26 iunie 2016

Scopul lor...


Preşedintele PPE se burzuluieşte la britanici şi anunţă scopul lor (al eurofederaliştilor): menţinerea status quo-ului, monopolizarea puterii:

"Respectăm și regretăm decizia alegătorilor britanici. Aceasta provoacă însă daune majore ambelor părți, în primul rând Marii Britanii. Acestea fiind spuse, avem în față rezultatul unui vot britanic, nu european. Oamenii din alte țări nu doresc să plece din Europa. Sunt majorități clare în favoarea proiectului european. Cooperarea este o chestiune de capacitate a europenilor de a hotărî asupra propriului lor mod de viață. Scopul nostru este combaterea eficientă a naționalismului și populismului în creștere.

Europa are nevoie de un timp de reflecție. Ne dorim o Europă mai bună și mai inteligentă. Trebuie să convingem oamenii, să găsim răspunsuri la marile provocări curente, cum ar fi securitatea și migrația. O Europă puternică este o asigurare de viață pentru toate statele sale membre.

Respectarea deciziei democratice a alegătorilor britanici înseamnă, de asemenea, că negocierile de ieșire ar trebui să se încheie în termen de doi ani. Din punctul nostru de vedere, nu poate exista niciun tratament special pentru Regatul Unit. Poporul britanic și-a exprimat dorința de a părăsi UE. Deci chiar vor pleca. Vremurile tratamentului preferențial s-au terminat."

4 comentarii :

Simeone spunea...

Halucinant! De ce nu-si trag un glont in cap maimutele astea khazare?

Riddick spunea...

Cred că așteaptă să (le-)o facă alții. ;-)

Crystal Clear spunea...

Ce bandiţi ! Ce mafioţi au ajuns să ne conducă !

Cum am ajuns aici ? Prin manipulare , ignoranţă , lipse de interes pentru informare corectă şi mai ales prin tradarea elitelor... !

Riddick spunea...

"This is not an overnight thing. It had been planned for years and years and years and years and years; and more years..." ("Endtimewatchman")


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: