10 ianuarie 2015

Eşalonul doi ne abureşte, ne spune să stăm liniştiţi la locurili noastreÎn timp ce legiferarea spionării cetăţenilor este pusă din nou pe tapet în mod oficial (cu participarea "opoziţiei"), trepăduşii de partid ne aburesc cu "indignări" şi cu asigurări aluzive ("nu se va-ntâmpla asta, domn'e !").
Georgică Severin (senator PSD): "Un fost ministru de externe, fost șef de serviciu de informații, fost prim-ministru și actual senator (intrat de pe locul 2), totodată actual consilier al președintelui Johannis (nu înțeleg cum legal și moral este posibil ca președintele să fie consiliat oficial de vicepreședintele unui partid), demonstrează, încă o dată, că nu este decât interfața serviciilor sau, mai bine zis, a conglomeratului politico-militar ce începe să se manifeste pe față și la noi. Despre cine este vorba, știți cu toții: Mihai Răzvan Ungureanu, zis și MRU. Sau o fi numele de cod, nu știu. Oricum, respectivul domn, profitând de drama din Franța, a început să execute ordinele primite! Cu o seninătate uimitoare, MRU ne anunță că trebuie să alegem între drepturile noastre cetățenești și siguranța personală! Probabil, cele două elemente nu ar mai fi compatibile dacă MRU și cei pe care-i are în spate, nu știu cu cine, când și unde vorbim, gândim, iubim sau urâm! Dacă trebuie să fac o opțiune, eu aleg fără șovăire respectarea drepturilor mele civile și constituționale."

Ludovic Orban (senator PnL): "Da, sunt prea multe şi cu mulţi angajaţi. Generează oameni legaţi de servicii greu de controlat. Şi nu-şi îndeplinesc obiectivele, ci tind să se privatizeze. Avem serviciul Ministerului de Interne nereglementat prin lege. Nu văd nicio noimă pentru care ai păstra STS şi SPP."

4 comentarii :

Anonim G spunea...

''...(nu înțeleg cum legal și moral este posibil ca președintele să fie consiliat official(n.n. si ''personal, adica neremunerat; oare are acces si la informatii clasificate sau il consiliaza la domiciliu, dupa program) de vicepreședintele unui partid)....''

Raspunsul la nedumerirea de mai sus , dar si la altele, se gaseste in mod limpede, in cv-ul personajului, cv cam sumar dealtfel : http://ro.wikipedia.org/wiki/Mihai_R%C4%83zvan_Ungureanu.
Veti observa cit de multe legaturi are unguent in Occident si Orient, nemijlocit sau prin formatie !!!
Nu merg pina acolo sa spun ca ar fi unele explicatii si in http://www.napocanews.ro/2009/11/fostul-purtator-de-cuvant-al-sri-nicolae-ulieru-acuza-seful-sie-agent-al-unui-serviciu-secret-strain.html
De aceea, respectivul, dar si madam Pipidi, vor fi vesnic si pina la greata , precum stafiile malefice, prezenti in agonia noastra !!!
Capsuna Voda a votat diaspora si indignatii de energizante, asta avem(inclusiv cei care nu l-am votat).
A propos !
Iata cum defineste dex-ul termenul ''diaspora'':
DIÁSPORA s. f. 1. Totalitatea comunităților evreiești dispersate ca urmare a distrugerii Ierusalimului și alungării populației de Nabucodonosor II, regele Babilonului. 2. P. ext. Grup etnic aflat în afara granițelor țării de origine. [Pr.: di-a-] – fr. diaspora.

Sursa: DEX '98 (1998)

Riddick spunea...

Sunt curios dacă "MRU" figurează în schema de la Cotroceni. Dacă este doar consilier al persoanei fizice Klaus Iohannis, n-ar avea ce cauta acolo zilnic (sau frecvent), ci numai acasă la ăla.

Anonim G spunea...

Ieri ziceam ceva de spre ''trezirea'' care va sa vina pe fondul ascutirii autoritarismulul ueist tembel.
Cind am scris ideea sus-mentionata, nu stiam ca un prieten al nostru, tigan unguresc si frantuz de 1-2 generatii, unul dintre cei mai cruzi ministri de interne ai Frantei,l-am numit pe dl. Sarkzy,se exprima clar acum citeva luni:
http://activenews.ro/euroscepticismul-ia-avant-franta-sarkozy-militam-pentru-europa-dar-si-pentru-protejarea-identitatii-noastre-propunerile-fostului-presedinte_1838406.html.
Sa nu-mi spui ca nu-ti place !
Acum vreau sa vad reactia cozilor de topor din interior care, in cel mai mizerabil stil de organizatie PCR de CAP, ne spun ca, ori ne integram pina la stergerea oricarei urme de identitate - si inghitim tot rahatul - in ue, ori vine peste noi apocalipsa.
Din cite am inteles, prietenul meu, dl. Sarko, e de alta parere , fapt pentru care imi reiterez pretuirea vesnica pentru tigani si unguri(doar sintem ueisti, nu?) care se dovedesc mai sprintari la minte decit noi, romanii!!
Cit despre ideea d-lui Sarkozy privind ''egalitatea'' in ue, marturisesc fara sa mai cuget, ca m-a sedus deindata.
Si la aceasta astept reactia tradatorilor intereselor nationale !!!

Riddick spunea...

Sarkozy nu mai este credibil pentru francezii patrioţi, el nefiind altceva decât o marionetă scoasă din lada de vechituri pentru contracararea ascensiunii Frontului Naţional. Un simulant.

Douze raisons de ne jamais voter Sarkozy – Par Henri de Lesquen  http://www.laplumeagratter.fr/2014/11/30/douze-raisons-de-ne-jamais-voter-sarkozy-par-henri-de-lesquen/

Marine Le Pen (preşedintele partidului Front National) n-a fost invitată la mitingul de mâine de la Paris ("Marşul republican", protest regizat de globalişti în urma atentatelor islamiste recente). Ea a remarcat că n-a fost invitată (FN este partid parlamentar), dar nici măcar n-ar fi trebuit să se gândească să participe la o asemenea mascaradă.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Victor Ponta, 2012: "Mai multă autonomie, mai multă libertate, mai multă iniţiativă pentru Transilvania este în favoarea Transilvaniei şi a României. Oamenii au un spirit mai european aici şi nu trebuie să existe o rivalitate prost înţeleasă între Transilvania şi alte regiuni ale ţării. Sunt un adept convins al ideii de descentralizare şi de dezvoltare regională a Transilvaniei. Trebuie să facem acest lucru şi din punct de vedere politic. Sunt lucruri care definesc Transilvania şi care nu trebuie stricate de Guvernul central. Nu înţeleg de ce banii din taxele din Transilvania să vină în Bucureşti. Cred că dezvoltarea judeţelor din Transilvania se face mult mai bine de aici, decat de la Bucureşti".

Victor Ponta, 2013: "În niciun caz nu trăiesc vreo spaimă că ia cineva vreo bucată din România și o duce la Bruxelles, nu am asemenea spaime, dimpotrivă, eu unul nu doar că sunt pro-european dar cred că Europa are ca șansă să supraviețuiască integrându-se mai mult și fiind mai unită decât este acum. Nu știu, poate găsim o soluție - există și în Constituția actuală - ca atunci când e vorba de tratatele europene, cu două treimi, să nu mai treci prin toată procedura cu referendum, ci cu două treimi din Parlament să poți să faci modificări sau să adopți legi cu caracter constituțional. Cred cã aceastã variantă va acoperi orice modificare din următoarea perioadă la nivel european. Sunt unul dintre cei care cred în acel proiect - și sper să se realizeze pe parcursul vieții mele politice - al Statelor Unite ale Europei."

Victor Ponta, 2013 (interviu Deutsche Welle):
DW: Nu demult s-a desfăşurat în mediul public românesc o mică dispută pe tema ”Statelor Unite ale Europei”. USL a fost destul de reticent faţă de această formulă adoptată de preşedintele Traian Băsescu.
Victor Ponta: Eu nu.
Eu sunt total convins că, - sigur proiectul ideatic de State Unite ale Europei probabil că va mai necesita ceva timp, - dar eu sunt convins că acesta este proiectul pe care trebuie să-l susţină orice om politic cu viziune.
DW: Indiferent de costuri, indiferent de cedările de suveranitate?
Victor Ponta: Indiferent de cedările de suveranitate sau costuri. În cei 50-60 de ani de construcţie europeană, toate costurile sau cedările de suveranitate s-au dovedit mai mici decât beneficiile.

Postări populare (nu P.P.E. !):