06 aprilie 2016

Treabă încurcată


Afacerea "Spionarea lui Kovesi de către (foşti) agenţi Mossad" apare exact în perioada în care "coincid" mai multe evenimente: solicitarea - de către DNA - a arestării unor importanţi afacerişti israelieni (unii, întâmplător, originari din România; şi tot întâmplător adversari ai lui George Soros); vizitele lui Iohannis în Israel şi SUA; precipitarea re-numirii lui Kovesi la conducerea DNA, cu destul de mult timp înaintea expirării mandatului; întârzierea lui Iohannis de a finaliza numirea lui Kovesi (8 zile, deja); criza "refugiaţilor" şi scandalul moscheei de la Bucureşti; tensiunile dintre guvernul Netanyahu şi Administraţia Obama şi iniţierea de către primul a unor negocieri "separate" cu Rusia pe chestiuni ce vizează Orientul Mijlociu.

UPDATE: Iohannis a semnat azi decretul de numire a lui Kovesi la conducerea DNA.

O sursă afirmă că "operaţiunea" ar fi avut suport legal şi că s-ar fi efectuat la solicitarea unui "client guvernamental" din România.

Se pare că "informaţii critice" privind "anumite aspecte" din activitatea unor demnitari români ar fi fost extrase deja, şi puse bine. Explodarea scandalului acum ar avea rolul decredibilizării acelor informaţii, în eventualitatea aducerii lor în public.

Într-o declaraţie pentru presă, firma israeliană afirmă că "a operat perfect legal", beneficiarii fiind "asociaţi guvernului" iar cei doi angajaţi ai firmei făcuseră "progrese serioase" în investigaţii înainte de arestarea lor.

Ambasada Israelului, comunicat: "Ambasada Statului Israel dorește să clarifice — referitor la situația făcută publică azi de mass-media din România — faptul că autoritățile israeliene nu sunt implicate în acest caz. Dorim să subliniem că ancheta îi vizează pe angajații unei companii private care nu are legătură cu vreo instituție de stat israeliană". 

4 comentarii :

Riddick spunea...

"Doar P.R." ? Hmmm...

Ţinând cont de amatorismul cu care s-a lucrat în acţiunea de întimidare, se poate interpreta că ar putea fi vorba de o acţiune de creştere a acţiunilor şefei DNA. Dacă este vorba de această variantă atunci Laura Codruţa Koveşi ajunge personajul numărul 1 în România (nu-i de ici de colo să te “intimideze” foşti (?) mosadişti), va ajunge “doamna de fier” a României, şi nu este exclus, ca după ce i se va termina mandatul să ia drumul Cotrocenilor sau a Palatului Victoria. Oricum, după ce ai fost procuror general şi procuror şef al DNA, o carieră de simplu procuror nu mai are niciun “farmec”. În acest caz, Black Cube a jucat (nu pe gratis, cuvând necunoscut pentru cei în cauză) rolul de agenţie de PR.

Sunt voci – în special din zona de influenţă a lui Sebastian Ghiţă – care acreditează ideea unui “complot” la adresa şefei DNA, un complot care să-i dea prilejul lui Klaus Iohannis de a respinge un nou mandat Koveşi la şefia DNA.

http://www.cotidianul.ro/ce-se-ascunde-in-spatele-scandalului-black-cube-279149/

Riddick spunea...

Mirel Curea, pe Facebook:

Niste fosti ofiteri superiori Mossad, de fapt, IDF - Israeli Defense Force, adica, ofiteri de informatii militare dintr-o tara aflata in razboi de cand a aparut ea pe harta, incercau sa-i violeze Lulutei corespondenta? Hai, pe bune?

Deci, daca unii care au muncit pe la Mossad(de fapt, IDF, de fapt, tot aia, ca-i aceeasi stofa) doreau sa-i sparga asteia computerul, ca sa-i violeze corespondenta, o faceau de oriunde de pe suprafata planetei, nu era nevoie sa se deplaseze la Bucuresti pentru chestia asta. Unui meserias de pe meleagurile lor i-ar fi luat intre doua si zece minute sa faca smecheria asta.

Pe de alta parte, aia, meseriasi IDF, ii dadeau telefoane Lulutei, anturajului ei, neamurilor, si ii injurau de mama, ca sa ce?
Citez din Mandat: “…grup infractional organizat in scopul comiterii mai multor infractiuni, respective infractiuni de hartuire si infractiuni informatice, constand in fapt in efectuarea de multiple apeluri telefonice cu caracter amenintator, producatoare de temeri…” Adica sunau pe la diversi de-ai Lulutei si ziceau "baaai, s-o f*t pe ma-ta, te bat de te caci pe tine!"

Daca evreii aia retinuti chiar sunt fosti de la IDF(niste pulifrici de la DIICOT chiar nu au de unde sa stie cine a fost si cine nu a fost pe la IDF, caci nici macar familiile alora care sunt in IDF nu stiu ca-s in IDF), smecheria cu ei este cu totul alta, nu agaricii de la DIICOT-ul i-au gabjit, ci aia de la Antena CIA de la Bucuresti, prin oamenii lor recrutati din serviciile romanesti, si nu pentru Luluta, ci pentru cu totul altceva.
Asta ca sa nu mai discutam despre faptul ca serviciul cu cea mai redutabila penetrare in institutiile romanesti este fix Mossadul.
Deci, Siktir!

Rezervistii serviciilor israeliene nu-s rezervisti decat atunci cand ajung la cimitir. Deci, foarte posibil, americanii, prin niste unii de-ai lor din serviciile romanesti, vor s-o dea de-a dura pe Luluta, ca ei asa fac, folosesc fraieri la sange, dupa care ii decarteaza de nu se mai scoala de pe jos, si au construit scenariul-perdea: evreii aia, stiti de ei, au apucat sa dea drumul la informatiile astea nasoale despre Luluta, nu noi!

PS Uitati-va nitel cam cine sunt astia, din firma asta, si imaginati-va ca astia au venit la Bucuresti, ca sa-i sparga mailul Lulutei si sa injure lumea la telefon!

https://www.facebook.com/mirel.curea/posts/990865707615281


Marius Mina, pe Facebook:

CIA a calcat Mossadul pe coada in operatiunea "Colduta", colegii , baieti buni, doar ca, ai ciupit Mossadul de cur, n-ai viata usoara pe mai departe. Eu m-as pensiona pe caz de boala venerica in locul ei ... Te gasesc astia si-n gaura curului personal ;-)

https://www.facebook.com/marius.mina/posts/10154066785357528

Anonim spunea...

Mirel spune, si eu il cred, ca ''baietii'' au fost in structura de informatii militare a Tzahal(omoloaga DIA), rezultind, totodata, ca au fost sub contract cu o structura a Statului Roman.
Sa adaugam faptul ca, la sfirsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000 a fost arestat si judecat cu mare tam-tam de mahala Shimon Naor, fost ofiter superior in Tzahal, pe motiv ca a facut trafic cu armament(sau cam asa ceva).
Persoane informate spun ca nici Shimon nu a fost aici de capul lui ci a sprijinit anumite treburi ale romanilor, multumirea fiind ca a fost bagat la zdup, nu se spune la al cui ordin.
Si a stat el la zdup pina cind i-au dat drumul fiindca aveau nevoie de Maria Vlas, ''adapostita'' in Israel, desi era neoie de ea pentru infundarea lui Vantu.
Se pare ca in slugarnicia noastra fara margini fata de un actor international am ajuns sa fim mojici cu cei care ne ajuta(atunci cind o fac).
Iar lucrurile astea se platesc !!!

Riddick spunea...

Văd aici mâna Administrației Obama, cu agendă diferită de interesele de stat ale SUA. Și, desigur, "tzutzerii" aferenți de la Bucharest.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: