10 ianuarie 2015

Eşalonul doi ne abureşte, ne spune să stăm liniştiţi la locurili noastreÎn timp ce legiferarea spionării cetăţenilor este pusă din nou pe tapet în mod oficial (cu participarea "opoziţiei"), trepăduşii de partid ne aburesc cu "indignări" şi cu asigurări aluzive ("nu se va-ntâmpla asta, domn'e !").
Georgică Severin (senator PSD): "Un fost ministru de externe, fost șef de serviciu de informații, fost prim-ministru și actual senator (intrat de pe locul 2), totodată actual consilier al președintelui Johannis (nu înțeleg cum legal și moral este posibil ca președintele să fie consiliat oficial de vicepreședintele unui partid), demonstrează, încă o dată, că nu este decât interfața serviciilor sau, mai bine zis, a conglomeratului politico-militar ce începe să se manifeste pe față și la noi. Despre cine este vorba, știți cu toții: Mihai Răzvan Ungureanu, zis și MRU. Sau o fi numele de cod, nu știu. Oricum, respectivul domn, profitând de drama din Franța, a început să execute ordinele primite! Cu o seninătate uimitoare, MRU ne anunță că trebuie să alegem între drepturile noastre cetățenești și siguranța personală! Probabil, cele două elemente nu ar mai fi compatibile dacă MRU și cei pe care-i are în spate, nu știu cu cine, când și unde vorbim, gândim, iubim sau urâm! Dacă trebuie să fac o opțiune, eu aleg fără șovăire respectarea drepturilor mele civile și constituționale."

Ludovic Orban (senator PnL): "Da, sunt prea multe şi cu mulţi angajaţi. Generează oameni legaţi de servicii greu de controlat. Şi nu-şi îndeplinesc obiectivele, ci tind să se privatizeze. Avem serviciul Ministerului de Interne nereglementat prin lege. Nu văd nicio noimă pentru care ai păstra STS şi SPP."

4 comentarii :

Anonim G spunea...

''...(nu înțeleg cum legal și moral este posibil ca președintele să fie consiliat official(n.n. si ''personal, adica neremunerat; oare are acces si la informatii clasificate sau il consiliaza la domiciliu, dupa program) de vicepreședintele unui partid)....''

Raspunsul la nedumerirea de mai sus , dar si la altele, se gaseste in mod limpede, in cv-ul personajului, cv cam sumar dealtfel : http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu.
Veti observa cit de multe legaturi are unguent in Occident si Orient, nemijlocit sau prin formatie !!!
Nu merg pina acolo sa spun ca ar fi unele explicatii si in http://www.napocanews.ro/2009/11/fostul-purtator-de-cuvant-al-sri-nicolae-ulieru-acuza-seful-sie-agent-al-unui-serviciu-secret-strain.html
De aceea, respectivul, dar si madam Pipidi, vor fi vesnic si pina la greata , precum stafiile malefice, prezenti in agonia noastra !!!
Capsuna Voda a votat diaspora si indignatii de energizante, asta avem(inclusiv cei care nu l-am votat).
A propos !
Iata cum defineste dex-ul termenul ''diaspora'':
DIÁSPORA s. f. 1. Totalitatea comunităților evreiești dispersate ca urmare a distrugerii Ierusalimului și alungării populației de Nabucodonosor II, regele Babilonului. 2. P. ext. Grup etnic aflat în afara granițelor țării de origine. [Pr.: di-a-] – fr. diaspora.

Sursa: DEX '98 (1998)

Riddick spunea...

Sunt curios dacă "MRU" figurează în schema de la Cotroceni. Dacă este doar consilier al persoanei fizice Klaus Iohannis, n-ar avea ce cauta acolo zilnic (sau frecvent), ci numai acasă la ăla.

Anonim G spunea...

Ieri ziceam ceva de spre ''trezirea'' care va sa vina pe fondul ascutirii autoritarismulul ueist tembel.
Cind am scris ideea sus-mentionata, nu stiam ca un prieten al nostru, tigan unguresc si frantuz de 1-2 generatii, unul dintre cei mai cruzi ministri de interne ai Frantei,l-am numit pe dl. Sarkzy,se exprima clar acum citeva luni:
http://activenews.ro/euroscepticismul-ia-avant-franta-sarkozy-militam-pentru-europa-dar-si-pentru-protejarea-identitatii-noastre-propunerile-fostului-presedinte_1838406.html.
Sa nu-mi spui ca nu-ti place !
Acum vreau sa vad reactia cozilor de topor din interior care, in cel mai mizerabil stil de organizatie PCR de CAP, ne spun ca, ori ne integram pina la stergerea oricarei urme de identitate - si inghitim tot rahatul - in ue, ori vine peste noi apocalipsa.
Din cite am inteles, prietenul meu, dl. Sarko, e de alta parere , fapt pentru care imi reiterez pretuirea vesnica pentru tigani si unguri(doar sintem ueisti, nu?) care se dovedesc mai sprintari la minte decit noi, romanii!!
Cit despre ideea d-lui Sarkozy privind ''egalitatea'' in ue, marturisesc fara sa mai cuget, ca m-a sedus deindata.
Si la aceasta astept reactia tradatorilor intereselor nationale !!!

Riddick spunea...

Sarkozy nu mai este credibil pentru francezii patrioţi, el nefiind altceva decât o marionetă scoasă din lada de vechituri pentru contracararea ascensiunii Frontului Naţional. Un simulant.

Douze raisons de ne jamais voter Sarkozy – Par Henri de Lesquen  http://www.laplumeagratter.fr/2014/11/30/douze-raisons-de-ne-jamais-voter-sarkozy-par-henri-de-lesquen/

Marine Le Pen (preşedintele partidului Front National) n-a fost invitată la mitingul de mâine de la Paris ("Marşul republican", protest regizat de globalişti în urma atentatelor islamiste recente). Ea a remarcat că n-a fost invitată (FN este partid parlamentar), dar nici măcar n-ar fi trebuit să se gândească să participe la o asemenea mascaradă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Petru Dumitriu, 2002,(interviu: "Eu propun federalizarea României"):
- Domnule Petru Dumitriu, am auzit o teză a dv. privind "federalizarea" României (teză care v-a atras şi o anume răceală din partea unei importante redacţii literare bucureştene). În ce constă această idee?
- E simplu. Eu propun să se facă un parlament la Iaşi, unul la Cluj, unul la Craiova, unul la Timişoara şi unul (al Munteniei) la Bucureşti sau Tîrgovişte, plus cel naţional la Bucureşti. Ăsta e sistemul american, sistemul elveţian, sistemul german. Şi eu văd că America e ţara conducătoare a omenirii azi!
- Adică să facem "landuri"...?
- Sau cantoane, ca-n Elveţia. Dar de ce "landuri"? "Ţări": Ţara Ardealului, Ţara Moldovei...

- Riscante opinii.
- De ce riscante? Ce, o să se rupă-n bucăţi? Ce, sînt tîmpiţi?

Postări populare (nu P.P.E. !):