27 ianuarie 2015

PSD "e împăiat", nu vede nimic ?!


Tovarăşii săi din PASOK (eurosocialiştii greci) au ajuns la 5% fiindcă au jucat după cum le-a cântat "factorul extern". Însă voturile, prostimea ţi le dă. Sau poate se deşteaptă şi le dă altora, care-o mai bagă-n seamă.

PSD n-a fost niciodată un partid de stânga, ci o interfaţă de implementare a diktatelor externe, asociată cu o retorică de stânga - dar... doar o retorică. Similar, pe "dreapta" - PDL, PnL, PMP, PFC, PNR, UDMR.

Dacă nici după implantul Ponta, PSD tot nimic n-a-nvăţat...

ZiuaNews:

Culise: George Maior a demisionat ca sa preia sefia PSD si mai apoi functia de premier 

Demisia lui George Maior din fruntea SRI, la numai cateva zile dupa ce a acordat un interviu televizat dupa ce a recunoscut ca exista multi agenti acoperiti in presa romaneasca, si nu numai, precum si alte dezvaluiri de marca, a facut mari valuri, speculandu-se ca Maior a fost presat de presedintele Klaus Iohannis, iar rapiditatea cu care acesta i-a aprobat demisia ar putea fi o dovada in acest sens.

Conform informatiilor Ziuanews, demisia lui Maior e de fapt un pas inainte, e la intelegere cu Klaus Iohannis si urmeaza ordinelor venite din exteriorul tarii, cu predilectie de peste ocean, de la cei care l-au pus pe Iohannis presedinte surpriza in noiembrie 2014. In aceasta intelegere urmeaza ca George Maior sa preia frâiele PSD la Congres, al unui PSD reformat pana in temelii, urmand ca, mai departe, Maior sa devina premierul Romaniei si sa conlucreze in armonie cu Klaus Iohannis, dar si cu o opozitie puternica a PNL in Parlament. Victor Ponta stie si el ceva despre ce se coace, de aia nu iese la atac si nu iese nici din cuvantul presedintelui, incercand sa se pastreze macar pe pozitia de premier, daca cea de sef de partid e compromisa. Sunt insa slabe sperante odata ce Occidentul a decis altfel, la fel cum a fost si cu episodul de la alegerile prezidentiale.

3 comentarii :

Riddick spunea...


În privinţa lui Ponta, turnesolul pare a fi antagonizarea lui Geoană - care, fără dubii, e/ra Omul Washingtonului în PSD (al Partidului Democrat, al lui Soros şi-al lui Obama, mai exact). Dar, nu-i exclus să asistăm la un joc mai complicat, unde nu-s suficiente doar supoziţiile şi informaţiile "generaliste".

Sau, poate că s-a dat ordin să se revizuiasca rapid Constituţia, unde e nevoie de 2/3 din votul parlamentului. Şi ce-i mai folositor la aşa ceva decât o atmosferă (falsă) de armonie generală, iar Ponta - imagologic - "nu mai corespunde acestei etape".


"Bleen", pe Facebook:

Ponta și Ghiță vin dintr-o structură paralelă PSD-ului, nu vă faceți că nu înțelegeți. Se demantelează Ponta, Șova și Ghiță pe persoană fizică, spiritus pesedenski rămîne.

http://riddickro.blogspot.ro/2014/11/pai-da.html

Crystal Clear spunea...

După ce ne-a ameninaţat cu atentate a dovedit ca e bun de sef de partid mare.

Riddick spunea...

E ca-n filmele cu proşti.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: