai scurt, foarte bun si asta:
https://youtu.be/ytN5ZnYYoPg

Vezi si:
https://www.theburningplatform.com/2016/11/24/pizzagate/
https://dcpizzagate.wordpress.com/2016/11/07/first-blog-post/

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru linkuri.

N-am prea avut timp, "în ultimul timp", şi nu m-am mai ocupat de blog.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):