01 octombrie 2014

Semnalul


Media băsistă începe propaganda de pregătire pentru "viitorul prim-ministru George Maior".

Când aduci vorba - ca goarnă eurobăsistă - despre un premier nou (acela fiind "politicianul social-democrat George Maior"), se înţelege că estimezi (promovezi) victoria lui Ponta şi deci necesitatea apariţiei unui alt prim-ministru, pe aceeaşi majoritate politică (eventual şi cu PMP/Partidul Băsesc - fără portofolii).

Dan Andronic (în Evenimentul zilei, "George Maior, un premier care poate păstra viitorul României): 
Ce ar putea aduce nou George Maior în politica guvernamentală? Garanția că parcursul României nu va fi schimbat, încrederea pe care a dobândit-o pe plan extern pentru modul în care a gestionat situații extrem de dificile și complexe, putând fi transferată unei instituții (Guvernul) care are nevoie de credibilitate și predictibilitate.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Urmeaza sa ne ''adaptam'' si mai mult la UE.
Iata ce spune omul asta:

''VA FI DECLARAT PREMIERUL UNGARIEI VIKTOR ORBAN
PERSONA NON GRATA ÎN ROMÂNIA ?
În zilele de 2 şi 3 octombrie a.c., premierul Ungariei Viktor Orban va face o vizită în municipiul Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj, fără să fi fost invitat de vreo autoritate a Statului Român.
Pe surse, s-a aflat că premierul Ungariei a fost invitat în Inima Ardealului de către Eparhia Reformată. Cu ocazia acestei vizite neoficiale în România, premierul Ungariei va avea întâlniri cu episcopii bisericilor maghiare din Ardeal, cu liderii U.D.M.R. şi cei ai Partidului Civic Maghiar şi Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania. Scopul acestei întâlniri este de a definitiva programul calendaristic stabilit de autorităţile de la Budapesta vizând declararea autonomiei teritoriale a aşa-zisului ţinut secuiesc, la 23 octombrie a.c., urmată de obţinerea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a Ardealului şi ulterior independenţa Ardealului, prin aplicarea principiului autodeterminării popoarelor.
Premierul Ungariei va inaugura clădirea reabilitată a Liceului Teologic Reformat din Cluj-Napoca, imobil construit în anul 1895 şi intrat în proprietatea Statului Român, în baza Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920. Acest imobil, la fel ca şi alte peste 140 de clădiri din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, mai ales locaţii ale liceelor şi colegiilor naţionale româneşti, precum şi sedii de facultăţi, au fost retrocedate ilegal, în ultimii 10 ani, către Ungaria, bisericile ungureşti, Statusul Romano-Catolic, ordinele călugăreşti catolice maghiare şi numeroase persoane juridice maghiare cu denumiri identice cu cele din perioada 1940-1944, dar mai ales dinainte de 1 Decembrie 1918. Liderii minorităţilor etnice din România îi vor arăta premierului Ungariei cele mai reprezentative imobile ale Statului Român pe care în mod ilegal, pe calea aşa-ziselor retrocedări, le-au obţinut în municipiul Cluj-Napoca. S-a ajuns în situaţia incredibilă ca Ungaria, bisericile ungureşti şi alte persoane juridice maghiare să fie împroprietărite ilegal cu imobile din proprietatea Poporului Român, iar clujenii să plătească chirii la hoţii de imobile, în sumă de peste 500.000 euro în fiecare an. ''
Ştiind că în mandatele sale au fost retrocedate ilegal imobilele din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc - fost premier al României - nu are curajul să-i fie ghid premierului Ungariei, dar nici de a-l întâmpina cu nişte produse ieftine, cu ouă, dintre care o parte pot fi clocite.
Actualul prim-ministru, Victor Viorel Ponta, candidat la funcţia de Preşedinte al României se laudă, fără niciun temei faptic, că este mândru că e român. Dar, acum înaintea de începerea campaniei electorale în România, sfidând Poporul Român şi autorităţile Statului Român, premierul Ungariei vrea să se plimbe ca vodă prin lobodă prin municipiul Cluj-Napoca şi judeţul Cluj cu scopul evident de a pregăti autonomia teritorială pe criterii etnice în Ardeal şi, la nevoie, declanşarea unui război civil în care să fie atrase unităţile militare şi paramilitare care au fost pregătite în acest scop în Ungaria şi pe teritoriul României. ''

Anonim spunea...

urmare:

'' Având în vedere pericolul uriaş al acţiunilor organizate şi finanţate de la Budapesta de către Guvernul Ungariei, precum şi declaraţiile şi faptele săvârşite pe teritoriul României de către premierul Viktor Orban este necesar ca autorităţile Statului Român să-l declare persona non grata. Din păcate, este puţin probabil ca Guvernul româno-maghiar condus de premierul Victor Viorel Ponta să ia o asemenea decizie aşteptată de către românii din Ţara – Mamă şi din străinătate.
Îi asigur pe alegătorii români că în ipoteza în care mă vor alege Preşedinte al României voi acţiona pentru a bloca toate acţiunile Ungariei îndreptate împotriva integrităţii teritoriale a ţării noastre, pentru suspendarea retrocedărilor de imobile şi cercetarea penală a celor vinovaţi de retrocedările ilegale, precum şi pentru a fi declaraţi persona non grata toţi foştii şi actualii conducători ai Ungariei şi ai partidelor politice din această ţară care, în ultimii 25 de ani, au acţionat împotriva integrităţii teritoriale a României, a Limbii Române, a drapelului nostru naţional, precum şi pentru separatism pe criterii etnice.

Dr.Gheorghe Funar
Candidat independent la funcţia de Preşedinte al României


Cluj-Napoca,
30 septembrie 2014''

Riddick spunea...

Să aşteptăm 23 octombrie. Nu va fi nimic semnificativ.

Orban vine-n vizită privată, nu de stat.

E adevărată treaba cu retrocedările, dar le-au semnat instanţe din România, nu din Ungaria.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: