16 noiembrie 2015

Chixocomic !


Am trăit s-o văd şi p-asta: "În Linie Strâmbă" acuzaţi de extremism de dreapta, iar replica lor către detractori este "sunteţi pro-ruşi".

"Detractorii" fiind de fapt/acum Dorin Tudoran, personaj conectat la politica SUA, în mandatele Clinton având un post în Repmoldova, camuflat ca fiind "în cadrul unei fundaţii 'private' " ('mnealui pare arondat Partidului Democrat, după venirea lui Dubya la Casa Albă părăseşte postul). De asemenea, Tudoran a avut diverse colaborări pe linie Soros (şi nu numai), inclusiv cu Vladimir Troţkimăneanu, mai ales în anii '90 (acum "relaţiile s-au răcit"). A fost o vreme consilierul "onorific" al lui Dan Voiculescu, şi publica articole în Jurnalul Naţional (mereu bagatelizează această perioadă, când i se aminteşte de ea).

Echipele de propagandă ale "dreptei"-sistem au apărut online cam prin 2003-4-5, la început pe forumurile ziarelor (Ziua, România liberă, Evenimentul zilei, Cotidianul...) apoi pe siteuri proprii sau "sindicalizate", cum e acum "În Linie Strâmbă".

O vreme i-am avut în blogroll pe ÎLD, inclusiv în forma anterioară, patruped:bun / biped:rău, însă au intervenit divergenţe fundamentale. Am remarcat că au o anumită agendă, care susţine la modul general (chiar uşor fundamentalist) "piaţa", şi nu în mod specific interesele naţionale. Le-am refuzat şi colaborarea, fiind invitat să particip la proiectul ÎLD, înainte de lansarea acestuia. Acum pot s-o spun: i-am refuzat tocmai fiindcă îi cunoşteam pe unii dintre ei, fiind conjunctural prin preajma lor (nu intru-n amănunte...), şi îmi formasem deja o părere nefavorabilă.

Toţi sunt nişte frontmen, care primesc instrucţiuni şi resurse de undeva. Mai proeminent (deşi discret) este acest Marius Bostan ("omul cu banii" în cadrul proiectului ÎLD, şi ministru desemnat pe lista Ciocloş). În mod evident propulsat şi teleghidat (cred că de pe vremea când a apărut în guvernul Isărescu, pe o poziţie minoră). L-am cunoscut personal (sporadic, vag) şi niciodată n-am avut o părere bună despre el.

Iată ce susţin "părţile"...

Tudoran (OPORTUNISM. GARGARĂ. ESCROCHERIE (VI)):
... o foarte agitată bâtă paleolitică – Costin Andrieș...

...Răspunsul este pe măsura bâtei din acest paleolitic târziu...

...Cum lesne se poate observa, bâtele paleolitice nu practică doar rasismul preferențial. Practică și calomnia preferențială...

...Dna Cernea nu mai poate fi scoasă din priză. A devenit însăși priza. De la ea se încarcă tot felul de țânțari anofeli, care doresc să devină cât mai fosforescenți în tunelul tranziției de la prostie la prostie cu premeditare. Și de aici la calomnie...

...Un fel de radar marca Sfarmă Piatră. Ca și rasismul, chiar dacă e unul preferențial...

...Mardeiașii de la ÎLD s-au străduit să devină din cozi de mătură, bâte paleolitice. Au reușit...
Bostan (Inliniedreapta.net este o platformă antitotalitară, împotriva comunismului și fascismului):
...Nu am absolut nicio atribuție editorială la această platformă... [dar o girează, inclusiv în relaţia cu web hostingul, unde apare "titular"]

...Odată cu numirea mea ca ministru, așa cum este normal, mă voi retrage din toate funcțiile executive pe care le dețin în Fundația Ioan Bărbuș şi în alte companii sau organizaţii...
Cernea (Periferia pro-rusă a spațiului public românesc a intrat în vrie):
Acum, de când a fost propus ministru, s-au lansat împotriva lui Marius acuzații de fascism, venind, cum altfel, dinspre zona personajelor de pe lista lui Dughin și a altora asociați cu aceștia – romaniacurata.

Prietenii Rusiei îl acuză de fascism, pentru ca este creștin, patriot și pro-american.

Considerăm că aceste acuzații sunt motive de mândrie pentru ILD, ele venind din zona unor indivizi care scriu și susțin că „România este un proiect artificial”. Avem în față exemplul înaintașilor, care au fost calomniati în același fel, pentru aceleași convingeri, tot de către produse ale URSS, din vremea lor – doar că atunci cozile de topor ale sovieticilor erau la putere în această țară, ceea ce, slavă Domnului, nu mai este cazul în prezent.

Campania lansată din periferia pro-rusă a spațiului public din țara noastră, asta arată că într-adevăr, Marius Bostan este potrivit pentru a-și sluji țara ca ministru, în vremuri periculoase, în care e nevoie de lideri curajoși, cu convingeri și idei clare, care au dovedit că nu se tem de atacuri și de calomnii.

Nu credem că un grup minuscul, deși zgomotos, de prieteni ai Rusiei, pot fi arbitri ai spectrului politic românesc, pot stabili cine e legitim și cine e extremist, cine are drepturi cetățenești și cine nu are.

13 comentarii :

Anonim spunea...

Mai da-i dracului de mediocritati fudule! Niste diletanti cacaciosi care se cred mari manipulatori. Daca citesti citeva articole de pe ILD, te lamuresti imediat cine sint, cine ii plateste, la cine slugaresc si ce interese sint pusi sa apere in coltul lor trist de internet.

Si, mai ales, nu poate sa nu-ti sara in ochi ca prima, principala si marea lor grija, muuult deasupra tuturor celorlalte, e ISRAELUL, evreii si confortul lor.

Romani, ce plm...

Nu am citit nicaieri atita propaganda mincinoasa pro-Israel si nu am vazut nicaieri atitea limbi late si lungi indesate cu pasiune coprofaga in cururile evreimii. Or fi si evrei printre ei, dracu stie, dar multi pretind pe-acolo ca sint botezati. Si-atunci, de ce se poarta ca si cum ar fi sclavii mincatori de kkt ai evreimii? Si de ce stau in spatele astora TOT TIMPUL in patru labe si cu limba scoasa, gata sa-i curete de fecale de cite ori e nevoie? Nici in presa din Israel nu au fost aparate cu atita zel ca pe ILD crimele impotriva umanitatii (genocid de-a dreptul) comise de armata Israelului, sub comanda lui Netanyahu, in Gaza.

Si cind ii vad ca nu pot sa scrie NICI MACAR DIN GRESEALA "civilizatia crestina", fara sa puna NEAPARAT prefixul "iudeo-" inainte de "crestina", imi vine sa borasc.

De cind cu Maidanul si cu razboiul absolut obscen pus la cale de oligarhia criminala a teroristilor neoconi de la Washington, District of Corruption, impotriva Rusiei, publica lacheii astia tot felul de aberatii si facaturi de un penibil indescriptibil, avortate la ei in ograda de laboratoarele serviciilor. Propaganda anti-ruseasca si anti-Putin e atit de prost facuta incit, dupa cite observ, intervine efectul bumerang. Daca te uiti pe comentariile cititorilor de ziare (si nu doar din Romania, in USA e incomparabil mai accentuat fenomenul), cu exceptia trollilor platiti de servicii, restul lumii e lamurita si alaturi de Putin si de rusi. Inclusiv eu.

Daca mi-ar fi spus cineva acum 3-4 ani ca voi deveni anti-american si pro-rus, as fi zis ca e nebun.

=== TORLAND ===

Crystal Clear spunea...

"În linie strâmbă" sunt o adunătură de mardeiaşi care se dau 'telectuali preţioşi . Nu e nimic de capul lor,sunt manipulaţi de Vladimir Tismăneanu ca să ţină politica de dreapta sub controlul lor.
RINOS...
Fac parte dintr-o reţea care compromite dreapta , răspândită prin toată America..
Mi-e silă să mai continui..

Crystal Clear spunea...

"Chixocomic" - foarte potrivit titlul..

Riddick spunea...

@TORLAND

Şi totuşi, tocmai ei să fie acuzaţi de "rasism", de "extremism"...

Mă aştept la o lovitură din partea Rusiei (Chinei, Indiei...) - retragerea din programele "climatice" şi denunţarea ideologiei "încălzismului", o anticipez demult şi va da un şoc teribil zombilor angrenaţi în propaganda cu pricina.

Se pare că Administraţia Obama şi guvernul Netanyahu sunt actualmente "at odds" ("în răspăr"). N-aş confunda guvernul Netanyahu cu "evreimea", termenul respectiv a ajuns să desemneze stânga internaţionalistă.

@Crystal Clear

Da, sunt dirijaţi, mi-era clar demult. Au totuşi şi articole credibile, dar sunt credibile tocmai ca să-şi consolideze linia de bază, "incredibilă".

Am impresia că se produce o resetare a maşinii de propagandă a Sistemului, şi pe partea stângă şi pe partea dreaptă. Ne-au manipulat (cu succes !) cu contrapunerea Băsescu/PDL vs USL, acum urmează o "colaborare" în vederea revizuireii Constituţiei, a regionalizării şi trecerii la euro, şi se mai încetinesc motoarele, se mai schimbă personalul...

Chixocomic ! :) :) :)

Riddick spunea...

@TORLAND

Fiindcă mi-am reamintit:

Până prin... 2005, nu ratam nicio apariţie a "22"-ului, mai luam (mai rar, ce-i drept) si Dilema, mă "contaminasem".

M-au trezit NU-urile francez şi olandez de la referendumurile din 2005 privind "Constituţia UE".

Crystal Clear spunea...

În legătură cu "pro-rus" sau "pro-putin" - e bine să înţelegem până la capăt Teatrul Est-Vest .
Sunt aceeaşi Mărie cu altă pălarie..

Globalismul elitelor, bilderbergii, masoneria sunt principalul inamic al României, şi nu "ruşii" sau "americanii "

http://riddickro.blogspot.ro/2015/01/teatrul-est-vest.html

Riddick spunea...

Buna precizare !

Anonim spunea...

Asa este! Si eu am cazut in capcana ILD, le-am scris la un moment dat daca pot sa scriu si eu articole de dreapta. Intre timp am citit printre randuri platforma lor si mi s-a facut scarba cand am vazut ca o sug atat de tare la israeliti si la SUA, criminalul planetar. Mai ales inversunarea anti-ruseasca este de remarcat. Totusi, as avea pentru Riddick si altii o intrebare: noi ca romani ce avem de facut? Suntem prinsi intre 2 mari rele: o mega-corporatie (SUA) care inghite rand pe rand toate tarile ''democratice'' si le exploateaza in interesul propriu, transformandu-le in colonii (Romania) si Rusia,pe de alta parte, care are inca vise imperialiste, si care, hai sa fim seriosi, nu este un vis de emigrare pentru nimeni si nici raiul pe pamant...personal nu m-as muta in Rusia! Cum vedeti solutia directiei Romaniei, asta ma macina foarte tare! Raspundeti, va rog!Credeti ca este posibil sa nu fim nici cu unii nici cu altii?

Riddick spunea...

Câtă vreme n-avem în parlament partide naţionaliste şi conservatoare într-o proporţie însemnată sau majoritară, nu vom ieşi din impas.

După 25 de ani nu se mai poate spune că "Rusia a distrus (economic) România", cu excepţia unor episoade tip uzina Republica sau combinatul de la Câmpia Turzii. Dar în rest - sabotaj din partea guvernanţilor, care au dus în faliment sectoare întregi spre a fi cumpărate de ei sau de firme din "statele capitaliste frăţeşti" sau pentru a nu le mai face concurenţă.

Scutul de la Deveselu apără ce-i dincolo de România, nu poate apara eficient întreg teritoriul naţional. La fel o eventuală amplasare de rachete nucleare în România. S-ar transforma în bază avansată de atac, şi - în mod cert de data asta - în ţintă pentru atacuri nucleare.

A nu fi într-o alianţă, fie şi informală, te duce la a nu avea acces la armament de ultimă oră sau la informaţii critice. Dar ai şi avantajul de a nu fi obligat să intervii să repari greşelile altora sau să-i scoţi din rahat.

Un conflict major Rusia-NATO ar transforma România în ruine, e clar că se face zob mai întâi teritoriul limitrof, în tentativa de a ajunge la "asset"-urile mai importante ale celuilalt. Aşa că victoria unei anumite părţi n-ar mai fi relevantă pentru o Românie devenită câmp de ruine sau deşert nuclear.

Ieşirea din UE este o necesitate majoră. Şi ieşirea din NATO poate fi o opţiune, dacă am avea rachete cu raza de minim 5000 km şi "am renunţa la renunţarea" la armamentul chimic, şi am încerca să ne înarmăm nuclear. O neutralitate înarmată până-n dinţi, cu serviciul militar obligatoriu, poate fi soluţia. A schimba alianţa "spre est" nu înlătură pericolul anihilării, inclusiv nucleare.

Crystal Clear spunea...

Pe lângă înarmare până-n dinţi mai avem nevoie şi de servicii secrete care servesc numai intereselor României.

Riddick spunea...

Bineînţeles !

Când ziceam "înarmare" mă refeream şi la partea informativă, nu doar la cea logistică.

Naţionalizarea elementului de securitate:

"Alin Teodorescu nu-i un oarecare, ci un operativ strategic al pesedeului. Faptul ca VV Ponta va fi inlocuit cu altul si mai si e una si aceeasi pe care o vedem de o vreme buna la toate partidele si care a culminat cu propulsarea dulapului sasesc mult dincolo de limitele intelegerii sale. Problema este ca neo-securitatea privatizata, element rezonant cu securitatea privatizata care l-a debarcat pe Ceausescu, este entitatea omniprezenta si ale carei butoane sunt care mai de care mai departe de Bucuresti. Se tot discuta, timid la timpul acesta, de nationalizari in vreun domeniu sau altul. Cred ca este imperios necesara nationalizarea elementului de securitate. Voi reveni pe ideea asta."

http://riddickro.blogspot.ro/2015/10/sase-dintre-ministrii-actuali-au.html

Anonim spunea...

Narcisismul lui Dorin Tudoran - un tip, altfel, foarte smecher, care s-a descurcat bine in viata (la bani ma refer) fara sa se omoare cu munca - da pur si simplu pe dinafara. S-a dus omul in satul lui taxu si i-au regizat amaritii aia o primire ca lui Ceausescu cind vizita judete: piine, sare, palinca, fete imbracate in costume populare cumparate de la "SHOP" pentru echipa de dansuri populare de la caminul cultural, lautari, notabilitatile locului cu cravata si costum... Ba, vad ca l-au primit si cu un sobor de doi popi. Garda de onoare mai lipsea si niste salve de artilerie.

http://www.dorintudoran.com/o-calatorie-bistrita-si-nasaud-ii/

Dar altceva voiam sa zic. Tipul s-a scremut si a excretat acum doua zile un text complet idiot, "Islam după islam (a doua reluare)", livrat intr-un limbaj lirico-polisemantic (ca sa aiba loc de intors la o adica in viitor) si a carui idee dementa seamana cu faimoasa "toti sintem vinovati" pentru ororile comunismului, aruncata prostimii prin ianuarie 1990 (am uitat cine a lansat-o, Plesu?). In rezumat, ideea tembela a lui Tudoran e ca nu sintem (noi, crestinii europeni de rasa alba) cu nimic mai buni decit "ceilalti" (musulmanimea, cu teroristi cu tot).

http://www.dorintudoran.com/islam-dupa-islam-a-doua-reluare/

Am crezut ca e fie inca o dovada a marginirii intelectuale si a orbului gainii de care sufera (nema putirinta din nascare - binecunoscuta de apropiati) combinata cu ambitia de a parea interesant si original cu orice pret, fie o incercare de a-i arata lui Dumnezeu (deh, are si el o virsta de-acum si multi dintre amicii lui de generatie sint deja la doi metri sub iarba verde) ce mare crestin iubitor de oameni zace in el. Dar vad ca m-am inselat. Azi a postat inca un rahat cu moț: "Spaima de alteritate", care e o incercare nerusinata de a vinde MULTICULTURALISMUL.

http://www.dorintudoran.com/spaima-de-alteritate/

Deja mie asta imi suna a damage control ordonat de stapinii lui de la Langley, VA, in cazul in care atacul recent de la Paris a fost "pe bune", nu un false flag. Sau poate ca executa o comanda pentru alti stapini, pentru ca baiatul asta imi pare foarte capabil sa suga de la doua oi din turme diferite. De exemplu pentru unii care vorbesc asa:
"To feel and even think that the White Race is inferior in every conceivable plane is natural, given its history and current documents. Let the White Race perish in blood and suffering. Long live the multicultural, racially mixed and classless ecological society! Long live anarchy!"

Sau asa: "The Hungarian leader “treats the protection of national borders as the objective and the refugees as an obstacle. Our plan treats the protection of refugees as the objective and national borders as the obstacle."

P.S.
Vezi, pentru mai multe detalii,
http://takimag.com/article/hail_the_ghoul-manfred_von_pentz/print

articol in care gasim o speculatie care s-ar putea sa aiba ceva substanta, mai ales daca ne amintim ca Markus Wolf de la STASI (cel care l-a controlat pe Günter Guillaume, asistentul personal al lui Willy Brandt) a fost evreu:
"Meanwhile, the suspicion thickens that Mrs. Merkel’s insane and politically suicidal open-border strategy has been forced upon her by furtive overlords in league with the ghoul, who owns secret Stasi dossiers whose publication would topple her right away and even send her to jail."

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

E clar că Tudoran "e-n reţea".

Declaraţia lui Soros despre graniţele naţionale "ca obstacole" ar trebui să-l facă - măcar acum ! - nefercventabil pentru persoanele publice. Da' de unde...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: